|
Nu esti logat.
Nu`mi mai vine!:(#1 2008-03-14 22:09:00
nu`mi mai vine!:(m`a luat frica..e a 4-a zi de intarziere...sa va explic cum sta treaba:Am lasat anticonceptionalele acum aprox 3 luni pt k aveam prolactina mare..prima luna mi`a venit la timp..apoi dupa 2 sapt mi`a venit iar..(am considerat`o dereglare) apoi la o luna fix dupa ultima menstra...acum...nu`mi mai vine deloc:((( mi`e foarte frica cu toate ca am facut`o protejat(cu prez),dar a mai bagat`o de cateva ori si fara..la inceput..doar f putin..nush ce sa mai cred acum..mi s`au cam intarit sfarcurile si ma dor(sanii nu dor)..asta de la ce mai e?SPm?sau sarcina?semne ca ar veni nu prea sunt si deja ma ingrijorez f tare... Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-03-14 22:10:52) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2008-03-14 22:10:21
Re: nu`mi mai vine!:(sa faci un test cred k te-ar linisti pentru inceput Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-14 22:10:41) Offline #3 2008-03-14 22:11:49
Re: nu`mi mai vine!:(cam ce sanse sunt sa raman doar cu lichidul ala cacacios???nu pot sa cred..cum ar fi sa raman?m`am protejat de fiecare data,niciodata nu s`a intamplat fara.. mooor..o sa`mi iau maine un test dar pana atunci nu cred ca mai dorm Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-03-14 22:12:49) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-03-14 22:14:11
Re: nu`mi mai vine!:(depinde dak erai in per fertila cand a avut loc contactul;desi dak ai intrerupt AC doar de 3 luni ink nu putem vb de o per fertila;dar sunt cazuri cand se ramane si de la lichidul ala;nu vreau sa te sperii, dar iti spun si car esunt aspectele negative;repet : un test te poate lamuri;cand a avut loc contactul pe kre il consideri cu risc? Offline #5 2008-03-14 22:19:50
Re: nu`mi mai vine!:(stiu ca daca am lasat pastilele nu se mai ia in considerare calculul cu perioada fertila pt ca pot avea si ovulatii multiple..sau sa raman mai greu..nici nu stiu ce sa zic..nu prea l`as considera contact cu risc pt ca a fost vb doar de vreo 3 4 penetrari la inceput..apoi a pus prezervativ..nu mai stiu sincer cand a fost..stiu doar ca s`a intamplat..mie imi da de banuit faptul ca sfarcurile ma dor si sunt cam tari..am citit undeva ca ar putea fi si de la un dezechilibru hormonal..deci daca am lasat pastilele ,chiar si dupa 2-3 luni se poate sa se mai simta efectele dezechilibrului?stiu ca se produc unele dereglari cand renunt la ele...nici nu stiu ce sa mai cred Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-14 22:27:35
Re: nu`mi mai vine!:(sincer nu stiu sigur ce sa iti zic de aceste efecte dupa intreruperea pastilelor sfarcurile se pot intari si inainte de menstra, plus k e a 4-a zi de intarziere, asa k nu e asa mare intarzierea ink;asteapta ink 3 zile si abia apoi faci un test kre iti va arat rezultatul concludent;desi, ati folosit prezervativ, nu a ejaculat in tine, asa k eu tind sa cred k nu e vb de o sarcina Offline #7 2008-03-14 22:33:59
Re: nu`mi mai vine!:(nici eu nu cred.... mai asteapta cateva zile apoi fa un test dimineata cu prima urina, sfarcurile se pot intari si pot sa te doara si inainte de ciclu, mie asa mi se intampla aproape de fiecare data, uneori ma dor asa de tare, incat imi pun sutien, deci mai asteapta vreo 2-3 zile si daca tot nu vine fa un test. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #8 2008-03-14 22:38:33
Re: nu`mi mai vine!:(ooff multumesc fetele ..sper s fie bine..oricum dak e bebe il pastrez,nu`i asta problema,pe mine ma mai ingrijoreaza si durerea aia..si mi`e sa nu aiba legatura..aia e problema mai naspa.. Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-03-14 22:51:13) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2008-03-14 23:03:15
Re: nu`mi mai vine!:(se poate sa doara si de la constipatie;pe mine m-a tinut cateva zile bune durerea; Offline #10 2008-03-14 23:05:36
Re: nu`mi mai vine!:(sarumana m`ai mai linistit.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2008-03-14 23:07:12#12 2008-03-15 11:01:38
Re: nu`mi mai vine!:(mi`am luat un test..n`am mancat si n`am baut nimic insa nu e primul pipi..m`am trezit de dimineata si am facut...sa`l fac??sau sa astept pana maine? Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-03-15 11:15:44) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2008-03-15 11:19:38
Re: nu`mi mai vine!:(Poti sa-l faci, daca ar fi sa fie bebe, in a 5-a zi de intarziere cred ca se pozitiveaza testul chiar daca nu il faci in prima urina. Asta daca e sa fie bebe... Offline #14 2008-03-15 11:21:57
Re: nu`mi mai vine!:(ankuzza asteapta sa se faca 7 zile de intarziere.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-03-15 11:24:17
Re: nu`mi mai vine!:(l-a facut....am avut emotii cu ea pe mess.....a iesit negativ Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #16 2008-03-15 11:31:54
Re: nu`mi mai vine!:(bravo.... poate e bine sa mai faca unul la 7 zile de intarziere... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-03-15 11:37:44
Re: nu`mi mai vine!:(mda..daca nu`mi vine nici peste 2-3 zile mai fac unul..dar aveam nevoie de ceva sa ma linisteasca cat de cat..deja incepusem sa vb cu puiu..imi zicea ca daca e sa fie bebe il pastram ..era anytza fericita k are cu cine sa se joace am cam dezamagit`o Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #18 2008-03-15 11:51:13
Re: nu`mi mai vine!:(da da foarte tare m-ai dezamagit.. Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #19 2008-03-21 06:41:06
Re: nu`mi mai vine!:(gata mi`a venit..m`am linistit..si asa n`aveam timp sa merg si la doftor..ce intarzieree... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|