homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi urasc ..........-9

#153 2009-01-24 16:24:36

skumpi
Vizitator

Re: imi urasc ..........

wra_blu go...
nush da eu n`as putea ramane cu un barbat, mama fiind, care sa`mi nenoroceasca copilu... o data ii copilu meu si apoi barbatu... pt ce`i mama ? sa proteje nu sa distruga` !
... pai sa fim seriosi ca cu cat traume ramane copilu ala  pt restu vietii care o sa aiba repercursiuni asupra intregi vietii ... in toate relatiile.. de dragoste, sociale si asa mai departe...

bine .. noi generatia asta normal k gandim asa, mai open minde`... mamele de acum au indoctrinat bine in cap ca trb sa stea intr`o casnicie cum o fi ea... da sa ramana acolo k doar ce o sa zica lumea .. mda... asta e mentalitatea si cam greu sa schimbi un an la 40-50 d ani... mai ales dak ai o personalitate slaba` ... ca sunt si destule femei care l`au dat dreq pe barbat si si`au vazut de viata... dar nush...macar dragostea aia d mama sa`ti dea putere neutral complicat

#154 2009-01-24 16:31:10

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

ail ma refeream k este rau pt k nu voi putea sa mai fiu langa ea...
skumpi eu am fost un copil tare puternic in sensul k nu ma afecteaza prea mult vorbele lui si nici crizele pe care le are...a doua zi knd venea la mine dupa un scandal radeam, il salutam...mama a fost alaturi de mine, am simtit dragostea ei, face totul pt mine...dar uite k sa plece de langa el nu, poate o fi ceva la mijoc de care eu nu tiu, nu pot sa o comndamn acum, asta am facut pe la 16 ani cand devenisem cam rebela si cum tatalui nu-i puteam sa-i raspund pt k reactiona urat ma descarcam pe ea...mama imi spune k dak patesc in familia me ce a patit ea cu tata sa nu stau, sa-l bag in p...a masii....si culmea tata imi spune k dak imi face ceva barbatu il omoara cu mana lui...nu am stiut niciodata sa-l inteleg....cer este k este nebun, la concluzia asta am ajuns...
ps: tata nu m-a batut niciodata, nici makr o plama la fund cand eram mik...

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-01-24 16:33:27)

#155 2009-01-24 16:54:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

skumpi a scris:

wra_blu go...
nush da eu n`as putea ramane cu un barbat, mama fiind, care sa`mi nenoroceasca copilu... o data ii copilu meu si apoi barbatu... pt ce`i mama ? sa proteje nu sa distruga` !
... pai sa fim seriosi ca cu cat traume ramane copilu ala  pt restu vietii care o sa aiba repercursiuni asupra intregi vietii ... in toate relatiile.. de dragoste, sociale si asa mai departe...

bine .. noi generatia asta normal k gandim asa, mai open minde`... mamele de acum au indoctrinat bine in cap ca trb sa stea intr`o casnicie cum o fi ea... da sa ramana acolo k doar ce o sa zica lumea .. mda... asta e mentalitatea si cam greu sa schimbi un an la 40-50 d ani... mai ales dak ai o personalitate slaba` ... ca sunt si destule femei care l`au dat dreq pe barbat si si`au vazut de viata... dar nush...macar dragostea aia d mama sa`ti dea putere neutral complicat

NU stiu daca mai tineti minte , sau ma rog , am povestit si eu intr-un post despre situatia mea familiala , si am ajuns la concluzia ca daca ,mama il parasea pe tata cand eram mica ,  in nicun caz nu rezolva nimik si nu aveam tot ce am avut pana acum: scoala, bani si lucruri materiale. Aasa ca dk mama divorta de tata ... era de rau, cine stie cum ajungeam
Aasa k depinde de la situatie la situatie

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#156 2009-01-24 17:04:04

wra_blu
Banat

pink ai dreptate dak eu ii cer lu' tata cam 1000lei imi da imediat, mi-a platit facultatea, eu nu am lucrat decat ca sa am bani de buzunar, nu imi cere pt intretinere sau in facultate el imi dadea pt carti si cursuri....mi-a spus k nu imi da bani pt restante si sa ma descurc singura...problema este k dupa imi aduce mereu aminte k el mi-a dat, m-a ajutat...dar eu nu pun la inima...oricum de cati bani l-am facut nu are decat sa tipe k nu ma intereseaza...big_smile

