|
Nu esti logat.
Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((#1 2008-03-11 23:20:11
Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((Buna. Va scriu in disperare de cauza.. vreau ca inainte de a merge la medic sa imi spuneti cam ce credeti ca am.. mi-am inceput viata sexuala acum 6 luni.. placere in timpul contactelor nu am prea simtit.. mai mult durere. am crezut ca este normal avand in vedere ca am fost la inceput.. am o relatie serioasa, iar iubitul meu nu a mai facut-o cu nimeni inaintea mea.. deci, exclud posibilitatea unei bts.. in ce consta ''problemuta'' mea?.. ei bine.. am constatat o secretie alba si branzoasa.. nu tot timpul, dar atunci cand aparea este insotita de mancarimi.. si doare la penetrarea destul de tare..iar la sfarsit ma ustura si mi-i se umfla una din labiile mici.. umflatura asta ma tine aproape toata ziua si ma si ustura foarte tare.. si ma deranjeaza.. ..sunt disperata.. va rog spuneti-mi daca mai stiti cazuri.. cam ce ar putea fii.. stiu ca am o infectie.. asta-i clar. pe mine ma ingrijoreaza cel mai tare faptul ca mi-i se umfla doar o parte a labiilor.. si, mi-i se umfla destul de tare ca de-abia pot sa stau pe scaun, ce sa zic de mers pe strada.. Offline #2 2008-03-11 23:22:26
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((suna a candidoza. trebuie facuta lama pt certitudine. daca era bartholinita nu prea avea cum sa se desfunde decat la medic mami de minuni Offline #3 2008-03-11 23:25:36
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((ma rog.. eu nu prea stiu in ce consta Bartholinita .. o prietena mi-a spus ca ar putea fi aia.. de-aia te intreb.. ce ai vrut sa spui prin ''nu avea cum sa se desfunde decat la medic'' ? Offline #4 2008-03-11 23:28:14
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((glandfele lui barholini sunt 2 de marimea unei alune in grosimea labiilor mari cu cate un orificiu fiecare care se deschide in vagin si ajuta la lubrifiere in timpul actului sexual. cateodata orificiile se infunda => bartholinita. bartholinita se trateaza numai chirurgical si nu se umfla si se dezumfla dupa cum le vine lor. o data umflate asa raman pana le rezolva dr. de asta zic ca nu cred ca ai asa ceva mami de minuni Offline #5 2008-03-11 23:36:46
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((mersi mult .. acum ma simt mult mai bine..chiar daca e clar ca ceva tot nu e bine :-< .. voi consulta un medic.. si voi vedea.. ms inca o data Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-11 23:39:34
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((n-ai pt ce. mergi la dr pt analiza de secretie. mami de minuni Offline #7 2008-05-14 00:59:19
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((tot legat de unflarea labiilor mici... mie mi s-a intampolat ca numai una sa fie unflata si s-o tin asa cv timp insa ma intreb de ce numai una si nu si cealalta?...ma sperie acest lucru si d aceea as vrea sa stiu daca este normal ?:-saaa si cand am fost la toaleta era si putin sange pe hartie pls help Ultima oara a fost editat de glamourous_girl (2008-05-14 01:05:38) Offline #8 2008-05-14 07:24:28
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((Dar un fel de nodul pe o labie, in apropierea vaginului ce poate fi oare? Offline #9 2008-05-14 08:12:51
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((te doare ET? sa nu fie un cosulet VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-05-14 08:32:33
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((Nu e dureros. O fi subcutanat? De ieri s-a mai retras, e mai mult ca o umflatura. Offline #11 2008-05-14 10:39:29
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((stie cineva pls k ma cam ingrijoreaza ideea d a avea cv . ET si eu tot la un cosulet ma gandeam sti kmmai sunt unelecare apar p sub piele sil fel dispar adicanu mai ies la suprafata... Offline #12 2008-05-14 11:04:09
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((fetelor...s-ar putea sa fie vb de foliculita... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-05-14 13:38:05
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((E posibil, Cristina! Mai ales ca m-am epilat de curand. Nu mai simt aproape nimic. Thx! Ultima oara a fost editat de ET (2008-05-14 13:39:17) Offline #14 2008-05-14 16:18:14
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((Daca te-ai epilat de curand si a inceput sa-ti creasca parul....aproape sigur de la asta e. Mai ales daca te faci cu ceara, desi nici la lama nu e imposibil...eu am patit-o in ambele cazuri. Io zic sa stai linistita ca o sa se resoarba curand. baby Dragos Offline #15 2008-05-14 16:24:04
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((Yep, Delia! Thx! Offline #16 2008-05-15 01:34:41
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((ET...eu ma dau cu, Cutaden si cand face cap il sparg cu ajutorul unui ac de siringa (ca sa fie steril),il storc si apoi dezinfectez bine locul si continui cu Cutaden pana dispare complet...ultima oara m-a dat cosmticiana cu ceva impotriva foliculitei si nu am mai avut probleme...dar de obicei cel putin unul facea dupa fiecare epilat... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-06-10 09:31:12
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((am si eu o intrebare pentru doctoresa sau pentru cine stie sa imi raspunda. "You give me strenght cu carry on......." Offline #18 2008-06-10 14:13:36
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((se pare ca doar doctoressa stie sa-mi raspunda "You give me strenght cu carry on......." Offline #19 2008-06-10 23:33:32
Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((am lasat happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|