|
Nu esti logat.
Un mic ajutor va rog-3#39 2008-03-16 00:56:22
Re: un mic ajutor va rogohooo uite cu cate m-ati ajutat,nici macar nu stiam ca sunt asa multe,ala de pe saturn e chiar langa mine,va multumesc mult de tot,am intrat pe site din greseala,eu de fapt cautam niste informatii si uite ce am gasit,fff multe informatii si multe persoane dispuse sa ne ajute pe noi "cele mai mici" va pup pe toate si va spun noapte buna Offline #40 2008-03-16 00:57:13
Re: un mic ajutor va rogmultumim la fel;noapte buna si tie mihaella si te mai asteptam pe la noi Offline #41 2008-03-16 00:57:52
Re: un mic ajutor va rogCu placere, oricand somn usor. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #42 2008-03-16 10:23:05
Re: un mic ajutor va rogbuna fetelor!o noua zi ,o alta serie de intrebari:) cum e cu planning-ul?consultatiile gratuite sau depinde de cabinet? Offline #43 2008-03-16 10:27:24
Re: un mic ajutor va rogpoti sa mergi la un cabinet de planning particular iar acolo se plateste consultatia sau la stat spitalele au in general si un cabinet de planning.... daca esti din Buc.eu zic sa mergi la Doctoressa daca nu poate te ajuta linkul d emai jos VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-16 10:38:37
Re: un mic ajutor va rogmultumesc evilpink:) ce se intampla daca de ex incep a doua folie ,prima a fost in regula adica le iau corect,avem un contact doar unul dupa aia continui toata luna sa iau ac nu?vreau sa spun ca nu depinde cate contacte avem pe luna,poate doar unul sau mai multe nu? Offline #45 2008-03-16 10:40:47
Re: un mic ajutor va rogpoti sa ai cate contacte vrei.... pastilutele te protejeaza 100% daca le iei corect.... poti sa ai cateva contacte sau fara numar ..... ac.te protejeaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2008-03-16 10:44:12
Re: un mic ajutor va rogasta cu fara numar a fos foarte draguta:) am inteles asta in cazul in care avem un contact si pe urma nu ne mai vedem cumva timp de o lna sau ceva de genul. Offline #47 2008-03-16 10:47:32
Re: un mic ajutor va rogdaca nu te vezi o luna cu el nu sunt proble tu iti iei pastulutele si recuperati luna urmatoare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2008-03-16 10:52:10
Re: un mic ajutor va rogsarut mana!am inteles,am mai pus intrebarea dar am avut doar un raspuns si vreau mai multe daca se poate,cunoasteti pe cineva care desi a luat corect ac a ramas insarcinata?teoretic daca se iau corect nu se pune problema dar vreau sa stiu daca ati auzit de ceva cazuri Offline #49 2008-03-16 10:54:53
Re: un mic ajutor va rogpersonal am auzit de femei care au luat ac.GRESIT si au ramas insarcinate dar de cineva care le-a luat CORECT si sa raman nu am auzit eu iau de 1 an si 4 luni ci nu am avut probleme. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2008-03-16 10:57:05
Re: un mic ajutor va rognu ramai insarcinata daca le-ai luat corect, stai linistita, ai grija insa cand incepi administrarea piluleor trebuie sa stii ca acestea pot interactiona cu medicamente, cum ar fi antibioticele, sau ceaiuri ( cel de sunatoare), citeste foarte bine prospectul lor, acolo scrie cam care ar fi med ce interac. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #51 2008-03-16 10:59:09
Re: un mic ajutor va rogam inteles regulile dar nu mi-a raspuns mai nimeni,am auzit doar o parere,si o singura parare nu imi este suficienta ca sa ma conving sa incep ac,asta e o sa am mai mare grija.ce se intampla daca ne vine menstra in perioada de luare a pilulelor?adica e motiv de ingrijorare?daca de ex timp de trei luni ne vine menstra,nu ma refer la alea 7 zile, trebuie sa mergem la doctor? Offline #52 2008-03-16 11:03:05
Re: un mic ajutor va rogmahaella trebuia sa postezi tot acolo! daca tot ai inteles regulile alea te rog sa le respecti! toate fetele de pe forum sunt mai mult decat competente sa dea sfaturi stiu ele ce spun.... la urmatoarea abatere nu mai scapi doar cu o avertizare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2008-03-16 11:24:53
Re: un mic ajutor va rogam postat unde trebuie o intrebare legata de spotting si nu mi se raspunde,probabil de aceea unele dintre noi mai incalcam unele reguli dar fara sa ne dam seama,cum sa facem sa nu repetam inrebarea?doar nu stam inainte de a intreba ceva sa le citim pe toate.... Offline #54 2008-03-16 11:27:19
Re: un mic ajutor va rogti-am rasouns eu acolo si daraga mea nu acem cum sa iti raspundem imediat dupa ce postezi in secunda urmatoare mai sunt si alte persoane cu probleme care intra pe forum si vor raspunsuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2008-03-16 11:30:16
Re: un mic ajutor va rogeiii m-ati invatat cu raspunsuri rapide si acum fac mofturi ca nu mi s-a raspuns la o intrebare...unde dau cautare acolo sus in stanga la cauta?si pe urma completez casutele alea? Offline #56 2008-03-16 11:32:20
Re: un mic ajutor va rogda acolo si completezi casutele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2008-03-23 13:05:40
Re: un mic ajutor va rogscuze k ma bag si eu dar sunt noua pe acest forum si asi avea o intrebare, iau karissa da 9 luni si pana acum nu am avut probleme dar acum am uitat sa iau 2 pastile respectiv vineri si sambata,duminik dimineata le-am luat si pt vineri si pt sambata am procedat gresit? ce se intampla?nu am avut un contact sexual in aceste zile,dar ce trebuie sa fac?dak o sa am un contact de acum,trebuie protectie suplimentara? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|