homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna,sunt noua p-aici si de aceea an nevoie de intelegere si ajutor .

#1 2008-03-13 12:21:12

dianazece
New member
Inregistrat: 2008-03-13

buna,sunt noua p-aici si de aceea an nevoie de intelegere si ajutor .

am 48 de ani ,sunt singura si multe probleme de sanatate
trei operatii pe abdomen ,un chist ovarian operat,acum am un lichid in duglas
uterul intarit in partea de sus.am dureri mari si usturimi permanente.
nu mai stiu unde sa ma duc .am obosit stand pe la usile medicilor fara niciun rezultat
daca cunoasteti careva un medic bun  chiar si in pitesti pt ca d-aci sunt v-as fi recunoscatoare  -prefer cabinet privat ,daca se poate un nr de tel.multumesc si sper
sa ajung la cine trebuie.va pup -diana

#2 2008-03-13 12:23:39

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Re: buna,sunt noua p-aici si de aceea an nevoie de intelegere si ajutor .

dianazece a scris:

acum am un lichid in duglas

pentru cine e interesat: e vorba de "fundul de sac Douglas" (o extindere a peritoneului, intre rect si uter), care fund de sac uneori ajunge in perineu.

Eu stiu un chirurg bun in Buc, la Cantacuzino... dar nu mai am datede contact... decat numele.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-13 12:27:16)

#3 2008-03-13 12:24:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

este un topic de dr=i ginecologi buni..imediat iti dau linkul

#4 2008-03-13 12:24:18

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Pitesti
Ambulatoriul De Specialitate Universitate

Dr. Ilinca Ionela
Dr Petre Anca Cristina
Str. Gheorghe Doja, Nr. 41
0248/222849, 899
lilianabeleuta@yahoo.com

Pitesti
Ambulatoriul Spitalului Judetean

Dr. Crasneanu Liliana
Dr Mandoiu Lidia
Str. Nicolae Balcescu, Nr. 28
0248/624143
drbalanog@yahoo.com
astea doua le-am gasit-momentan din pitesti-sunt cabinete de planning;caut si de ginecologie;sau intre timp poate intra fete kre sunt din pitesti si stiu smile

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-13 12:25:12)

#5 2008-03-13 12:28:43

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Publicitate

loading...

#6 2008-03-13 12:28:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

dianazece a scris:

am 48 de ani ,sunt singura si multe probleme de sanatate
trei operatii pe abdomen ,un chist ovarian operat,acum am un lichid in duglas
uterul intarit in partea de sus.am dureri mari si usturimi permanente.
nu mai stiu unde sa ma duc .am obosit stand pe la usile medicilor fara niciun rezultat
daca cunoasteti careva un medic bun  chiar si in pitesti pt ca d-aci sunt v-as fi recunoscatoare  -prefer cabinet privat ,daca se poate un nr de tel.multumesc si sper
sa ajung la cine trebuie.va pup -diana

lichidul din Douglas ar merita detaliat pentru ca nu intotdeauna e motiv de panica
nu inteleg exact ce inseamna uterul intarit in partea de sus....de fapt sincer nu inteleg deloc ce inseamna
durerile mari sunt unde?
usturimile presupun ca sunt vaginale...permanente....si asta necesita detaliere

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2008-03-13 12:29:01

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Leo a scris:

dianazece a scris:

acum am un lichid in duglas

pentru cine e interesat: e vorba de "fundul de sac Douglas" (o extindere a peritoneului, intre rect si uter), care fund de sac uneori ajunge in perineu.

Eu stiu un chirurg bun in Buc, la Cantacuzino... dar nu mai am datede contact... decat numele.

daca ai fi spus si unde se afla... angel intre vagin si rect applause

acum nu mai e niciun chist dianazece?

mami de minuni hjarta

#8 2008-03-13 12:29:40

Leo
Sr. member
Site

daca totusi vrei un chirurg BUN si nu un ginecolog, ti l-as recomanda pe Asist. Univ. Dr. Eugen Pacescu de la Spitalul Cantacuzino.
A fost asistentul grupei mele in faculta, si stie bine ce face. Intra si in sfera de gineco fara nicio problema, desi face chirurgie generala. Mi-a sarit gandul la el, pentru ca el ne tot vorbea de fundul de sac Douglas, si chiar ne-a aratat un caz de genul...

