homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inselat(a) !!-3

#39 2008-06-08 12:51:24

andrutza
Vizitator

Re: inselat(a) !!

Ale eu nu stiu dc stai cu el daca vrei sa i-o intorci si inca nu l-ai iertat....

#40 2008-06-08 13:02:36

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

andrutza a scris:

Ale eu nu stiu dc stai cu el daca vrei sa i-o intorci si inca nu l-ai iertat....

de proasta neutral  am tot zis eu pe forum... e o relatie toxica mie. nu stiu de ce continui sa mi-o fac cu mana mea neutral   invoc ca pe motiv de 18  in conditiile in care eu nici macar nu stiu cum e altul, o fi de o mie de ori mai bun neutral   sa fie cineva acolo... chiar daca ma seaca si ma face sa-mi fie in primul rand sila de mine neutral
astept sa imi revin iar!!! IAR! pt ca sunt sigura ca asa cum am putut sa ma tin tare 6 luni fara el si sa-l ignor total, sunt sigura ca voi putea si mai bine pe viitor.   si acum de ce l-am "iertat" si reacceptat? nu stiu...  ma simteam obligata sa raspund si pozitiv incercarilor lui de a ma recuceri, stii de toate surprizele alea placute... din compasiune, nu stiuuuuuu, poate si pt ca mi-a retrezit feelingul pt el.  neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#41 2008-06-08 13:06:09

andrutza
Vizitator

problema e ca tu il accepti dar esti f pesimista si vezi numai raul din el....cu toate ca de cand v-ati impacat nu te-a mai inselat..

#42 2008-06-08 13:16:43

SonneAle
Addicted member

andrutza a scris:

problema e ca tu il accepti dar esti f pesimista si vezi numai raul din el....cu toate ca de cand v-ati impacat nu te-a mai inselat..

ca nu m-a inselat, n-am de unde stii...   nu asta e sg probl, sunt mai multe... si da, cand vine vorba de el, sunt pesimista.  incerc sa fiu optimista cu mine doar si sa-mi repet ca this will end soon si ca voi fi oke si ca niciodata nu va mai exista impacare cu el!   incerc sa ma detasez total si sa nu-mi mai pese ce face, sa fiu o "miserupista" in adevaratul sens.  uneori vreau sa-l fac sa sufere neutral si ma tot gandesc ce bine ar fi ca el chiar sa ma iubeasca asa cum sustine si sa ma simta rece!   de cand ne-am impacat, m-am aratat indiferenta fata de o posibila despartire, el a fost cel care a plecat capul de fiecare data ca era sau nu de vina el.    ma gandesc ca din partea lui o fi vb de dependenta... a incercat c****, si-a dat seama ca e c**** si ce-a zis? pai ale a mea nu e asa, ale imi e fidela si ma accepta oricate i-as face neutral  dar poate ca data viitoare nu mai da de o c**** si o sa-l doara-n pix de ale... as renunta azi... o sa vb cu el diseara si vad eu... stie ca n-am incredere in el si a zis ca nu are asteptari din partea mea in aceasta privinta, vrea doar sa il las sa-mi demonstreze ca a gresit si ca el chiar e sincer acum in ceea ce ma priveste neutral mda... sure neutral  si bocetele de uneori cand stam imbratisati inainte de somn? sa ma scuteasca! teatru

#43 2008-06-08 13:18:32

dia_aid
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

daca te bate gandul ca te insala, mergi direct la ernest, la tradati in dragoste si afli raspunsul rotfl
eu zic ca atunci cand te insala, i se schimba destul de mult comportamentul, asa ca iti dai seama. dar daca esti tocmai tu cea cu care o insala pe cealalta?

Publicitate

loading...

#44 2008-06-08 13:20:20

andrutza
Vizitator

hmm...esti cam dura ale...pe tine chiar te-am marcat f tare ce ti-a facut si cred ca nu vei reusi sa treci peste tot pt ca daca treceai nu mai aveai atitudinea asta. smile

#45 2008-06-08 13:26:20

SonneAle
Addicted member

funny indeed neutral
nu e vorba de o cealalta in cazul meu... si da, iti dai seama cand e vorba de asa ceva, eu una am simtit cand a fost cazul.  ne leaga 2 ani in care am avut vreme sa ajung sa-l cunosc ca pe buzunarul meu neutral   asta doar daca nu s-a invatat minte si se ascunde mai mult decat bine

#46 2008-06-08 13:42:19

gipsy
Full member
Inregistrat: 2008-02-29

ale nush daca e cazul sa faci compromisuri de astea????in fond tu ce anume iti doresti de la si cu el???
asa ajung oamenii sa isi puna mainile in cap...luandu-te valul stai azi cu el,maine va simtit bine si peste un an va luati si atunci incepe circul....
SOOO ce facem asa???ce exemple dam???toate au o limita...

