|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele potrivite#1 2008-03-12 15:40:03
anticonceptionalele potrivitebuna,sunt noua pe aici dar am nevoie mare de ajutor....am citit unele mesaje si vad k toata lumea e super ok.am o relatie de ceva vreme si as vrea sa folosesc anticonceptionale.problema cea mai mare e k din diferite motive nu pot merge la medic sau la planning... va rog din tot sufletul sa ma ajutati.....in functie de ce imi pot cumpara acele pastile?nu am nici un fel de probleme de sanatate si nici in copilarie nu am avut...:-| astept un rasp.....:s "Dragostea e alegerea mea de a face din problemele lui si problemele mele..." Offline #2 2008-03-12 15:43:40
Re: anticonceptionalele potriviteTrebuie sa mergi la un cabinet de planning. Pe forum nu se pot recomanda anticonceptionale. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-03-12 17:48:27
Re: anticonceptionalele potrivitesi acolo ce se intampla in mare k sincer nu am fost niciodata si nah....In functie de ce iti da acele pastile? "Dragostea e alegerea mea de a face din problemele lui si problemele mele..." Offline #4 2008-03-12 17:51:16
Re: anticonceptionalele potriviteSta de vorba cu tine, iti pune intrebari legat de sanatatea ta, de eventuale boli in familie, te cantareste, poate iti recomanda niste analize. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2008-03-12 18:09:27
Re: anticonceptionalele potriviteaha...ms mult... "Dragostea e alegerea mea de a face din problemele lui si problemele mele..." Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-12 18:31:29
Re: anticonceptionalele potriviteCu placere. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|