|
Nu esti logat.
Yasmin si colesterolul#1 2008-03-12 08:07:01
yasmin si colesterolulbuna. sint noua pe aici si nu prea stiu cum se face dar as dori sa ma ajute si pe mine cineva.in urma unei operati mi sa prescris yasmin le iau de 6 luni de curind mi-am facut analize la singe si am colesterolul cam marisor o domnisoara asistenta mi-a spus ca se poate sa fie de la anticonceptionale stie cineva daca este adevarat va multumesc si astept raspuns... Offline #2 2008-03-12 08:10:48
Re: yasmin si colesterolulsincer nu stiu ce sa zic...ca sa vezi daca este de la ele sau nu ar trebui intrerupte si facuta o noua analiza peste un timp...insa daca nu e deranjant poti sa mergi cu ele in continuare ( daca te simti bine zic) Offline #3 2008-03-12 10:33:36
Re: yasmin si colesterolule foarte posibil sa fie de la contraceptive...solutia e sa fie schimbate...nu stam linistiti cu colesterolul mare, cind nu ne mai simtim bine e tirzior! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-03-12 11:52:25
Re: yasmin si colesterolulEu in noiembrie aveam colesterolul...290. :f?rv?nad:, probabil de la contraceptive, insa am fost si stresata in ultima perioada. Offline #5 2008-03-12 20:57:55
Re: yasmin si colesterolulva multumesc pentru raspunsuri.nu este deranjant chiar ma simt bine dar doctora mea aspus ca nu este normal sa fie asa dar nu as renunta la yasmin pentru ca mi se poate agrava problemele pe care le am si as fi nevoita sa suport o alta operatie ceea ce nu este de dorit fiind deja a 3 operatie Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-13 11:03:58
Re: yasmin si colesterolulnu am zis sa renunti, am zis sa le schimbi!... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|