#47 2008-06-08 13:42:52

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

si eu am fost inselata.. m-a durut foarte tare.. vreo 6 luni ii tot reprosam lucrul asta. insa  l-am iubit enorm (si il iubesc) si am trecut peste. si am trecut peste pentru ca mi-a aratat ca merita, ca ma iubeste. oricum, dupa ce treci o data prin chestia asta, devii suspicioasa la orice miscare( cazul meu) si pot sa zic ca acum il tin bine din scurt(dar de acord comun big_smile)

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#48 2008-06-08 13:54:41

andrutza
Vizitator

f multe pretind ca nu il vor ierta in veci daca vor calca stramb...dar nu e chiar asa...multe iarta iar pe parcurs observa daca a meritat sa-l accepte iar sau nu.
in orice caz mie nu mi-ar placea sa am un catel langa mine....sa faca tot ce-i spun sau sa umble dupa mine ca altceva...nu domne nu asa asta deja nu mai e barbat ci marioneta.
cunosc multe fete care se poarta cu prietenii lor de parca ele ar fi stapanele lor. eu cred ca la un moment dat el se satura si va ceda.

#49 2008-06-08 14:01:19

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

nu vad de ce ar ceda.. adica mi se pare absolut normal ca dupa ce ai fost inselata sa ii impui unele lucruri( asta inteleg eu prin ,,a tine din scurt,,). dupa o perioada, cand reuseste sa-ti castige respectul si increderea nu zice nimeni ca trebuie sa-l mai tii in lesa, sunt putine care au o mentalitate asa absurda. eu cred ca trebuie sa treaca prin programul de ,,reeducare,, dupa o astfel de intamplare. nu? smile

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#50 2008-06-08 14:07:28

andrutza
Vizitator

nu ma refeream la tine deea...in general vorbeam
sunt multe fete care ii tin din scurt pe baieti...si ajung sa faca aia anumite lucruri impuse nu ca asa isi doresc

#51 2008-06-08 14:11:36

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

multe pretind ca nu il vor ierta in veci daca vor calca stramb...dar nu e chiar asa...multe iarta iar pe parcurs observa daca a meritat sa-l accepte iar sau nu.

ai drepate andrutza  dar odata ce ai fost inselata nu mai poti sa ai incredere in el , ierti dar nu poti sa uiti si  gandul ca el a calcat stramb te urmareste tot timpul . Eu una nu pot sa ma incred in cineva care m-a tradat , si sincer as ierta daca m-ar insela , ceea ce defat si am facut . ... e greu sa spui " adio " si sa dai cu piciorul in secunda 2

#52 2008-06-08 14:49:30

SonneAle
Addicted member

?! a scris:

multe pretind ca nu il vor ierta in veci daca vor calca stramb...dar nu e chiar asa...multe iarta iar pe parcurs observa daca a meritat sa-l accepte iar sau nu.

ai drepate andrutza  dar odata ce ai fost inselata nu mai poti sa ai incredere in el , ierti dar nu poti sa uiti si  gandul ca el a calcat stramb te urmareste tot timpul . Eu una nu pot sa ma incred in cineva care m-a tradat , si sincer as ierta daca m-ar insela , ceea ce defat si am facut . ... e greu sa spui " adio " si sa dai cu piciorul in secunda 2

dap
ma, vreau  sa aud si eu de o tipa care a inselat si a fost iertata neutral
asta e...
gipsy, nu stiu ce vreau de la mine, dar mai de la el...  om trai si om vedea... bine sa-mi fie smile

#53 2008-06-08 15:18:39

andrutza
Vizitator

cu timpul uiti....daca te convingi ca merita...nu stiu depinde si de firea persoanei.

#54 2008-06-08 15:27:25

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

eu una nu l-a testat pana acum dar cred ca femeile au un simt aparte cand e vb ca prietenul sa calce stramb,stim noi sa ii mirosim,da intr-adevar sunt multe care iarta si dupa parerea mea gresesc pt ca in cele mai multe cazuri gresesc iar si vin tot la noi si se milogesc...lupul isi schimba blana dar naravul ba

#55 2008-06-08 15:29:03

gipsy
Full member
Inregistrat: 2008-02-29

oricum te marcheaza...la inceput devine obsesie(ti se pare ca in jurul tau numai de inselat si de amante se vorbeste.....toate despartile sunt cauzate de sotii geloase)in timp realizez ca nu poti sa-ti ratezi viata urmarind asemenea lucruri....DIN pacate trecem prin astea, important e sa nu ne marcheze total si sa recuperam

#56 2008-06-08 15:53:39

dia_aid
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

eu intotdeauna spun ca oricine merita o a doua sansa, dar mai mult nu big_smile

#57 2008-06-08 16:43:39

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

daniela1985 a scris:

eu ma gandeam sa imi pun iubitu la testarea fidelitatii la emisiunea "test de fidelitate"... sa vad daca mai are scapari..rotfl

acum sincer...e ca si cum l-ai provoca...ziceti-mi ce barbat rezista unei femei mega frumoase,sexoasa,perfecta aproape...come on...
Ale ziceai k vrei sa vezi o tipa ce a inselat si a fost iertata: eu sunt aia... p fostul meu prieten l-am inselat cu actualul. ma rog,fusese doar un sarut dar m-am simtit ff vinovata si i-am zis. si m-a iertat,a zis k va fi ca inainte dak ne straduim. numai k eu cu timpul mi-am dat seama k nu mai vreau sa stau cu el,k iubesc p altcineva. dar nu m-am culcat cu altul...nah,un sarut.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.