homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?

#1 2008-03-14 07:46:27

julia****
New member
Inregistrat: 2006-11-03

contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?

Partenerul meu a terminat tratamentul pentru candida si eu termin azi cele 2 ovule de Lomexin si pastiluta de Flucovim(doctorita mi-a recomandat un ovul la 2 zile ).
La cat timp dupa terminarea tratamentului e permis contactul sexual neprotejat ( iau anticonceptionale ) .Multumesc nocry

#2 2008-03-14 08:00:04

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: contact sexual -La cat timp dupa tratament candida ?

la o saptamana dupa terminarea tratamentului cu ovule. pana atunci nici un fel de contact.

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-14 08:08:24)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-03-14 08:02:31

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

de unde stii tu asta chocolate? ca sincer eu nu am auzit de asa ceva...

#4 2008-03-14 08:08:09

Chocolate22
Insomniac member

mie asa mi-a zis dr ginecolog. si nu avusesem decat o banala leucoree candida
ce mi-a zis mai exact ... "in orice tratament cu ovule trebuie evitat contactul sexual atata timp cat tine tratamentul su o saptamana dupa"

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-14 08:13:19)

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5 2008-03-14 08:14:43

norishorulalb
Banat

eu zic ca nu e asa. sincer..... deci dupa terminarea tratamentului daca esti ok (adica examenele ies negative la infectia respectiva) poti sa faci sex linistit. deci sincer daca n-am dreptate don't hit me...

Publicitate

loading...

#6 2008-03-14 08:18:30

Chocolate22
Insomniac member

nu te hit nik. eu asa stiu. acuma nu-s dr sa zic eu ce e bine si ce nu. e un forum si fiecare spune ce stie sau isi spune parerea personala.
de obicei, dupa terminarea tratamentului, analizele ies negative. de aia se reconamda un consult la 2 3 luni de la terminarea tratamentului si nu imediat dupa.

#7 2008-03-14 08:18:56

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

nici eu nu am auzit asa ceva, si am facut tratament pt candida, mie mi s-a spus ca pe perioada tratamentului nu este indicat a avea relatii sexuale, dar dupa ce l-ai terminat si totul e ok nu cred ca mai trebuie sa astepti...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#8 2008-03-14 08:20:03

norishorulalb
Banat

sincer mie imediat dupa tratament  mi-a refacut analizele... dupa 2-3 luni poti sa ai alte 5 chestii... na acum ramane de vazut sa vedem ce zic si fetele. sincer eu de treaba asta chiar nu stiam ...sa stai inca o saptamana fara contact .. nu stiam...
si nici nu mi se pare ca sta f bine in picioare teoria doctorului respectiv pentru ca...
daca imediat dupa tratament ti-au trecut toate ce sa mai astepti o saptamana? sa ce? eventual sa iti mai faci tratamentul cu iaurt ca altceva...

#9 2008-03-14 08:22:16

Chocolate22
Insomniac member

asa mi-a zis ginecologul. acuma nu stiu sa va zic din cunostintele mele prorpii invatate la scoala la care mai trag chiulul rotfl eu gineco si obtretica fac semestrul asta. nu am facut decat 2 cursuri pana acum ...

#10 2008-03-14 08:23:34

norishorulalb
Banat

acum se poate sa aiba dreptate si chiar sa nu stiu eu.... never say never

#11 2008-03-14 08:24:23

persifona
Vizitator

Chocolate, e a doua oara cand te aud cu asta si o data sigur ti-a zis si doctoressa ca nu e asa. Dupa ce termini tratamentul poti sa te apuci de treaba, nu trebuie sa mai stai ca la antibiotice.

#12 2008-03-14 08:26:04

Chocolate22
Insomniac member

legat de analizele facute imediat dupa, mi-a explicat ca, dupa terminarea tratamentului cel mai posibil e sa iasa pozitive (adica sa nu mai ai respectiva infectie).

#13 2008-03-14 08:41:23

norishorulalb
Banat

pai asta e si ideea.. ca doar nu iti iasa la analize ca nu le ai si de fapt le ai...

si pozitiv inseamna sa ai respectiva infectie, negativ sa nu o mai ai

anyway...ca sa ii raspundem si fetei:
JULIA... poti sa te apuci de sex imediat dupa tratament daca esti ok.

#14 2008-03-14 08:43:57

julia****
New member

ok va multumesc mult fetelor:k?ra: ...si daca tot sunteti atat de dragutze ,as putea sa mai profit cu o intrebare ?smile

E o problema care ma nelinisteste...am facut prima data candida de la antibiotice ,si i-am dat-o partenerului fara sa imi dau seama ...dumbom.Mentionez ca ne-am tratat amandoi.