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-13 12:33:27)

#9 2008-03-13 12:36:38

Al Pacino
Administrator

Leo....de ce ne repezim la chirurgie????
mie nu mi-e clar inca de ce fel de medic are ea nevoie

#10 2008-03-13 12:39:26

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

leo...se aduna lichid in douglas mai des decat crezi. si sunt multe cazuri in care se resoarbe de la sine.

mami de minuni hjarta

#11 2008-03-13 12:47:36

Al Pacino
Administrator

exact...

#12 2008-03-13 13:52:20

Leo
Sr. member
Site

pentru ca am considerat ca nu e vorba numai de lichidul din sac...
un chirurg poate sa reevalueze cele "trei operatii pe abdomen", chistulovarian operat... cat si sa vada ce e cu lichidul ala... si cu durerile, si cu usturimile...

docto: sincer, nici mie nu mi-e foarte clar, dar privind problema per ansamblu, m-am gandit la chir. generala.
Am zis si eu... acuma, doamna va decide in ce oras si la ce fel de medic merge.

Astept sa vad si eu detaliile pe care le-ati cerut...

L.E.:
@ doc: cand am zis "le-ati cerut" ma refeream si la Ana, am avut impresia ca si ea avea o nelamurire big_smile Nu ma stressez eu cu de-astea pe forumuri smile as fi zis "le-ai cerut" fara procese de constiinta. puss

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-13 15:54:48)

#13 2008-03-13 14:37:04

Al Pacino
Administrator

offtopic leo, vrei sa fii bun si sa nu ma mai domnesti?

#14 2008-03-14 11:19:31

dianazece
New member

da,aveti dreptate ,e nevoie de detali mai ales cala mine e mare nebuloasa
am sa descriu pe scurt situatia : in '95 mi-am fracturat coloana  cica prin tasare ,am 
stat in ghips 6 luni nu m-au operat  timp in care aveam dureri mari de rinichi si zone pelvina ,ei au zis vezica urin ara -infectii repetate apoi mi-a perforat stomacul intr-o dimieata fara sa am cine stie ce dureri de stomac,M-au operat  prin infundare ,apoinpt ca imi era f rau in /98 mi-au scos fierea dupa care a inceput calvarul.dureri in tot abdomenul.senzatie permanenta de voma ,reflux gastroesofagian ,dureri mari pe partea dreapta  de sub coasta pana jos la ovar dr si vezica urinara,usturimi permanente in vagin
am fost la N doctori  de toate sopecialitatile inclusiov psihiarti pt ca am crezut ca o iau razna de dureri si incertitudini medicale. Diagnosticele erau: exces de gaze ,colon iritabil,reflux gastro,hepatita cronica,ulcer ,microcalculi renali ,infectii urinare ,pe care le-am tratat cu multe antibiotice grele recomandate  de ei ,Nimic. In 2003 un ginecolog fara renume mi-a descoperit la simplul control  lama importanta de liochid in duglas si o rana pe colul uterin ,mi-a dat sinerdol  si niste ovule pt rana nu mai tin minte cum se numeau
niciun efect .Ma spalam aproape in fiecare seara cu ceaiuri ca sa mai rezist usturimilor si arsurilor din vagin,Tot el mia zis atunci ca e posibil ca toate durerile din abdomen sa se dat ac lichid care nu e in cant neglijabila.Eram disperata .M-am dus din nou la el dar nu a mai fost de gasit era din Cernauti .Niciun medic nu mai vedea ce vazuse el ca atare nimeni nu ma trata .Ajunsesem sa iau tot felul de calmante dupa ureche ca nu stiam ce sa nmai fac.chiar credean sa sunt nebuna. In martie 2007 (exact un an pe 22) am fost dusa la o clinica privata de chirurgie din Bucuresti (Munposan) unde am fost operata de aderente ,apendicita si un chist ovarian stang ,unde mi s-a spus ca s-a rezolvat si problema lichidului .Ei bine ca nu a fost asa .La 4 luni dupa operatie au reinceput durerile de din -nainte chiar si inplus ,Am senzatia ca acum m-au taiat pe burta.Din nou usturimi dureri si toate cele dewcrise ,Am mers ldin nou la medicul care m-a operat si nu m-a mai mai primit cu toate ca aveam febra  ,cerandumi-se un alt tomograf desi fascusem unul inainte de operatie ,Am refuzat la sfatul unui prof de gastro ,ca nu e cazul si mi-a interzis sa ma mai radiez ,deci ac m-a abandonat ,am fost la altii care matrimiteau la el,in fine concluzia este vis a vis de sfera genitala -lichid in duglas ,uter intarit in partea devsus.am intrebat am fibron -inca nu dar e posibil.bine bine dar ce e de facut -ia niste antiinflamatoare pt ac inflamatie pelvina si mai vedem ce-o mai fi.am luat dar sunt la fel in plus nu mai suport antiinflamatoarele ,ma deranjeza stomac imediat.Nu stiu daca veti avea rabdare sa cititi tot eu am scris in speranta ca se va gasi si pt mine o rezolvare.Nu sunt de fel pesimista ci din contra ,datr simt ca ma scufund cu zile , astept sfaturi si ajutor de la suflete mari si minti luminate .V a multumes ! diana

