|
Nu esti logat.
Candida#1 2008-03-14 05:39:13
candidabaniesc ca am candida pentru ca am cateva dintre simptome .. nu stiu ce sa fac... imi e rusine sa merg la ginecolog sa ma dezbrac in fata cuiva... mi-am inceput viata sexuala acum cateva luni si nu as vrea ca parintii mei sa afle de lucrul acesta dar nici de candida, pot merge la ginecolog fara ca parinti sa afle sau trebuie sa ma duc cu unul dintre ei?... apropo la ginecolog trebuie sa platesc consultatia? cum as putea sa ii spun prietenului meu ca am aceasta infectie? pentru ca am auzit ca este contagioasa... care sunt riscurile candidei? odata ce ai candida te poti vindeca sau o sa ramai cu ea toata viata? ajutati-ma va rog!!! sunt foarte speriata:cry: Offline #2 2008-03-14 07:06:56
Re: candida1. daca ne spui cati ani ai iti spun cum poti sa mergi la ginecolog. banuiesc ca esti minora...daca da, teoria spune ca trebuie sa mergi cu unul din parinti insa practica e alta. cred ca peste tot exista cate un cabinet unde poti sa mergi si singura sau insotitat de un prieten/prietena. Trebuie sa mergi din moment ce ti-ai inceput viatza sexuala. Si nu ai de ce sa-ti fie rusine pt ca doctorul respectiv a vazut mai multe decat iti imaginezi tu. Offline #3 2008-03-14 09:43:09
Re: candidanu tre sa mearga cu parintii la ginecolog pt o simpla consultatie. mami de minuni Offline #4 2008-03-14 09:47:46
Re: candidarectific: In cazul primului examen ginecologic, daca esti minora, este bine sa fii insotita de mama ta. Nu pentru ar fi ceva de care trebuie sa te apere ci fiindca s-ar putea sa simti nevoia sa ai alaturi de tine pe cineva apropiat. Este, oricum, un inceput si s-ar putea sa fii putin speriata, putin jenata, de ceea ce urmeaza, cu toate ca nu ai nici un motiv. Fii linistita. Daca in timpul consultatiei ai o stare de disconfort, spune-o. Medicul poate intrerupe sau, la nevoie, chiar contramanda consultatia in orice moment, daca tu nu te simti bine. Offline #5 2008-03-14 09:52:59
Re: candidaasa suna altfel mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-14 09:57:02
Re: candidaeu ori ma uit in tavan ori numar descrescator de la 100 ca sa meralexez si sa nu ingreunez consultul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-03-14 09:59:39
Re: candidaeu nici dupa 50 de consultatii nu ma relaxez.... si oi daca numar Offline #8 2008-03-14 10:01:00
Re: candidatrebuie ca altfel ma doare consultul.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-03-14 10:03:35
Re: candidaam avut un dr...spunea bancuri...nici nu simteai. super tipu. acu e asa de tac-pac ca nici nu apuc sa ma relaxez pt ca nici nu am avut timp sa ma incordez mami de minuni Offline #10 2008-03-14 15:27:20
Re: candidace simtome are candida?prurit cumva? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #11 2008-03-14 15:42:36
Re: candidadepinde.eu in maj perioadelor recurente ale candidei n am avut mancarimi.dar la fel de bine poate fi insotita si de mancarimi Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-03-14 15:42:57) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #12 2008-04-14 11:14:56Re: candidami-au revenit simptomele candidozei asa ca am facut tratament cu ovule Gynozol 400 si clotrimazol timp de trei zile..dar am observat ca mancarimile la nivelul vaginului persista..ce sa fac? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #13 2008-04-14 11:18:09
Re: candidaiaurt... sau bioclin gel cateva zile .flucovin ai luat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-04-14 11:20:39
Re: candidaeu zic sa iei si un antimicotic.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-04-14 11:23:22
Re: candidada e doza unica... orice antimicotic este ok.toate antimicoticele sunt in doa uica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-04-14 11:25:58Re: candidascuze acum am cautat prospectul si am vz ca flocuvim e antimicotic...si ce fac, continui cu gynozol? sau doar cu unguentul? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #19 2008-04-14 11:27:54
Re: candidapai mai ai de pus ovule? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|