#157 2009-01-24 17:23:20

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

da asa face si tata, dup-aia imi scoate ochii ca mi-a dat mi-a luat mi-a facut ... singura dif e ca eu ma consum si pun la suflet toate lucurrile astea

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#158 2009-01-24 17:26:16

wra_blu
Banat

eu nu ma mai consum pt nimic din ce zice si ce face...am ajuns in asa hal incat dak este sa moara langa mine nu mi-ar pasa...chiar dak se zice k este tata si nu tre sa vb asa nu pot sa fiu altfel...

#159 2009-01-24 17:55:20

skumpi
Vizitator

pink
lucrurile materiale nu`s tot in viata` wink

mai bine sa fii fericit si sarac...sau ma rog
eu am mai zis... mie mi`au oferit strictu necesar .. n`am avut niciodata bani sa ma lafai in ei sau sa`i arunc incolo si incoace insa mi`au oferit ce era important... dragoste, caldura , intelegere etc etc` si nu as schimba asta pt toti banii din lume`...
asa decat un parinte care ma distruge psihic da imi da bani... mai bine unu care nu`mi da... da ma iubeste si are grija d mine`...

#160 2009-01-24 18:01:59

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

cu fostul m-am despartit acum 2 luni d zile cand am aflat ca a facut credit la banca...indemnat de un prost...ramanand fara nici un ban din creditul ala...si cum nu a fost de ajuns maicasa fiind suparata pe situatie....a spus ca eu stiu care e treaba si ma facut mincinoasa....si asta ma durut f tare mai ales ca nu stiam nimic despre acel credit...desi plangeam cu lacrimi de crocodil si suspinam rugando sa ma inteleaga ca eu chiar nu stiam d creditu ala
cu ex-ul mai vb pe mess..la tel...n mai vdm p la munca...atata tot...
si faza care mi-a facuto sa strige la adresa mea ca is panarama..curva etc mi-a pus capac..si mai ales ca era sa dea in laurentiu....baiatul acela....si cat s-a dat in petec...ca si-a chemat varul sa dea in laurentiu....mi-a pus capac...
tata....nu stiu daca am mai spus dar din momentul ce m-a scuipat pe fata...pt mn nu mai exista...
acesta e primu meu loc d munca...am mai lucrat o zi k promoter...atata tot...pt ca nu mai ma lasat tata sa ma duc...
lucrez din septembrie...nu pot zice d mult timp si sunt 100% k firma in martie se va inchide...nu mai sunt comenzi pt cablaje de masina...in fiecare zi ei da afara oamenii pe motive banale...iar in ploiesti chiar nu am vazut anunturi cu angajari..in ziare sunt..dar majoritatea cer experienta...
sincera sa fiu si ca femeie de servici m-as duce...nu ma intereseaza pe ce post lucrez...chiar dk am o facultate...nu imi pasa asta...
de ce nu am plecat d aksa pn acum? pt ca sincera sa fiu am renuntat la master pt a ma angaja cu ex-ul...asa vorbisem...termin fac...ne angajam...si ne mutam....si uite cum s-a dus de rapa totul cu creditu ala....
tata e asa cu mn de cand ma stiu...am vb cu mama despre divort...era hotarata ca anu trecut sa bage divort dar...s-a razgandit...motivul nu il stiu...
cel mai tare ma oftica faptul ca era d acord cu laurentiu .. chiar le-a zis tuturor ca vb cu un baiat dragut...timid...etc....dar cand a fost faza cu muntele sa dormim peste noapte...gata s-a schimbat
il cred ca nu ii convine situatia cu tatal meu...dar...nici nu stiu ce sa fac...
mie teama sa nu risc prea mult dk ma mut la el...desi ai lui mi se par a fi niste oameni super...el e super ok...da ma gandesc pe partea cealalta ca daca ar fi sa raman fara servici..el sta la tara...unde gasesc eu rpd de munca...ca sa nu imi aud vb ca ma intretine sau alte alea...desi laur a zis ca nu sunt probleme....dar totusi...adik din toti baietii c iam cunoscut...colegi...prieteni..vecini...chiar nu il pot compara cu vreunu...e super din toate pct d vdr...
am vb cu el la tel astazi si mi-a zis ca nu e de acord cu tata....sa fac ceva...dar chiar nu mai stiu ce sa fac...m-am saturat sa ma cert cu el...sa incerc sa ii explic....nu stiu ce vrea d la mn...si ma doare ca nici macat nu spune ce vrea
imi venea la ora 3 sa ma imbrac si sa ma duc cu laurentiu la discoteca...pt ca asa ramasese vb sa ma duc cu el azi..dar...nu am putut cand am vazuto p mama cu lacrimi in ochii...
am vrut sa ma duc sa ma asez in fata lu tata sa ii cer explicatii dar ceva ma retine...mie frica de el...il urasc....knd il simt in casa imi vine sa urlu...nu il mai suport deloc...
iar ce a spus wra_blu...cam asta simt si eu...faza ca daca ar fi sa moara..nu mi-ar pasa...as da bairam...nu stu..as fi cea mai vesela fata....
poate n-am plecat pn acum ca ma gandesc la ce va pati mama...mama inainte era hotarata sa bage divort...sa stam cu chirie undeva dar ceva a sucito si nu stiu ce...
laurentiu acum mi-a zis ca nu mai vrea sa fim amandoi dk nu schimb situatia cu tata...ca nu e acord...el dk e sa vina in ploiesti vine la mn...si unde sa doarma...chestii dastea...si intr-adevar ii dau dreptate...

