|
Nu esti logat.
Am candida....si nush ce e cu partenerul meu#1 2008-03-14 08:48:37
am candida....si nush ce e cu partenerul meuam facut candida in urma cu 2 ani...imi tot dispare si reapare....sapt viitoare ma duc din nou la control de oarece iara am...eu si partenerul meu intretinem relatii sexuale si cand am candida fara sa ne protejam....nu am avut probleme...azi in schimb i-au aparut niste chestii rosii ca niste zgarieturi si niste bubitze albe...nu il doare nu nik...nu are nici o simptoma....de la ce sa fie?...l-am ranit eu? Offline #2 2008-03-14 08:49:26
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meucum l-ai fi putut rani tu? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-03-14 08:50:09
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meue de la candida, cand faci tratamentul da-i si lui o pastiluta de Flucovim Offline #4 2008-03-14 08:50:16
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meuse poate sa fie de la candida. faceti si voi un tratament eficient fara sex in timpul tratamentului si gata... Offline #5 2008-03-14 09:03:34
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meusi un consult la doctor nu ar strica. nu trebuie sa luati tratament dupa capul vostru Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-14 09:13:50
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meudaca stie 100% ca are candida cam poate lua tratamentul.... Offline #7 2008-03-14 09:17:25
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meucu bulinutele albe m-am inselat..iar acuma mi-a spus ca petele acelea rosii le-a mai avut si altadata...pe cand nu era cu mine...deci e ok...nu e de la candida...oricum cand iau tratament o sa ia si el..ms mult pt raspunsuri Offline #8 2008-03-14 09:21:21
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meuputea sa aiba candida inainte sa fie cu tine... mergeti mai fratilor la doctor... ca bine nu e sa ai niste pete rosii pe penis Offline #9 2008-03-14 09:29:40
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meuasta asa e....a mai aflat si ca poate fi de la igiena..si ca ar trebui sa aiba mai multa grija cu igiena personala...o sa vad dupa ce ma duc la ginecolog marti..ca mai repede nu au putut sa ma programeze...ms mult si va tin la curent Offline #10 2008-03-14 09:31:08
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meucel mai bine asa...mergi sa vezi ce ai tu...si poate de acolo va stii si el cum si ce sa faca Offline #11 2008-03-14 09:32:41
Re: am candida....si nush ce e cu partenerul meusa ne spui ce ti-a zis medicul. chiar is curioasa ce e cu bulinele alea Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|