|
Nu esti logat.
Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-s#1 2008-03-15 17:07:44
Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-sBuna! Offline #2 2008-03-15 17:16:58
Re: Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-slegat de prolaps + AC nu stiu ce sa iti spun. medicul care ti le-a prescruis ar fi trebuit sa iti spuna. mami de minuni Offline #3 2008-03-15 22:44:41
Re: Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-sdupa ce termin cu penicilina sau cu moldaminu? Offline #4 2008-03-15 22:51:53
Re: Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-sse poate... sa speram ca nu... putin probabil oricum... Offline #5 2008-03-15 22:52:34
Re: Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-sdaca imediat dupa penicilina incepi trat cu moldamin atunci protectie suplimentara pana la ultima injectie+7 zile cat dureaza absorbtia ei+7 pastilute...si cat timp dureaza antibioticul iei biotics...caci s ar putea sa recidiveze candida...sa speram ca nu... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-17 12:50:49
Re: Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-slogestul nu are treaba cu prolapsul de valva mitrala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-03-31 19:39:48
Re: Logest...penicilina...prolaps de valva mitrala....HELP :-sin legatura cu prolapsul de valva mitrala... se poate duce o viata normala ? Ce e voie , ce nu ?Astazi am fost diagnosticata si eu sunt putin intoarsa pe dos ... Sper ca nu vor aparea complicatii si nu va fi nevoie de interventie chirurgicala.Imi e ciudat... sunt asa micuta , dar totusi cu probleme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|