|
Nu esti logat.
Nu am gasitpe topicu#1 2008-03-11 20:53:00
nu am gasitpe topicufetelor nu am gasit pe toppicul deschis"medicamente care interactioneaza cu" daca Medrol interactioneza cu anticc. Mi s-a recomandat de medic(trebuie sa iau doar 4 zile) pt ca am facut o alergie si mi-a spus medicul ca probabil imi va intrazia menstruatia.Ieri am terminat anticc si sunt in perioada de pauza acum.M-am gandit sa iau Medrolul dupa ce imi apare menstruatia ca sa nu stau cu grija apoi.Voi c ziceti? Offline #2 2008-03-11 20:55:37
Re: nu am gasitpe topicudin cate am citit eu pe net nu vad de ce sa interactioneze... poti sa iei in pauza ca nu sunt probleme.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-11 21:03:16
Re: nu am gasitpe topicumi-era frica sa nu-mi intarzie menstruatia si sa-mi fac eu ganduri rele apoi...va rog sa-mi spuneti sigur daca interactioneaza sau nu ca sa stau linistita.iti multumesc si tie pt raspuns evilpink:* Offline #4 2008-03-11 21:13:38
Re: nu am gasitpe topicusi eu stiu k nu interactioneaza;si cum a zis si evilpink, ia-le strict in perioada de pauza si atunci poti sta linistita k nu au cu ce sa interactioneze Offline #5 2008-03-11 21:14:57
Re: nu am gasitpe topicums mult fetelor Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-11 21:18:46© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|