homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog...un Sfat...:(

#1 2008-03-15 00:12:19

Aline
New member
Inregistrat: 2008-02-01

Va rog...un Sfat...:(

Buna seara!

am un baietel de 8 ani si de atunci nu am mai ramas deloc insarcinata sad

timpul a trecut parca foarte repede si nu m-am gandit foarte serios ca mai vreau un copil...si iata-ma acum facand investigatii pt a vedea de ce nu am mai ramas gravida de atata timp:(

la analize mi-a iesit Chlamydya sad

am cautat pe internet  info despre asta si m-am ingrozit sad

mi-am luat sotul la intrebari.....ma intreb oare de cand o am... e posibil sa o fi avut si inainte de a-l naste pe baietelul meu?......imi fac o multime de ganduri ...grater

'A thousand times the mysteries unfold themselves / Like galaxies in my head / On and on the mysteries unwind themselves / Eternities still unsaid / til you love me'                                           
( Sting - " A Thousand Years" )

#2 2008-03-15 00:21:42

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: Va rog...un Sfat...:(

chlamydia se ia strict pe cale sexuala; si dc sa te ia sotul la intrebari?poti sa fi avut asta de mult

#3 2008-03-15 00:24:33

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

@adriana a scris:

si dc sa te ia sotul la intrebari?poti sa fi avut asta de mult

offtopic invers

Aline a scris:

mi-am luat sotul la intrebari.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#4 2008-03-15 00:26:05

Aline
New member

@adriana a scris:

chlamydia se ia strict pe cale sexuala; si dc sa te ia sotul la intrebari?poti sa fi avut asta de mult

cat de 'de mult' ?

'A thousand times the mysteries unfold themselves / Like galaxies in my head / On and on the mysteries unwind themselves / Eternities still unsaid / til you love me'                                           

#5 2008-03-15 00:27:11

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

"Simptomele pot fi minime sau severe si de obicei se instaleaza dupa o perioada cuprinsa intre o saptamana si o luna de la contactul cu o persoana bolnava. Netratata, chlamydia poate popula tractul genital pe o perioada foarte lunga: luni sau ani, fiind asimptomatica."

http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … 271_3.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#6 2008-03-15 00:53:58

Aline
New member

vdaiana a scris:

"Simptomele pot fi minime sau severe si de obicei se instaleaza dupa o perioada cuprinsa intre o saptamana si o luna de la contactul cu o persoana bolnava. Netratata, chlamydia poate popula tractul genital pe o perioada foarte lunga: luni sau ani, fiind asimptomatica."

http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … 271_3.html

asta am citit si eu pe internet....ma intrebam daca e posibil sa o am de cel putin 8 ani?

#7 2008-03-15 00:56:25

@adriana
Banat

e posibil;acu am vazut k ai zis k ti-ai luat sotul la intrebari;sory smile

#8 2008-03-15 00:59:46

Aline
New member

np smile

deci.... e posibil sa fie in mine de attttaaaaaattaa??? timp????grater

#9 2008-03-15 02:01:25

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

doamne, citesc si ma minunez. am auzit si eu de curand despre chlamydia ca e asimptomatica pe perioade mari, dar nu ma gandeam ca atat de mult. am mai citit de asemenea ca femeile insarcinate infectate pot transmite boala copilului in tp nasterii (www.sfatulmedicului.ro), asa ca ai grija.
apropo, chlamydia iese la examenul de secretie, nu? intreb pt ca eu de curand am facut unul si mi-a iesit gardnerella. daca aveam cumva si chlamydia imi iesea, nu? sunt tare speriata de asta si d-aia intreb.

#10 2008-03-15 09:19:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

chlamidia nu iese la examenul obisnuit de secretie trebuie o analiza speciala...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2008-03-15 10:18:15

monica123
New member
Inregistrat: 2008-03-08

vreau sa stiu si eu urgent daca am uitat sa iau pastila o seara si am luat o dupa 36 de ore si jumatate si in seara precedenta am avut contact sexual ce se poate intampla va rog sa mi raspunde ti ca sunt disperata multumesc

#12 2008-03-15 10:21:53

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

monica ai ban 1 zi...ca sa ai timp si tu sa citesti regulile sis a nu mai postezi in continuare dupa 4 avertizari.

#13 2008-03-17 00:08:34

Aline
New member

hmmm....deci:

rezultatele analizelor mele sunt smile

Examen secretie vaginala: epitelii -m.moderat; mucus - cantitate moderata; leucocite - rare; alte modificari - bacili Doderlein

Cultura col : mediile insamantate au ramas sterile;

Depistare Chlamidya Trachomatis : prezent; test imunografic rapid: senzitivitate - 93 % ,  specificitate - 99,7 %

Buletin de diagnostic citologic cervico-vaginal: A. Sistem TBS:I.Calitatea frotiului: satisfacatoare - celule endocervicale - rare ; PMN - rare ; II. Caracterizare generala: in limite normale; 
                                                                   B. Evaluare hormonala : status hormonal compatibil cu varsta si anamneza ( am 33 ani acum)
                                                                   C. Citodiagnostic Babes-Papanicolau : Clasa II
Nota laboratorului : Frotiu cls. II discut( nu am prea inteles ce scria aici de fapt) inflamator (TBS)

Depistare Mycoplasma -absent si Ureaplasma - absent

Eco pelvis: vezica urinara de aspect normal; uter in pozitie intermed. cu dimens. 66/30 cm ( nu prea inteleg dar nu are cum sa fie mm) si constructie normala. Endometru .....indescifrabil....prezent grosime 11mm, vizibil; zone anex bilateral nediferentiate; fara lichid in fundul de sac douglas.

spermograma sotz: aspect-opalescent; volum - 2ml (VN 2-5 ml); PH - 8; mobilitate - 60% mobile in primele 2 ore(N 60-90% in primele 2 ore); numar - 80mil /ml (VN 60-120 mil/ml); frecvente leucocite pe frotiu; Concluzie: normospermie, infiltrat inflamator cr.( asa cred ca scrie aici:|)

Deci? ce parere aveti?sad

#14 2008-03-17 00:11:24

Aline
New member

am facut o greseala, cred, neutral..cum Dumnezeu sa fie uterul de 66 cm??dumbom  mm  trebuie sa fie:rodna:

sorry, alta data o sa incerc sa nu mai gandesc in reluare:f?rbryllad:

#15 2008-03-17 00:16:51

@adriana
Banat

editeaza mesajele sa nu iei warn smile ti-a iesti papul de tip II ceea ce e ok , ti-a iesit si k ai chlamydia, dar asta nu e de speriat, se trateaza wink

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-17 00:19:23)

#16 2008-03-17 00:19:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

din cate vad tu esti ok atata tot ca va trebui sa tratezi chlamidia...la fel si sotul caci e bts...iar normospermia se mai numeste si spermatogeneza normala...deci nu vad motive de ingrijorare...daca am omis ceva una dintre fete sau dostoressa ma va completa/corect maine...si Aline ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2008-03-17 00:29:51

Aline
New member

hmmm.....imi cer scuzele de rigoare...eu kiar ma bucur ca existati smile hjarta
mai ales ca m-ati mai inseninat un pic...hmm...se pare ca ma impacientez repede....hmm...dar cum sa nu o fac....nu am mai ramas deloc insarcinata de prea multi ani:|
chlamidya asta nu se poate transmite si altfel? ( i-am facut scene sotzului:cry:rodnar )

#18 2008-03-17 00:32:06

@adriana
Banat

se transmite pe cale sexuala smile

#19 2008-03-17 00:34:24

Aline
New member

hmm...adik el ....butter  ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.