GUsa difuza-2
- samsara
- New member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-03-14
Re: GUsa difuza
andrutza a scris:samsara daca vrei iti recomand eu un medic bun, daca esti din Buc...eu spre ex sunt din Cta si merg la 6 luni la dansa, sunt f multumita, eu am hipo si iau euthirox de 100 acum, am inceput cu 25 iar acum iau 100, in timpul sarcinii tb marita doza, mai ales in primele luni de sarcina.
andrutza,de ce trebuie marita doza ?? ,din pacate nu nu sunt din zona ....ci din Banat .... de cand iei euthirox ?
- andrutza
- Vizitator
pt ca in primele luni se dezvolta si sistemul hormonal al copilului, si tb sa suplimentezi atunci, ceva de genul mi-a explicat doctorita. pacat ca nu esti din Buc, e f buna doctorita, cea care il ingriseste si pe presedintele Rom, iar sotul dumneaei l-a operat. sunt cei mai buni din tara. Iau euthirox din ianuarie 2007.
- samsara
- New member
pai am rude la bucuresti,poate imi fac o programare daca imi poti da mai multe detalii.
merci
- andrutza
- Vizitator
da, iti dau nr de telsi de la Parhon unde lucreaza si de la cabinetul particular. Te sfatuiesc sa suni pe la 10-11 la Parhon o gasesti mereu intrebi de dna Adina Ghemigian, vb cu tine, iti da si explicatii prin telefon, eu de multe ori i-am cerut detalii cand sa cresc doza, e f draguta. Nr de la Parhon este 021/317 91 18 Cabinetul particular al ei se numeste Sandra, tel 021/410 19 72, pe str. Carol Davila, nr 50. este 70 ron consultatia, dar poti merge si la parhon cu trimitere de la medicul de familie, o intrebi pe ea mai bine. face si analize la cabionetul ei particular, dar doar dimineata, iar consultatii la cabinet are dupa-amiaza, de la 16 parca pana seara tarziu.
- samsara
- New member
andrutza a scris:da, iti dau nr de telsi de la Parhon unde lucreaza si de la cabinetul particular. Te sfatuiesc sa suni pe la 10-11 la Parhon o gasesti mereu intrebi de dna Adina Ghemigian, vb cu tine, iti da si explicatii prin telefon, eu de multe ori i-am cerut detalii cand sa cresc doza, e f draguta. Nr de la Parhon este 021/317 91 18 Cabinetul particular al ei se numeste Sandra, tel 021/410 19 72, pe str. Carol Davila, nr 50. este 70 ron consultatia, dar poti merge si la parhon cu trimitere de la medicul de familie, o intrebi pe ea mai bine. face si analize la cabionetul ei particular, dar doar dimineata, iar consultatii la cabinet are dupa-amiaza, de la 16 parca pana seara tarziu.
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
samsara ai warn. citeste te rog si regulile si invata sa editezi
mami de minuni
- betina
- Membru
- Inregistrat: 2008-03-05
samsara,vsh marit indica inflamatie .Poate sa fie inflamatia tiroidei(adica tiroidita) .Consulta un alt medic.Eu am avut asemenea boala ...aveam VSh foarte mare, si simptomele tale(transpiratii, palpitatii, insomnii, si o durere a gatului).la bucuresti m-am tratat la spitalul de endocrinologie la dr.corina neamtu.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
si eu iau si te sfatuiesc cu toata responsabilitatea sa il iei asa cum ti s-a zis, nu astepta sa creasca TSH-ul...daca tiroida e mare face efort sa compenseze hipofunctia...la un moment dat nu va mai putea si atunci se vor modifica analizele...nu astepta pina atunci VSH poate fi marit din pricina inflamatiei tiroidei hipotiroidia nu da infertilitate
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- samsara
- New member
multumesc mult fetelor pt raspuns. Am fost la un al 2 lea dr pt inca o parere,zice ca nu as avea defapt nimic,dar mi a dat totusi sa mai fac niste analize . Anticorpi Anti TPO 0.5 IU/ml Valori normale : < 5.6IU/ml Anticorpi anti tiroglobulina 64,4 UI/ml Valori normale:< 34 UI/ml FT3 - 2,37 pg/ml Valori n: 1,8 - 4,6 FT4 - 1,19ng/dl Valori n: 0,71 - 1,19
ce este aceasta tiroglobulina ???????
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
este o proteina cu ajutorul careia se sintetizeaza hormonii tiroidieni. o crestere apare in - gusa difuza, boala graves, boala hashimoto. - sarcina, fumat, deficit de iod, tratamente medicamentoase
mami de minuni
- criss2302
- New member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-05
buna, fetele! si eu am probleme cu tiroida..mai exact 2 noduli, unul pe LD- 25.4mm su unul mic 8 mm pe LS, dar functia tiroidiana e normala. Nu fac tratament, ci doar control eco la 4-6 luni.Am facut si biopsie anul trecut si a iesit ok, insa dr mi-a spus k, in caz k se mai maresc ar fi necesara operatia. Sincera sa fiu..nici nu mai stiu ce sa cred. Daca rezult la biopsie e bun..atunci ce riscuri mai exista?
Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri. :pucko (J.F.Kennedy
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|