#15 2008-03-14 11:28:35

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

dianazece desi nu sunt in masura sa dau sfaturi, pt ca nu am cunostiinte medicale , iti doresc din tot sufletul sa gasesti o rezolvare la toate problemele tale, care dupa cate scrii sunt multe. puss

cu siguranta cand va intra doctoressa, iti va raspunde, multa sanatate iti doresc si multa putere de a merge mai departe...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#16 2008-03-14 11:38:08

@adriana
Banat

mai mult de cat multa sanantate, diana nu am ce sa iti zic puss

#17 2008-03-14 11:40:31

dianazece
New member

multumesc! esti buna .ma faci sa plang !te pup

#18 2008-03-14 11:45:37

@adriana
Banat

puss nu tre sa plangi;o sa vezi k se va gasi o rezolvare si pt problema ta wink doar k tre s aai multa rabdare si incredere si poate impreuna, aici pe forum, gasim un medic bun kre sa te trateze wink
o sa intre doctoressa de indata ce va vedea mesajul tau si o sa vezi k vei primi sfaturi smile si sa nu mai plangi puss

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-14 11:45:53)

#19 2008-03-14 11:49:13

Al Pacino
Administrator

dianazece, lama de lichid din Douglas, daca ea exista, doar cu antiinflamatoare s-ar resorbi...sincer nu stiu ce sa zic despre ea.....
cu fibromatoza aia uterina nu m-as stresa prea tare, nu ea da durerile(ar da eventual la menstra, nu constant)...
Pentru usturimile vaginale constante cred ca ar merita sa incerci aplicatii cu iaurt(sunt babisme, stiu insa au dat rezultate in prea multe cazuri asa ca merita luate in seama)...
ma tem ca singura explicatie logica a durerilor tale abdominale sunt aderentele(care se refac, dupa operatii si tu ai multe din pacate)....sincer, nu stiu cum altfel decit chirurgical s-ar putea rezolva si ar putea fi si ele cauza de acumulare de lichid in Douglas....cred ca un chirurg omenos te-ar putea ajuta....si atunci poate ca recomandarea lui Leo e de luat in seama
imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, insa incearca sa aplici iaurt in vagin...macar de usturimile alea poate scapi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.