homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu mai multe nelamuriri ajutor:((

#1 2008-03-14 22:34:01

sorinadoll
New member
Inregistrat: 2008-03-14

am si eu mai multe nelamuriri ajutor:((

buna...sunt noua pe forum...nu prea stiu ce si cum...insa plz help!!am inceput sa iau yasmin de pe februarie din prima zi a ciclului menstrual(intrucat era prima data cand incepeam sa iau) si de atunci adika de aproape o luna fara cateva zile am ciclu in continuare:((e spotting sau e ceva mai grav?nu am putut ajunge pana acum la ginecolog pt k am un program f incarcat.ajutati-ma cu un raspuns.am intrerupt pe 11 yasmin adica am intrat in pauza de 7 zile si in continuare am sangerari puternice...si dureri de burta.si mai vroiam sa stiu in perioada asta isi mai fac efectul sau trebuie sa fol prezervativul?astept un rasp plz!!!

#2 2008-03-14 22:38:39

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: am si eu mai multe nelamuriri ajutor:((

e spotting, am patit si eu in prima luna de administrare, am avut ciclu 2 saptamani, cu dureri si tot tacamul de abia ma tineam in picioare, deci grav nu e, recomandarea mea e sa mergi la medicul care ti le-a recomandat, eu asa am facut si mi-a dat sa fac niste injectii cu vitamina k sa se opreasca, si in cateva zile sa oprit. Tot medicul mi-a explicat ca aceste dureri vin nde la uter care " incearca sa opreasca hemoragia" , deci pe moment ia un calmant, si  mergi sapt viitoare la medic, daca ele persista.

sorinadoll, sterge al doilea mesaj, ca le superi pe fete nu e voie sa postezi 2 mesaje consecutive  la un interval scurt de timp , citeste regulile ca le superi pe fetele de aici... pupici puss

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-03-14 22:43:42)

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3 2008-03-14 22:57:10

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

sorinadoll ti s-a atras atentia sa editezi. ai warn. citeste regulile.

mami de minuni hjarta

#4 2008-03-14 23:06:53

sorinadoll
New member
Inregistrat: 2008-03-14

scuze nu am fost atenta...insa in perioada asta de pauza tre sa fol prezervativ sau isi fac efectu anticonceptionalele?

#5 2008-03-14 23:09:27

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

esti protejata si in pauza

Publicitate

loading...

#6 2008-03-14 23:10:54

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

daca le-ai luat corect, adica nu ai uitat vreuna, ai respectat orele samd , si ai luat prima pastiluta in prima zi de menstra, esti protejata nu mai e nevoie de protectie suplimentara, in saptamana de pauza.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.