homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat

#1 2008-03-14 18:29:31

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

un sfat

as vrea sa va rog sa ma ajutati cu un sfat pt k banuiesc k sunt persoane pe forum care au intalnit situatia mea si pot sa-si dea cu parerea si din experienta. Am o relatie de 3 ani in care m-am implicat cat am putut de mult.Insa problema noastra apare de la diferenta dintre noi, intensificata cu timpul. El are un grup de prieteni f diferit de al meu in sensul ca eu nu cred k as putea vreodata sa ma integrez intr-un astfel de grup,Probabil si el gandeste la fel cu referire la grupul meu de prieteni, Din cauza asta grupul de prieteni comuni tinde spre zero. Ok eu ii cunosc prietenii lui,ne salutam dar nu avem nimic in comun. Plus k eu sunt o persoana timida si imi e f greu sa ma intregez in grupul lor. El stia asta am vorbit cu el de multe ori si sunt multe momentele knd nu iesim tocmai pt a nu ne simti oarecum naspa. De la asta am ajuns sa ne vedem destul de rar (o data la 2 saptamani) chiar dak vorbim pe mess toata ziua.De fapt si aici e o problema k nu prea avem ce vorbi e intr-un fel fiecare cu ale lui in ciuda sentimentelor. Pana aici as putea spune k nu merita relatia si k ar trebui sa caut altceva , insa intervin sentimentele care stiu k exista din partea amandurora..dar diferenta asta ne indeparteaza. Ce credeti k as putea sa fac?sad

#2 2008-03-14 18:34:05

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Re: un sfat

Pai spui ca sunteti de 3 ani impreuna..in tot timpul acesta ce ati vb..cum v-ati imparit timpul intre voi si prieteni....si spui tu :"fiecare cu ale lui nu prea avem ce vorbi" pai si nu va povestiti si voi ce faceti peste zi...nu trebuie sa vb doar chestii legate de voi ca ajungeti la saturarea relatiei..vb despre tot ce va trece prin cap...

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#3 2008-03-14 18:39:04

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Pey mie mai k nu mi se pare relatie asta cu vazutul la 2 saptamani. Adica,avand in vedere ca locuiti in acelasi oras,in final,sunt mai importante iesirile cu prietenii decat iesirile voastre ca si un cuplu?
Prin situatia cu prietenii trec si eu intr-o oarecare masura. Nici noi nu avem prieteni comuni. Eu mai ies cu colegii de facultate,el mai ca nu iese... Dar niciodata nu l-am neglijat in favoarea unei iesiri cu colegii. Mai ales ca la voi e vorba de 3 ani de relatie,merita sa o rariti asa mult?
Incearca sa gasesti subiecte comune de discutie cu el. Cititi impreuna o carte,apoi comentati fiecare cum i s-a parut,un film,la fel... Inteleg prin ce treci,si eu cu el meu suntem la fel la domenii de interes- el e cu sportul,informatica,eu cu literatura si limbile straine,deci iti dai seama. Dar l-am mai pus sa citeasca si el o carte,el ma mai invata pe mine chestii pe la pc,plsu discutiile existentiale- ce e omul,ce e sfarsitul lumii,daka exista Dzeu. La noi astea sunt cele mai interesante discutii.
Motivul pt care nu mai aveti ce discuta nu cred k tine strict de doemniile voastre profesionale,trebuie sa gasiti cva de facut impreuna apart from sex.... Fiindk cel mai trsit e ca dupa atata timp,sa te uiti la cel de langa tine si sa te intrebi ce sa-i mai zici next...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#4 2008-03-14 18:40:42

Dragutik
New member

pai asta a aparut cu timpul pt k el si-a schimbat grupul de prieteni iar eu nu stiam pe nimeni ...pe cine cunosc ii cunosc doar de la el k mi i-a prezentat. Vorbim ce se intampla peste zi insa de cele mai multe ori e km acelasi lucru in fiecare zi ..doar de noutati ne mai legam knd apar sau lucruri legate de lucrurile comune insa de multe ori ce vorbim sunt banalitati ..lucruri care plictisesc..

#5 2008-03-14 18:44:36

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

trebuie sa faceti amandoi eforturi si sa va acomodati cu prietenii celuilalt...altfel nu aveti ce face...si chiar nu inteleg....el chiar nu insista sa te bage in grupul lui de prieteni, si invers?va place situatia asta cu vazutu odata la 2 sapt?

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Publicitate

loading...

