|
Nu esti logat.
Contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?#1 2008-03-14 07:46:27
contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?Partenerul meu a terminat tratamentul pentru candida si eu termin azi cele 2 ovule de Lomexin si pastiluta de Flucovim(doctorita mi-a recomandat un ovul la 2 zile ). Offline #2 2008-03-14 08:00:04
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?la o saptamana dupa terminarea tratamentului cu ovule. pana atunci nici un fel de contact. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-14 08:08:24) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-03-14 08:02:31
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?de unde stii tu asta chocolate? ca sincer eu nu am auzit de asa ceva... Offline #4 2008-03-14 08:08:09
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?mie asa mi-a zis dr ginecolog. si nu avusesem decat o banala leucoree candida Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-14 08:13:19) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-03-14 08:14:43
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?eu zic ca nu e asa. sincer..... deci dupa terminarea tratamentului daca esti ok (adica examenele ies negative la infectia respectiva) poti sa faci sex linistit. deci sincer daca n-am dreptate don't hit me... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-14 08:18:30
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?nu te hit nik. eu asa stiu. acuma nu-s dr sa zic eu ce e bine si ce nu. e un forum si fiecare spune ce stie sau isi spune parerea personala. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-03-14 08:18:56
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?nici eu nu am auzit asa ceva, si am facut tratament pt candida, mie mi s-a spus ca pe perioada tratamentului nu este indicat a avea relatii sexuale, dar dupa ce l-ai terminat si totul e ok nu cred ca mai trebuie sa astepti... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #8 2008-03-14 08:20:03
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?sincer mie imediat dupa tratament mi-a refacut analizele... dupa 2-3 luni poti sa ai alte 5 chestii... na acum ramane de vazut sa vedem ce zic si fetele. sincer eu de treaba asta chiar nu stiam ...sa stai inca o saptamana fara contact .. nu stiam... Offline #9 2008-03-14 08:22:16
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?asa mi-a zis ginecologul. acuma nu stiu sa va zic din cunostintele mele prorpii invatate la scoala la care mai trag chiulul eu gineco si obtretica fac semestrul asta. nu am facut decat 2 cursuri pana acum ... Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-03-14 08:23:34
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?acum se poate sa aiba dreptate si chiar sa nu stiu eu.... never say never Offline #11 2008-03-14 08:24:23
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?Chocolate, e a doua oara cand te aud cu asta si o data sigur ti-a zis si doctoressa ca nu e asa. Dupa ce termini tratamentul poti sa te apuci de treaba, nu trebuie sa mai stai ca la antibiotice. #12 2008-03-14 08:26:04
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?legat de analizele facute imediat dupa, mi-a explicat ca, dupa terminarea tratamentului cel mai posibil e sa iasa pozitive (adica sa nu mai ai respectiva infectie). Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #13 2008-03-14 08:41:23
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?pai asta e si ideea.. ca doar nu iti iasa la analize ca nu le ai si de fapt le ai... Offline #14 2008-03-14 08:43:57
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?ok va multumesc mult fetelor:k?ra: ...si daca tot sunteti atat de dragutze ,as putea sa mai profit cu o intrebare ? Offline #15 2008-03-14 08:45:59
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?
daca ar fi numai a doua oara cand o zic na, mie asa mi-a zis doctorul ginecolog nu am inventat eu. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #16 2008-03-14 08:53:16
daca tie iti descopera candida veti face tratament amandoi. daca nu are simptome de candida el nu ai de ce sa-l trimiti sa faca analize... e suficient daca e depistata la tine. Offline #17 2008-03-14 09:13:29
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?Eu m-am tratat cu Meclon si flucovim prima oara si Lomexin si Flucovim acum la recomandarea medicului meu. Offline #18 2008-03-14 09:14:56
zii sa stea linistit ca nu-i inceput de sfarsit Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #19 2008-03-14 09:15:29
Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?daca reapare la tine, poti sa i-o dai si lui. cand faci tu tratament, ii dai si lui o pastiluta de flucovim, pe langa crema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|