homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma face sa ma simt...URATA!-2

#20 2008-03-14 14:38:33

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Ma face sa ma simt...URATA!

Leo te-am "satisfacut" la carcoteli

#21 2008-03-14 14:46:40

guardian__angel
New member
Inregistrat: 2008-02-08

lara205 a scris:

staaaai asa..."Off! Mi-as dori sa vad macar privirea aia...dar...din pacate..nu am mai vazut-o de foarte mult timp."adica inainte facea toate astea si acum nu?corecteaza-ma daca nu e asa dar eu asta am inteles din ce ai zis

Da....foarte rar...se intampla sa vad privirea aia la el... De spus, nu a putut sa imi spuna niciodata ca sunt frumoasa.. Se scuza prin faptul ca el nu poate sa fie asa..ca ma iubeste si atat! Dar simt nevoia sa o aud!!! Daca m-ar trezi dimineata cu un sarut si doua cuvinte de-astea...as fi cea mai fericita!
Nu pot sa-mi caut pe altcineva! Deocamdata nu! Il iubesc prea mult! sad

:kära: I'm so in love! kram

#22 2008-03-14 14:55:39

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

inteleg cum e.e usor sa spui "gata caut pe altcineva" dar in realitate e mult mult mai dificila treaba.stiu ca probabil nu poti sta de vorba cu el despre asta pentru ca probabil se enerveaza si mai bine eviti subiectul...incearca sa faci ceva...sa te convingi daca te iubeste sau nu.fi putin mai rece sau mai distanta sa vezi daca vine la tine...stii daca il bati la cap nu o sa rezolvi nimic.(mi-am dat si eu seama de asta zilele precedente...:-<)sau poate ca el are alt mod de a iti arata ca te iubeste si tu nu vezi asta sau nu iei in considerare.nu mai vorbi cu el despre pentru ca vor aparea presiuni si atunci faci lucrurile mai rau.tu poarta-te normal aranjeaza-te si nu pentru el,ci pentru tine!daca tu te simti frumoasa si increzatoare la fel te va vedea si el!

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#23 2008-03-14 14:59:27

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

deci la faza cu "am binecuvantarea lui sa-mi caut pe altcineva..." m-ai terminat...dddooohhhhh...
pai ii dadeam cu tigaia in cap daca-mi spunea asa...domn`soara sfatul e chiar sa-ti cauti pe altu care sa te pretuiasca...nu sa stai cu domnu care ii este "whatever" daca estti sau nu cu el

#24 2008-03-14 15:10:04

guardian__angel
New member

lara205 a scris:

inteleg cum e.e usor sa spui "gata caut pe altcineva" dar in realitate e mult mult mai dificila treaba.stiu ca probabil nu poti sta de vorba cu el despre asta pentru ca probabil se enerveaza si mai bine eviti subiectul...incearca sa faci ceva...sa te convingi daca te iubeste sau nu.fi putin mai rece sau mai distanta sa vezi daca vine la tine...stii daca il bati la cap nu o sa rezolvi nimic.(mi-am dat si eu seama de asta zilele precedente...:-<)sau poate ca el are alt mod de a iti arata ca te iubeste si tu nu vezi asta sau nu iei in considerare.nu mai vorbi cu el despre pentru ca vor aparea presiuni si atunci faci lucrurile mai rau.tu poarta-te normal aranjeaza-te si nu pentru el,ci pentru tine!daca tu te simti frumoasa si increzatoare la fel te va vedea si el!

STIU ca ma iubeste! A facut foarte multe pentru mine si mi-a demonstrat de nenumarate ori asta! Mi-o spune foarte des, ma strange in brate...dar nu asta e problema! Nu in dragostea lui sunt neincrezatoare... Ma doare ca nu ma face sa ma simt o femeie frumoasa, sexy! Doar un copil dulcic...atat! E trist, dar in 3 ani de relatie..nu a invatat cum sa se poarte cu o femeie... sad

Publicitate

loading...

