|
Nu esti logat.
Iritatii penis#1 2008-03-14 20:50:26
iritatii penisbuna.acum vreo 5 zile,eu si prietenul meu am avut un contact sexual neprotejat,de fapt nu a fost contact,ci a fost doar o intrare.problema e ca el de atunci are niste iritatii ca niste taieturi mici si rosii,care atunci cand decaloteaza penisul il ustura...treaba e ca atunci cand ne-am prostit,eu nu eram foarte excitata,deci lubrifiata nu eram,el nici atat,si a cam fortat intrarea.ce pot fi acele taieturi?de ce il ustura?si cu ce trece?:f?rv?nad: multumesc Offline #2 2008-03-14 20:51:30
Re: iritatii peniscel mai bine e sa mearga la un dramtolog sa il vada... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-14 20:53:26
Re: iritatii penispai de la ce ar putea fi?adica e cam timid si nu vrea sa afle nimeni...si nu stiu ce sa ii fac.daca s-ar unge cu nidoflor in partea aia...ar trece?daca nici unul nu era umed,si el a fortat nu ar putea fi de la aia?el zice ca ar mai fi avut problema asta in trecut,dar nu il ustura atat de tare cand incerca sa decaloteze penisul.alea sunt doar pe capul penisului.nu il ustura cand face pipi,nu are secretii...doar aia... Offline #4 2008-03-14 21:00:28
Re: iritatii penisse poate sa fie mulye inclusiv Bts deci la medic .poate sa isi dea cu crema aia dar sa nu faca mai mult rau decat bine.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-14 21:07:19
Re: iritatii penispai btsurile se manifesta altfel. cum ar fi usturime la urinare, secretii etc. el nu are nimic din astea. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-14 21:11:44
Re: iritatii penisiar bts nu are de unde sa ia... Offline #7 2008-03-14 21:14:13
Re: iritatii penistrebuie sa il vada un medic...noi nu avem de unde sa stim daca este o banala iritatie sau altceva mai serios.... inteleg ca nu vrea ii e rusine dar daca trebuie,trebuie.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-03-14 21:58:27
Re: iritatii peniso bts nu se manifesta numai prin usturimi si secretii. sa mearga la medic. mami de minuni Offline #9 2008-03-15 13:14:47
Re: iritatii penis
s-a iritat din cauza parului de la tine...mai bine zis s-a taiat... sa se dea cu crema de galbenele...trece repede. Offline #10 2008-03-15 16:18:52
Re: iritatii penisde unde ai inteles tu ceva de par ionela? mami de minuni Offline #11 2008-03-15 22:30:11
Re: iritatii peniseu_vreau are dreptate.sa crapat pielea de la intins.si prietenul meu si eu am patit asa.bine el nu chiar atat de grav cum descrii.nu e bts.stai linistita.cu putina crema de galbenele trece. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #12 2008-03-16 21:12:19
Re: iritatii penis
n-am inteles de niciunde ceva de par...doar ca am mai patit si noi asa...stiu despre ce vorbeste. Offline #13 2008-03-16 21:54:03
Re: iritatii penispoate sa-si dea cu bepanten unguent Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|