|
Nu esti logat.
Din sange sau secretie?-2#20 2008-03-13 15:22:44
Re: din sange sau secretie?aaa... m-am linistit... pai multe lab n-au ginecolog... te duci frumusel la dr tau, (mai platesti, ce-i drept, 50 ron o consultatie), iti recolteaza proba si o duci frumusel la lab. eu asa vreau... cred ca e psihologic, dar am mai multa incredere decat intr-una de urina... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #21 2008-03-27 08:55:54
Re: din sange sau secretie?La genetic lab clamydia pcr din urina a iesit negativ. A costat 150 ron, mi-au dat sms dupa vreo 5 zile si trimit rezultatul si prin fax daca vrei. Offline #22 2008-03-27 09:44:21
Re: din sange sau secretie?nu e din inertie. e progesteron cu rol de a regla ciclurile mami de minuni Offline #23 2008-03-28 09:17:02
Re: din sange sau secretie?Pe prospectul de gentamicina scrie asa: "Datorita efectului postantibiotic prelungit, eficacitatea dozelor urmatoare, administrate in perioada in care efectul postantibiotic se mentine inca activ, este mica, deoarece in acest interval bacteriile sunt mai putin sensibile la gentamicina. Pt. realizarea unei eficacitati terapeutice maxime, administrarea gentamicinei intr-o doza zilnica unica confera un dublu avantaj: actiune bactericida mai puternica, rezultata din concentratia mare de medicament si actiune bactericida mai mare a dozelor urmatoare, rezultata din prelungirea intervalului de timp intre doze. Doza zilnica unica nu se recomanda la pacientii cu neutropenie, cu insuficienta renala severa, cu endocardita sau in timpul sarcinii." Offline #24 2008-03-28 14:49:03
Re: din sange sau secretie?eu as presupune nana ca e vorba de 2g/zi, priza unica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-28 15:30:28
Re: din sange sau secretie?Normal ar fi sa ma duc iar la doctorita s-o intreb dar daca n-a stiut de prima data nu cred ca stie ce sa zica nici acum decat sa citeasca si ea prospectul. Nu pot nici ei sa le stie pe toate pe dinafara. Offline #26 2008-03-28 15:39:07
Re: din sange sau secretie?poate gresesc insa, din cite stiu eu, aminoglicozidele(clasa din care face parte si gentamicina) se administreaza in prize scurte...e drept, doze mari...asadar daca vorbim de 2 fiole de 2 ml atunci sunt arhisuficiente 6 zile(mai ales ca e in asociere cu ospen) si SIGUR nu le faci in priza unica ci la interval de 12 ore una de cealalta....conform gramajului pe kg, tind sa iti dau dreptate, sunt 2 pe zi....nu amindoua odata insa.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2008-03-28 15:50:13
Re: din sange sau secretie?saru' mana! chiar daca asta inseamna fundul ciur macar am o confirmare cum e bine sa fac. Offline #28 2008-04-14 11:10:33
Re: din sange sau secretie?Am terminat antibioticele. Durerea in abdomenul inferior este la fel, coboara si in jos pe picioare, secretie si usturimi neschimbate. Azi e ziua 15 ar trebui sa incep utrogestanul prescris de ginecoloaga dar...endocrinoloaga a zis ca este inadmisibil ca de atata timp nici un ginecolog nu mi-a dat sa fac niste analize de sange (am 39 de ani) si sa nu-l iau. Nu stiu daca sa-l iau sau nu. Offline #29 2008-04-14 11:19:07
Re: din sange sau secretie?eu cred ca vor insa sunt depasiti de situatie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2008-04-14 11:59:36
Re: din sange sau secretie?Ziua 21 pica sambata. Toate analizele (si 2 pt tiroida) ar fi vreo 200 ron, cam mult. Pot sa fac analizele la synevo dar nu mai au plafon. Nici sanadorul. In alta parte nu stiu unde sa intreb. Dr. a spus ca ea mi le da dar nu stie unde sa le fac. Va intreb pe voi poate va descurcati mai bine in hatisul asta de hotie pe fata. Daca nu-i musai sa le fac pe toate in ziua 21 si imi spune cineva unde se pot face cu biletul roz ma intep si de 10 ori. Offline #31 2008-04-14 13:42:54
Re: din sange sau secretie?nana, acum e perioada de contractari...apreciez deci ca plafoanele se vor reiinnoi cel mai tirziu pina in sfirsitul lui aprilie(insa nu cred ca dureaza atit de mult pentru ca contractul vechi a expirat la 1 aprilie)....asadar cred ca, daca mai poti astepta inca vreo saptamina, vor fi din nou "plafoane"... peste tot Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2008-04-15 13:11:42
Re: din sange sau secretie?Am gasit unde sa fac analizele de sange cu trimitere roz dar au program doar L-V iar mie imi trebuie pt progesteron sa fie sambata. Are ceva daca va fi ziua 20 in loc de ziua 21 a cm? Offline #33 2008-04-15 13:54:25
Re: din sange sau secretie?cred ca e ok si ziua 20 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2008-04-25 09:18:16
Re: din sange sau secretie?Am rezultatele la analize (facute la indicatia dr. endocrinolog care nu a fost de acord cu prescrierea de utrogestan de catre ginecolog). Durerile in zona abdomenului inferior persista de 4 luni, continuu, destul de puternic, cu iradiere in jos pe interiorul picioarelor, nu pot merge, nu pot sta pe fund (adica pot evident, dar doare rau). Am o programare pt o eco transv in ziua 11 a cm, saptamana viitoare (daca credeti ca isi are rostul), ultima a fost facuta in ianuarie si o considerau ok (adica fara chisturi). Offline #35 2008-04-25 09:26:17
Re: din sange sau secretie?nana scrie si valorile corespunzatoare fiecarei faze! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2008-04-25 09:35:35
Re: din sange sau secretie?Estradiol 139.5 Offline #37 2008-04-25 09:45:01
Re: din sange sau secretie?ii las eu link doctoressei! nu prea stiu ce sa iti zic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2008-04-25 10:06:36
Re: din sange sau secretie?avand in vedere ca la 2 zile de la recoltare ti-a venit erai in perioada luteala. toate rezultatele tale se incadreaza in valorile normale deci dpdv hormonal se poate spune ca nu e nimic si utrogestanul intr-adevar nu se justifica. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|