|
Nu esti logat.
Daca as putea fi insarcinata#1 2008-03-15 12:15:27
Daca as putea fi insarcinataIn februarie am facut pauza de anticonceptionale. In aceasta luna am facut sex doar cu prezervativ dar s-a intamplat de doua ori sa ramana in mine in momentul in care partenerul iesea (dupa ejaculare). Prima oara nu am crezut ca e nevoie sa iau o pastila de a doua zi dar la o saptamana dupa aceea cand s-a intamplat ceva asemanator am decis sa iau pastila de a doua zi. Mi-a venit si menstruatia care a durat vreo 9 zile. Din prima zi a menstruatiei am reinceput folia de anticonceptionale (Yasmine) si am continuat sa o iau, in mod normal pana la final. Ciclul trebuia sa imi vina miercuri dar pot spune ca nu a fost ceea ce ma asteptam. Adica a fost mai mult ca o sangerare intermenstruala ce a durat si dureaza in continuare. De obicei pastilele imi diminueaza menstruatia seminficativ dar niciodata sa fie suficient un pantyliner. Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac..Sa nu imi fac griji sau sa fac un test de sarcina pana sa incep sa iau din nou anticonceptionale (ar trebui sa incep o noua folie luni dimineata) Zorana (Butterfly) Life is beautiful Offline #2 2008-03-15 12:19:44
Re: Daca as putea fi insarcinataaia a fost menstra ta, fie ea si atat de putina pt linistea ta poti sa faci un test, dar rezultatul e relevant daca testul e facut la 3 saptamani de la contactul cu risc;menstruatia aia de 9 zile de care vb tu eu zic k a fost sangerare de dupa postinor; Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|