#25 2008-03-14 15:13:23

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

intr-un fel are dreptate Melany1...adica daca nu te face fericita de ce mai stai cu el?daca tu nu simti ca esti apreciata?si daca nu iti ofera ce doresti tu?ce rost mai are?dar stiu ca daca il iubesti esti in stare sa faci orice sa salvezi relatia...nu stiu fi si tu mai indiferenta fata de el...tu trebuie sa te simti frumoasa orice ar spune sau nu!gandeste-te ca nu merita sa te chinui zilnic pe tema asta....mai bine suferi o luna decat inca un an...nush...daca nu esti gata sa renunti la asta atunci poarta-te mai rece cu el...bine sa il bagi in seama si sa il asculti cand vb dar nu il mai cauta lasa-l sa te caute el pe tine...spunei ca nu te poti vedea cu el ca te vezi cu niste prieteni dar nu ii spune ce prieteni...fa-l putin gelos.daca merge asta si chiar devine gelos insemna ca e ceva in sufletl lui pentru tine...daca ramane indiferent ca si cand totul ar fi normal...cred ca trebuie sa porti o discutie serioasa si sa iei o decizie...merita sau nu

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#26 2008-03-14 15:14:54

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

poate chiar nu stie cum sa se poarte cu o femeie...sa zicem. dar la faza ca poti sa iti cauti p altcineva....pff!!tu i-ai zice asa ceva tinand cont ca tu il iubesti?ti-ar fi indiferent dak v-ati desparti k el si-ar cauta pe alta? se pare ca lui ii cam este totuna dak ramenti impreuna sau nu... hmm...eventual fa o data ceva care sa ii "rupa" gura...cumpara-ti o lenjerie sexy rau si vezi reactia lui...poate chiar esti o dulcica si el asa te vede...demonstreaza-i k poti fi si altfel... lenjerie sexy-works everytime!te pup:kiss:

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-14 15:15:25)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#27 2008-03-14 15:14:59

skumpi
Vizitator

dak u spui k esti sigura k te iubeste...asa o fi...acuma nu o sa te desparti de el ca nu`ti spune k esti frumy...dar cred k ar trebui sa lucrati mai mult la capitolul comunicare...ceva nu`l lasa sa se deschida in fata ta...
wai ...jur k mi`e acru deja cand tot aud "nu pot sa`l parasesc..il iubesc prea mult " nu stiu ce ar trb sa se intample ca sa vi se schimbe mentalitatea asta...aud tot mai des femei care desi sunt jignite, batute, subapreciate baga scuza asta la inaintare...:f?rv?nad: am ajuns la concluzia k le place cea ce li se intampla...altfel nu`mi pot explica....suntem oameni, fiinte rationale ...mai trb sa gandim si cu capu nu sa ne lasam dusi de sentimente neutral ...nu fac referire aici neaparat la tine...in general

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-03-14 15:19:28)

#28 2008-03-14 15:32:46

guardian__angel
New member

Da...stiu ca a gresit cand a zis ca ar fi bine sa imi caut pe cineva care sa ma faca sa ma simt frumoasaa...dar si eu am gresit pentru ca l-am comparat cu altii... Era probabil nervos. Nu incerc sa il scuz, dar se poarta extraordinar cu mine! Nu mi-a gresit niciodata, stiu ca ar face totul pentru mine...nu am de ce sa ma plang din punctul asta de vedere! Locuim impreuna...facem totul impreuna...
El e probabil cel mai bun lucru care mi s-a intamplat pana  acum! Pentru ca am trecut prin multe...si a fost langa mine si atunci cand am avut probleme groaznice... Eu chiar nu pot sa renunt la el! Si skumpi, sunt total de acord cu tine...  Sunt femei batute care nu vor sa renunte si carora le e frica sa inceapa o viata noua! Doamne fereste! Nu a indraznit vreodata sa tipe la mine, dar sa dea in mine... Nu despre asta era vorba aici! As fi vrut sa fie altfel...sa stie sa-mi vorbeasca... Vai! Eu sunt o romantica! Iar el...Nu poate nici macar sa imi spuna ca sunt frumoasa! mad

#29 2008-03-14 15:45:12

Hanuschak
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-20

ma da poate el chiar asa e, nu stiu ce sa zic. hmm  daca tu sti ca te iubeste, ai zis ca ti-a si demonstrat, zici ca stati impreuna...poate trebuie sa-l intelegi si poate la un moment dat o sa-ti zica el singur. iar faza cu sa-ti cauti pe altul nu cred ca a vrut s-o zica(poate era suparat si a vorbit gura fara el, mi se intampla si mie de foarte multe ori si pe urma regret visslar) hai capul sus; eu zic ca nu poti sa renunti la o relatie de 3 ani doar pentru lucrul asta wink

Don't drink water, fish have sex in it

#30 2008-03-14 15:52:43

skumpi
Vizitator

smile atunci incearca sa comunicati mai mult...fa`i u lui complimente "iubi ce bine areti azi " stiu eu...sa vada ce frumos e sentimentu de a fi apreciat de persoana iubita ...poate se va mai schimba si el...

