|
Nu esti logat.
Stimulare ovariana cu menogon si pregnyl#1 2008-03-12 17:46:23
stimulare ovariana cu menogon si pregnylin urma unor analize hormonale mi-a iesit progesteronul f mic (0.6 in ziua 21 a ciclului,valori normale 3,28-38,63) iar medicul ginecolog a fost socat si mi-a dat sa fac stimulare ovariana cu menogon si pregnyl ca sa declanseze ovulatia. mentionez ca am luat anticonceptionale 5 ani si le-am intrerupt in august anul trecut, iar alte analize hormonale pe care le-am facut au iesit in valori normale (prolactina, testosteron, oh 17 progesteron, si cele pentru tiroida). un alt medic la care am fost intamplator, mi-a facut o ecografie intravaginala si mi-a zis ca am ovare micropolichistice si ca sunt 8 foliculi pe ovar. medicul care mi-a dat sa fac stimulare nu m-a consultat inainte, ma stie, si la ultimul control + eco facut de el in noiembrie a zis ca totul e in regula. intrebarea mea este daca e nevoie sau nu sa fac stimularea cu menogon sau ar fi suficient pregnylul care am inteles ca are rolul de a ajuta foliculii sa se desprinda? sunt tare confuza si speriata, in plus menogonul e f greu de gasit si cam scump, alternativa menopur costa 800 RON, dar pana la urma nu pretul conteaza, chiar vreau sa fie totul ok caci imi doresc un bebe. medicii nu prea iti explica multe si nu stau de vorba cu tine de aceea va rog sa-mi spuneti si voi ce credeti. multumesc de raspuns. Offline #2 2008-03-12 20:18:32
Re: stimulare ovariana cu menogon si pregnyleu sincer cred ca stimularea cu pregnyl e suficienta...insa nu stim exact ce probleme ai tu...esti sigura ca e nevoie de stimulare? asteapta raspunsul doctoressei sa vedem ce zice si ea. Offline #3 2008-03-13 11:05:48
Re: stimulare ovariana cu menogon si pregnyleu zic sa faci stimularea asa cum ti-a fost recomandata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-03-05 09:50:33
Re: stimulare ovariana cu menogon si pregnylsalutare doctoresa, CU si si , CU ŞI CU DUMNEZEU ÎNAINTE, CĂ NUMAI ELE NE POT DA Offline #5 2009-03-06 14:14:24
Re: stimulare ovariana cu menogon si pregnylsalutare doctoresa, CU si si , CU ŞI CU DUMNEZEU ÎNAINTE, CĂ NUMAI ELE NE POT DA Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|