De atunci folosim prezervativ ...cum am renuntat ,am facut din nou candida insa de data asta fara a lua antibiotice si avand un regim de viata sanatos .Fetelor eu cred ca ar fi coincidenta prea mare ca sa nu o fi luat de la el sad.Imediat dupa primul contact neprotejat la 2 mi-a reaparut sad

Stiam de la doctorita mea ca partenerii pot fi asimptomatici si ca in cazul in care el nu este tratat o voi lua si eu ...dar s-a tratat atunci...e posibil ca tratamentul sa nu fi fost bun si el sa fie purtator sau pur si simplu a revenit la unul dintre noi ?Si daca banuiala imi va fi confirmata si el este purtator asimptomatic, este de ajuns un tratament cu crema cum a facut el acum ?

O sa imi mai fac o programare la doctorizta mea sa discut despre ingrijorarea asta ,dar as vrea ffffffffffff mult si parerea voastra ...Credeti ca e cazul sa il trimit si pe el sa faca niste analize ?

#15 2008-03-14 08:45:59

Chocolate22
Insomniac member

persifona a scris:

Chocolate, e a doua oara cand te aud cu asta si o data sigur ti-a zis si doctoressa ca nu e asa. Dupa ce termini tratamentul poti sa te apuci de treaba, nu trebuie sa mai stai ca la antibiotice.

daca ar fi numai a doua oara cand o zic rotfl na, mie asa mi-a zis doctorul ginecolog nu am inventat eu.

la antibiotice nu trebuie neaparata sa stai pe tusa wink te poti proteja suplimenatr tongue

#16 2008-03-14 08:53:16

norishorulalb
Banat

julia**** a scris:

ok va multumesc mult fetelor:k?ra: ...si daca tot sunteti atat de dragutze ,as putea sa mai profit cu o intrebare ?smile

E o problema care ma nelinisteste...am facut prima data candida de la antibiotice ,si i-am dat-o partenerului fara sa imi dau seama ...dumbom.Mentionez ca ne-am tratat amandoi.

De atunci folosim prezervativ ...cum am renuntat ,am facut din nou candida insa de data asta fara a lua antibiotice si avand un regim de viata sanatos .Fetelor eu cred ca ar fi coincidenta prea mare ca sa nu o fi luat de la el sad.Imediat dupa primul contact neprotejat la 2 mi-a reaparut sad

Stiam de la doctorita mea ca partenerii pot fi asimptomatici si ca in cazul in care el nu este tratat o voi lua si eu ...dar s-a tratat atunci...e posibil ca tratamentul sa nu fi fost bun si el sa fie purtator sau pur si simplu a revenit la unul dintre noi ?Si daca banuiala imi va fi confirmata si el este purtator asimptomatic, este de ajuns un tratament cu crema cum a facut el acum ?

O sa imi mai fac o programare la doctorizta mea sa discut despre ingrijorarea asta ,dar as vrea ffffffffffff mult si parerea voastra ...Credeti ca e cazul sa il trimit si pe el sa faca niste analize ?

daca tie iti descopera candida veti face tratament amandoi. daca nu are simptome de candida el nu ai de ce sa-l trimiti sa faca analize... e suficient daca e depistata la tine.
tratamentul cu iaurt l-ai incercat?
a... si ce tratament ai facut pana acum?

P.S. Candida poate sa recidiveze ... eu am patit-o pe pielea mea... si factorii sunt multi, chiar si igiena vaginala excesiva

#17 2008-03-14 09:13:29

julia****
New member

Eu m-am tratat cu Meclon si flucovim prima oara si Lomexin si Flucovim acum la recomandarea medicului meu.
El doar cu o crema pe baza de clotrimazol...la recomadarea medicului lui,la noi asa e ,fiecare cu medicul lui ..cel mai misto e cand se contrazic medicii nostrii hehe boxbox

O sa reformulez totusi intrebarea pentru ca nu am fost destul de precisa ...in cazul unui partener asimptomatic purtator de candida ,este de ajuns un tratament pe baza de crema clotrimazol ?Si daca la noi reapare ,sunt sanse sa reapara si la ei ?Scuzati-mi insistenta...dar ma simt putin vinovata pentru ca eu i-am dat-o si as vrea macar sa fiu documentata,sa stiu la ce sa ma astept in orice caz...si mai ales ce sa-i zic lui .

#18 2008-03-14 09:14:56

Chocolate22
Insomniac member

julia**** a scris:

si mai ales ce sa-i zic lui .

zii sa stea linistit ca nu-i inceput de sfarsit puss

#19 2008-03-14 09:15:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

daca reapare la tine, poti sa i-o dai si lui. cand faci tu tratament, ii dai si lui o pastiluta de flucovim, pe langa crema

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.