#31 2008-03-14 15:56:09

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

offf... si mie in perioada de cucerire imi facea f multe complimente.... imi zicea ca sunt cea mai frumoasa femeie din lume... mai tarziu imi zicea ca sunt dragutza.. si eu in gluma: "doar draguta??"
ce radeam pe tema asta smile..
in rest, cred ca o femeie tb sa primeasca destul de des complimente.. nu stiu daca neaparat de cum arati sau cat de frumoasa esti, dar si legat de o haina pe tine care iti vine ok, o noua culoare la par etc.. pt noi femeile si pt increderea in noi conteaza f mult, numai ca ei nu prea gandesc asa....

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#32 2008-03-14 15:58:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu nu inteleg...ai indoieli fata de frumusetea ta????
stai sa ne gindim....poate ca dupa parerea lui nu esti frumoasa...esti doar draguta...insa te iubeste dincolo de toate astea....sincer, ce preferi: sa umble cu tine pentru ca dai bine si il invidiaza alti masculi sau sa te iubeasca pentru calitatile tale(oricare sunt alea)????
sincer, mie una mi se pare o copilarie....si poate de aceea te simti copil, pentru ca te copilaresti.
Nu stiu care e diferenta de virsta dintre voi insa e evident ca omul nu doreste/nu se simte in stare sa fie altfel decit e(sa joace deci roluri din filmele tale preferate) ...nu stiu daca te iubeste sau nu, nici cit de lungi si complexe au fost discutiile pe temele astea insa iau in calcul si varianta ca omul s-a saturat pur si simplu sa i se ceara sa fie oglinda fermecata a masterei din alba ca zapada...cum ar putea sa spuna eu nu pot/nu vreu sa joo rolul asta insa nu ma parasi...sigur ca, cinstit zice, mergi fata buna si cauta pe altul care sa fie dispus sa joace rolul pe care il doresti tu pentru ca eu nu-s dispus

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#33 2008-03-14 15:58:51

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

prietenul meu de putine ori mi-a spus ca-s frumoasa. De fiecare data imi spune ca-s urata tongue si asa ma distreaza cand se uita atent la mine..sta si ma examineaza si dupa imi zice "vai..cum am putut sa ma indragostesc de tine ca atata esti de urata..." big_smile eu ma apuc de ras cand il aud, ca stiu ca zice "urata" in loc de "fumoasa". Adevaru e ca nici nu stau toata ziua sa ma impopotesc, doar cand iesim pe undeva asa mai important...da el tot urata imi zice ca is, orice as face tongue
II place mult cum imi sta cu parul intins, da mie de mult ori mi-i lene sa-l intind dupa ce fac baie si cam de vreo luna nu mi l-am mai intins. Sambata l-am intins si a ramas mirat cand m-a vazut, m-a intrebat cum de l-am intins. Si i-am zis ca daca asa a zis el ca-mi sta mai bine...si el a zis ca oricum is frumoasa. Hop si eu m-am facut ca nu aud si l-am mai intrebat odata ce a zis. Si s-a corectat, a zis ca eu orice fac tot urata lui is tongue foarte rar cand se scapa si-mi zice "frumoasa lui tata". Da eu o consider ca un compliment cand imi zice ca-s urata, ca imi zice cu atata dragoste..si imi zice destul de des tongue

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#34 2008-03-14 16:02:10

avelia
Membru
Inregistrat: 2008-03-14

stai linistita faptul ca nu te poate privi in ochi nu e pt faptul ca esti urata ci pt ca nu te merita

#35 2008-03-14 16:02:56

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

nu conteaza ce zice, ci ceea ce face; cred ca e muuult mai important ceea ce ai tu acum, o relatie frumoasa care dureaza de atata timp, decat un simplu cuvant... pe care te incapatanezi sa-l auzi... "frumoasa"; de ce conteaza atat de mult cuvantul asta??? cand ai atatea lucruri in jurul tau care conteaza???  sincer mi se pare o copilarie...