#161 2009-01-24 18:13:11

skumpi
Vizitator

pai normal k nu stau ofertele pe garduri
iei ziaru si suni...chiar dak cer experienta...cu totii cer forgetit da suni..vezi incerci....

eu nush dc da am impresia k baiatu asta laurentiu e baiat bun... din moment ce te`a chemat la el e clar ca vrea ceva serios...si u nu o sa stai doar...o sa muncesti si o sa pui si u bani in casa...sau mancare.... sau poate vb sa va mutati impreuna...ar fi mai ushor asa`

#162 2009-01-24 18:22:44

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

nu stiu cat de serios ar vrea el atata timp cat la un moment dat mi-a spus ca nu are incredere in el...dar in mine nici atat...
da probabil se gandeste ca e distanta maricica intre noi si ca fac de cap pe aici...dar nu sunt genu...

#163 2009-01-24 19:51:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

daniela discuta cu mama ta asa fara ascunzisuri..cu cartile pe fata. zi-i ca trebuie sa faci si tu ceva cu viata ta. intreaba de ce s-a razgandit in privinta divortului si gasiti o cale sa plecati chiar daca va ameninta tatal. mergeti la politie daca va face probleme

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#164 2009-01-24 20:03:18

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

imi urasc obiceiul meu prost de a fi o mare dezordonata neutral

They can because they think they can.