#6 2008-03-14 18:48:28

Dragutik
New member

tocmai asta e k am vorbit de asta si sunt momente knd ies cu prietenii lui dar nu ma pot integra in grupul respectiv.ieseam la un moment dat aproape numai cu el si pretenii lui, imi neglijasem prietenii mei, insa a observat k atunci knd ies cu ei ma plictisesc si incearca sa ma fereasca de starea asta si asa am ajuns sa iesim mai rar

#7 2008-03-14 18:57:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

incercati sa va int decat voi 2, chiar si o jumate de ora, dupa care sa se duca cu prietenii, da mie nu mi se pare ok sa va int la 2 sapt

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#8 2008-03-14 19:00:18

lesi
Full member
Inregistrat: 2008-02-08

nu vreau sa supar pe nimeni dar eu ma simt bine cu toate categoriile de oameni,de la fiecare inveti ceva nou si oricum mai rau decat singuratatea nu este nimic

#9 2008-03-14 19:02:15

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

problema asta cu grupul de prieteni o avem si noi... el fiin mai mare ca mine cu 12 ani, are prieteni chiar mai mari ca el, casatoriti, cu copii etc..... in timp ce prietenii mei au 17-18 ani..
la inceput ma simteam aiurea cand ieseam cu el si pr lui... nu aveam cu cine sa vb si ma plictiseam.. cu timpul m-am obisnuit. Eu zic sa iesi si tu cu el, si ai sa vezi ca o sa gasesti lucruri in comun cu prietenii lui (asta ar rezolva problema cu intalnitul rar )
iar cat dsp faptul ca nu prea aveti ce sa vb, poate e tocmai din cauza ca nu va vedeti mai des..
eu de ex, toata ziua vb cu pr me la tel, ne vedem macar o data la 2 zile, desi au fost perioade cand ne vedeam mai rar, dar pe mess nu prea avem nici noi ce sa vb...tot tel ramane la putere
Ar trebui sa vb cu el despre asta, si sa incercati sa va vedeti mai des... iesi si tu cu pr lui si incearca sa te integrezi cat de cat..

#10 2008-03-14 19:07:27

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

nu este normal cu tine sa iasa o data la 2 sapt,iar cu ei mai des.Adica fara tine poate sta,dar fara ei nu.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#11 2008-03-14 19:12:31

Dragutik
New member

nu e normal sa ne vedem asa rar dar e penal faptul k dak ies cu el nu am ce vorbi pur si simplu..stau vorbesc 5 min dupa care devine ..plicitseala si incercarea de a gasi ceva de discutat:| nu e vorba nu iese cu me k sa iasa cu prietenii lui..dar cu me se plictiseste si ma plictisesc si eu knd nu avem ce vorbi..si mi-a zis k ar face orice sa nu mai fie situatia asta dar problema e k nuj ce sa fac sa fie bine pt aman2

#12 2008-03-14 19:15:19

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu  nu inteleg cum nu aveti ce vb hmm noi stam impreuna si vorbim aproape non-stop,iar cand este la lucru ma suna din ora in ora.Spui ca nu va vedeti 2 sapt si apoi vorbiti doar 5 min.Chiar nu inteleg.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#13 2008-03-14 19:15:24

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai atunci e ceva in neregula. eu sunt de 2 ani jumate cu al meu si de la inceput ne-am intalnit zi de zi, si tot nu ne plictisim si avem ce vorbi

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#14 2008-03-14 19:16:57

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

inseamna c probleme voastre nu sunt legate de cercurile de prieteni, ci legate numai de voi doi. atunci cand va vedeti atat de rar si nici nu aveti c vb pt ca va plictisiti e bai. mare bai. poate nu e persoane potrivita pt tine si invers. sa nu te superi...

Cu zambetul pe buze...

#15 2008-03-14 22:17:14

Dragutik
New member

nu ma supar corii insa tocmai asta incerc sa-mi dau seama si nu stiu..dak e sau nu potrivit sad

#16 2008-03-15 06:37:12

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

pai nu stiu...nu prea e normal sa va vedeti atat de rar...si tocmai sa spui ca nu ai ce vrobi...si ca nici cu prietenii lui nu te simti bine...eu cred ca ti-ai cam raspuns singura la intrebare...ce sentimente sa investesti intr-o relatie de genul acesta?

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#17 2008-03-15 07:22:44

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

dar relatii intime cand mai aveti????hmmm ma incumet sa spun ca nu va potriviti...clar...din moment ce nu aveti subiecte de discutat.... ciudat nois suntem inpreuna de 7 ani stam impreuna si vb intruna...d aca suntem amandoi la munca ne sunam din 2 in 2 ore si vb o gramada la tel...chiar daca ne vedem seara acasa....nu stiu e aiurea ca dupa 3 ani de relatie sa nu poti comunica cu iubitul tau.... cred ca ar trebui sa te gandesti f serios la faptul ca nu va potriviti.....

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#18 2008-03-15 07:51:37

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Din pct`ul meu de vedere...nu comunicati destul.
Noi intr`un an si ceva,am renuntzat la amici unul pt altul,stam f.mult impreuna si nu se pune problema ca nu ne vedem din cauza prietenilor.Iesim si cu ei,cei mai drept,mai rarutz pentru ca nu avem timp...dar iesim.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#19 2008-03-15 07:53:01

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Andreea89 a scris:

Din pct`ul meu de vedere...nu comunicati destul.
Noi intr`un an si ceva,am renuntzat la amici unul pt altul,stam f.mult impreuna si nu se pune problema ca nu ne vedem din cauza prietenilor.Iesim si cu ei,cei mai drept,mai rarutz pentru ca nu avem timp...dar iesim.

offtopic sunteti bine acum andreea89??

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.