|
Nu esti logat.
Sa le schimb sau mai astept?#1 2008-03-11 20:44:03
Sa le schimb sau mai astept?Fetelor...am terminat a 3a folie de desorelle...si...iar am cosuri (imi apar cosuri in perioada de pauza...dar eu nu am avut probleme cu cosurile nici macar in adolescenta si ma enerveaza acum...) ca sa nu zic ca m-am si ingrasat cateva kg in astea 3 luni (cam 5-6kg si in continuare ma ingras). ce sa fac? mai astept inca o folie...a 4a...sa vad cum merge...sau o schimb? Daca ar trebui s-o schimb...pana vineri trebuie sa ajung la doctor, ca duminica trebuie sa incep folia noua...asa ca trebuie sa ma hotarasc repede. chiar nu stiu ce sa fac...cu yasmin nu a mers, cu desorelle se pare ca nu....amandoua recomandate de doctorita ginecolog....le iau pe toate la rand si adun toate efectele negative de la cele care nu mi se potrivesc? nu pot sa renunt la antibebe, pentru ca am avut probleme cu hemoragii de 8 zile in loc de ciclu, desi din punct de vedere ginecologic cica totul era ok...asa ca singura solutie pe care a gasit-o doctorita a fost sa-mi dea anticonceptionale. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2008-03-11 20:49:55
Re: Sa le schimb sau mai astept?inainte de dozarile hormonale trebuie sa opresti cu cel putin o luna ac.eu as mai incerca si luna asta sa iau si dupa as merge iar la doctor.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-11 20:56:02
Re: Sa le schimb sau mai astept?mercic. cred ca asta o sa fac...astept si luna asta si sper sa nu ma mai ingras prea tare. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-03-12 06:34:04
Re: Sa le schimb sau mai astept?poate e buna ca si ginecolog dar asta nu inseamna ca se pricepe si la planning.... mergi la un doctor specializate pe contraceptie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|