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#36 2008-03-14 16:25:24

guardian__angel
New member

doctoressa a scris:

eu nu inteleg...ai indoieli fata de frumusetea ta????
stai sa ne gindim....poate ca dupa parerea lui nu esti frumoasa...esti doar draguta...insa te iubeste dincolo de toate astea....sincer, ce preferi: sa umble cu tine pentru ca dai bine si il invidiaza alti masculi sau sa te iubeasca pentru calitatile tale(oricare sunt alea)????
sincer, mie una mi se pare o copilarie....si poate de aceea te simti copil, pentru ca te copilaresti.
Nu stiu care e diferenta de virsta dintre voi insa e evident ca omul nu doreste/nu se simte in stare sa fie altfel decit e(sa joace deci roluri din filmele tale preferate) ...nu stiu daca te iubeste sau nu, nici cit de lungi si complexe au fost discutiile pe temele astea insa iau in calcul si varianta ca omul s-a saturat pur si simplu sa i se ceara sa fie oglinda fermecata a masterei din alba ca zapada...cum ar putea sa spuna eu nu pot/nu vreu sa joo rolul asta insa nu ma parasi...sigur ca, cinstit zice, mergi fata buna si cauta pe altul care sa fie dispus sa joace rolul pe care il doresti tu pentru ca eu nu-s dispus

Nu ma indoiesc de frumusetea mea....ma consider o femeie frumoasa! Si, doctoressa, poate ca ai dreptate...poate ca am pretentia sa il schimb... Si asta nu e un lucru foarte bun...dar... Ufff! Intotdeauna exista un "dar"! Am si eu nevoile mele...nu? oricum, o sa incerc sa nu ma mai gandesc la asta... sad

#37 2008-03-14 16:54:59

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

guardian_angel si eu am aceasi problema , acu vreo 3 zile i'am zis ca vreau si eu sa ma simt frumoasa....eu nu ma cred frumoasa, dar mi s'a intamplat sa imi faca un baiat ,care m'a vz pt prima data, un compliment...si ma enerveaza faptu ca , de la persoana de la care vrei sa auzi, nu auzi..eu intr'un fel te inteleg,. adik, mi se pare normal sa vrei sa primesti complimente de la cel pe care il iubeste si care, se presupune, te iubeste....
el nu a stiu ce sa imi zik atunci cand i'am zis offu' meu... dar parca a inceput sa fie altfel...eu i'am reprosat si faptu ca niciodatanu are un moement d'ala de ii vine sa sara pe mine ....
oricum o sa ma obisnuiesc cu ideea pt ca nu mi'a gresit niciodata cu nik, si ar fi o prostie sa ma cert cu el din cauza asta...asa ca  hai sa ne facem frumoase pt noi, nu pt altii , si sa nu ne intereseze parerile altora wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#38 2008-03-14 17:06:32

guardian__angel
New member

Anka_Lala a scris:

guardian_angel si eu am aceasi problema , acu vreo 3 zile i'am zis ca vreau si eu sa ma simt frumoasa....eu nu ma cred frumoasa, dar mi s'a intamplat sa imi faca un baiat ,care m'a vz pt prima data, un compliment...si ma enerveaza faptu ca , de la persoana de la care vrei sa auzi, nu auzi..eu intr'un fel te inteleg,. adik, mi se pare normal sa vrei sa primesti complimente de la cel pe care il iubeste si care, se presupune, te iubeste....
el nu a stiu ce sa imi zik atunci cand i'am zis offu' meu... dar parca a inceput sa fie altfel...eu i'am reprosat si faptu ca niciodatanu are un moement d'ala de ii vine sa sara pe mine ....
oricum o sa ma obisnuiesc cu ideea pt ca nu mi'a gresit niciodata cu nik, si ar fi o prostie sa ma cert cu el din cauza asta...asa ca  hai sa ne facem frumoase pt noi, nu pt altii , si sa nu ne intereseze parerile altora wink

Stiu perfect ce simti! Primesc complimente in fiecare zi de la tot felul de persoane, numai de la el nu! Nu ma cert cu el din cauza asta..am avut de dimineata o iesire mai urata si i-am reprosat cate ceva...dar ai dreptate! Sa ne facem frumoase pentru noi! tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.