|
Nu esti logat.
Voi ce ati face in locul meu?-2#20 2008-03-15 21:55:21
Re: Voi ce ati face in locul meu?Eu n-as face asta si nici nu i-as spune lui sa treaca la religia mea...cred ca se poate trai f bine langa celalalt chiar daca e de alta religie.Atat timp cat va iubiti. It's over! Offline #21 2008-03-15 22:07:10
Re: Voi ce ati face in locul meu?problema mare e ca m-am visat mereu mireasa...doresc sa ma casatoresc in biserica...iar aceste 2 religii se bat cap in cap....nici biserica noastra nici biserica lor nu accepta casatoria in situatia de fata,deci...apare dilema...va multumesc pentru pareri oricum,intr-adevar sunt mai bulversata ca niciodata ,habar n-amm ce sa fac...el nu va ceda...eu nu simt k vreau sa fac pasu asta..hmmm..greuuuuuuuu Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2008-03-15 22:08:33) Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #22 2008-03-15 22:10:37
Re: Voi ce ati face in locul meu?eu nu as putea sa trec la pocaiti .Am avut o prietena ce era pocaita,iar iubitul ei ortodox si el s-a convertit ca sa se poata insura cu ea. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #23 2008-03-15 22:23:57
Re: Voi ce ati face in locul meu?da stii hai sa spunem ca tu accepti si treci la pocaiti...dar trebuie sa te gandesti ca o sa aveti si copii...si nu stiu cat de usor iti va fi sa iti vezi copiii aratati cu degetul sau considerati ciudati...eu am avut o colega mai de mult care era pocaita...era atat de ciudata...adica nu vb niciodata cu nimeni pur si simplu era in lumea ei:|.si da...sunt sigura ca daca ar fi dus o viata normala nu ar fi fost asa...eu cred ca daca el chiar te iubeste va intelege ca tu nu vrei sa faci asta si si ar trebui sa lase si el un pic de la el...sa fie mai rezonabil...ca nu poti tu sa lasi chiar daca nu iti convine si el sa nu lase deloc:(...plus e o chestie care iti poate schimba viata total(nu prea cred ca in bine...) Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #24 2008-03-15 22:32:25
Re: Voi ce ati face in locul meu?geez no way... Publicitateloading...
#25 2008-03-15 22:35:16
Re: Voi ce ati face in locul meu?
pocaitii sunt sectanti? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #26 2008-03-15 22:49:58
Re: Voi ce ati face in locul meu?nici eu mas trece la alta religie.cunosc foarte multe persoane care sau trecut la alta religie doar ca se marite/insoare.da am si eu o intrebare,la care inca nu am gasit raspuns:cei de alta religie de ce nu se trec la ortodoxism???de ce am fi noi(cei ortodocsi)nevoiti sa trecem la religia lor? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #27 2008-03-15 22:54:22
Re: Voi ce ati face in locul meu?Pai dar el e practicant? adica il deranjeaza ca tu nu porti fusta lunga si mai stiu eu ce? daca nu, sa treaca la ortodoxism. Daca da, oricum, nu vad cum va faceti voi o viata impreuna...Esti gata sa faci asemenea concesii? Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #28 2008-03-15 22:56:32
a zis Kitty_Cry mai sus: ei considera ca numai religia lor e buna si ca noi restul suntem pacatosi. din cauza asta ei nu accepta sa treaca la ortodoxism...cu catolicii e altceva, pt ca la inceput a fost o singura biserica si apoi s-au format ortodoxa si catolica si deci si ei, ca si noi, sunt crestini. Ultima oara a fost editat de mika (2008-03-15 22:57:55) Offline #29 2008-03-16 01:06:13
Re: Voi ce ati face in locul meu?repet : nu as face asta;sincer, cum va fi peste cativa ani?sa treaca el la tine;adik, nush.........dar io una tin prea mult la religia mea k sa trec la oricare alta stiu si eu ce inseamna sa iubesti, dar tocmai, dak amandoi va iubiti trebuie sa gasiti o cale kre sa fie pe placul amandurora oricum ar fi tu stii kre e alegerea potrivita pt tine Offline #30 2008-03-16 01:41:36
Re: Voi ce ati face in locul meu?dom'ne bunica mea era pocaita si toate surorile ei...nu stiu dc stiti dar ei n'au voie sa aibe tv in casa, eh uite k ele aveau si nici nu mi s'a parut credinta lor ft diferita de a ortodocsilor.... nici cate 10 copii n'au facut (max 2 copii si care sunt ortodocsi).... au principiile lor, asta e...dar tot in Dzeu cred (la ei se numeste Iehova) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #31 2008-03-16 09:38:27
Re: Voi ce ati face in locul meu?eu as trece la buddhism Offline #33 2008-03-16 10:07:38
Re: Voi ce ati face in locul meu?pocaitzii in general sunt f.ciudati,impunatori shi rautaciosi.Am avut de a face cu astfel de oameni,in mod indirect si mi-am dat seama ca fiecare trb sa aiba cele 3 caracteristici.La protestanti cu rel.nu te potzi juca.Daca nu faci ca ei,sigur o sa-l pierzi,nu conteaza ce vrei tu.Incearca si vbeste cu el , religia nu este un motiv bine intemeiat ca sa incheiatzi o relatie.Trb sa va iubitzi mai presus de RELIGIE Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #34 2008-03-16 10:56:21
Re: Voi ce ati face in locul meu?parerea mea e ca n-are nici o treaba cu cat de "ciudati" sunt pocaitii... pot fi chiar oameni foarte ok, eu am avut o gramada de amici pocaiti si, in afara ca nu beau si nu dansau la chefuri... m-am impacat f bine cu ei. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #35 2008-03-16 11:10:10
Re: Voi ce ati face in locul meu?sa stii ca trecerea de la o religie la alta e considerat pacat. nu sunt foarte cunoscatoare in ale bisericii , da asta stiu si eu, se zice ca e bine sa mori in religia in care te nasti. Nu stiu sunt unele chestii cu care personal nu sunt deacord, in alte religii, ca de ex. nasterea copiilor, ei nu sunt de acord cu metodele contraceptive, zic ca daca folosti faci crima, pt ca respectivul copil ar fi trebuit sa se nasca, se pot face boli urate, e bine sa faci copii dar nici in halul asta trebuie sa te gandesti foarte bine, e un pas pe care probabil il vei face pt toata viata, dar parintii tai ce zic de acesta situatie? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #36 2008-03-16 11:15:54
Re: Voi ce ati face in locul meu?subscriu la melany, loredana tatiana, lara si andreea89...dar de ce sa nu-ti arate el cat de mult te iubeste fie trecand la religia ta fie facand abstractie de religie...insa pocaitii da sunt periculosi...si rar gasesti pocaiti cum a zis capcaun foooooarte rar...de ce numai noi trebuie sa le aratam cat ii iubim facand gesturi extreme?...de ce nu su ei?...tot afim atata cu egalitatea aia intre sexe...unde este ea?... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #37 2008-03-16 11:24:58
ai luat in calcul fiecare regula din astea enumerate? gandeste-te ca nu seamana deloc cu stilul tau de viata, cu principiile tale. va fi o trecere foarte brusca si tu vei fi singura care va suferi. daca te iubeste nu ar trebui sa-ti ceara sa te muti la religia lui. puteti sa va casatoriti si asa, chiar daca numai la starea civila. Offline #38 2008-03-16 11:31:40
Re: Voi ce ati face in locul meu?E foarte complicata situatia... si sincer nu prea vad o rezolvare.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|