#165 2009-01-24 20:23:07

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

daniela, nu as vrea sa fiu in situatia ta, este una foarte dureroasa..dar cu privinta la ce ai spus despre tatal tau, nu prea iti dau dreptate..adik nu trebuie neaparat sa l iubesti, inteleg ca ti a facut mult rau, dar nu l ur?...e cel mai rau care ai putea sa l faci.parintii sunt cum sunt, nu trebuie judecati chiar atat de aspru de copii.o sa avem si noi copii,la randul nostru si o sa fim parinti si ceea ce o sa gandim noi nu o sa fie aprobat mereu de copiii.tatalui tau o sa i para rau pt tot ce ti a facut, dar sa lasam pe cel de sus sa l judece.pur si simplu ignora l si indeparteaza ti toate sentimentele de ura fata de el.trebuie sa respecti macar ca el e cel care ti a dat viata si atat.poate daca as fi in locul tau as spune acelasi lucruri dar niciodata nu i prea tarziu sa renunti la ura si sa mergi mai departe.si cu faza cu moartea,daca ar fi sa moara, nu spune nimic pana nu ai sa ajungi in acel moment.chiar daca zici ca nu o sa fii afectata nu ai de unde sa garantezi ca nu o sa fie asa.moartea unui parinte aduce un gol in suflet indiferent daca l ai iubit sau nu.
eu zic sa te indepartezi de tatal tau, lasa l sa si faca damblaua si tu vezi ti de viata ta.daca tu crezi ca drumul pe care ai de gand sa l urmezi o sa ti aduca numai beneficii si un bine satisfacator, fa acest pas!
e una din piedicile vietii ceea ce patesti tu.nu conteaza daca tu cazi la pamant,ridica te si mergi inainte, gandeste te la tine si la binele tau.toate o sa se aseze la un moment dat.o sa ai parte de ceea ce ai visat,de liniste de iubire...pacat ca tatal tau iti face viata grea, gaseste o metoda impreuna cu mama ta sa rezolvati situatia.fara regrete, fara amintiri.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#166 2009-01-24 20:42:30

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

daniela ... sa stii k nu esti legata de orasul ala... de ex gandeste'te k n'ahh te muti, ii faciu scandal lu taica'tu si porma vine dupa tin la tine acasa.. c o sa faci? yo m'as muta in alt oras, as lua'o cu mine si p mama ( sperand k o sa inteleaga k asa e cel mai bine ) si gata!!

wra ... sincer yo cred k dupa c o sa pleci tu ... mama ta o sa fie .... neutral cel mai bine ar fi sa ii gasesti o gazda rapid k sa se descurce singura din ce in ce mai mult ... pt k alaturi cu taica'tu nu o sa mai duca viata... nu ca ar duce'o prea bine...

pink sa stii k banii nu inseama totul .. sunt mii de oamnei care traiesc din putin ... si pt facultate .. sunt f multi copii saraci si sunt studenti la laocurile bugetate de stat si primesc si bursa .. sa isi poate achita materialele neceasare ... invatati p branci si gata ....

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#167 2009-01-24 20:54:43

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

maryu,un parinte trebuie sa aiba grija de copil,nu sa il bata de ii sare sangele pe nas.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#168 2009-01-24 21:00:27

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Andra123 a scris:

maryu,un parinte trebuie sa aiba grija de copil,nu sa il bata de ii sare sangele pe nas.

am inteles foarte bine.si stiu cum trebuie sa fie un parinte.eu nu o judec pe ea pt ceea ce simte.pur si simplu, ura care o simte fata de tatal ei ar trebui sa ia sfarsit.sa l scoata din viata ei, sa dea uitarii tot.
acu na.fiecare gandeste cum gandeste.dupa cum am mai spus...daca as fi fost in locul ei cu siguranta avea aceleasi sentimente  sad

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#169 2009-01-25 01:46:52

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

E vorba de o decizie grea, cu multe riscuri. Unii spun ca e mai bine cu raul pe care il stii de cat cu unul necunoscut si probabil de asta ii e frica si ei. Nimeni nu o poate scoate din situatia asta daca ea nu face efortul sa isi infrunte frica (care este foarte normala). Si inca ceva off topic a plange cu lacrimi de corcodil inseamna a te preface ca plangi, a plange fals...

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#170 2009-01-25 01:49:34

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

opaa....cum adik a plange cu lacrimi de croco = a plange fals , ate preface ....nu inteleg ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#171 2009-01-25 03:14:08

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Pai asta inseamna expresia. Crocodilul are niste glande lacrimare care produc lacrimi cu un continut ridicat de proteine. Aceste lacrimi curata ociul, il lubrifiaza si reduc flora bacteriana. Dar evident ca aceste lacrimi nu exprima tristete sau suparare, pur si simplu ii aduc lui un folos. Asa si cu oamenii, a plange cu lacrimi de crocodil inseamna a te preface ca plangi pentru a obtine ceva.

* Lacrimi de crocodil = pl?ns prefăcut, ipocrit (DEX on-line)

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.