|
Nu esti logat.
Analiza secretie vaginala#1 2008-03-16 16:10:14
Analiza secretie vaginalaBuna fetelor! Offline #2 2008-03-16 16:11:33
Re: Analiza secretie vaginalacolpita scrie la diagnostic. mami de minuni Offline #3 2008-03-16 16:14:27
Re: Analiza secretie vaginalaNu nu am...asta este problema Offline #4 2008-03-16 17:25:13
Re: Analiza secretie vaginalaanaliza nu arata ca ai avea ceva.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-16 18:23:43
Re: Analiza secretie vaginalaAm mai gasit ceva pe fisa de analiza: Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-16 18:27:01
Re: Analiza secretie vaginaladar pt ce sa faci tratamentul daca nu ai nimic? ca sa ai dupa ceva? tu urmeaza sa bagi antibiotic acum si sunt sanse ca dupa sa faci candidoza...mergi la un alt medic pt interpretarea analizelor daca pe noi nu ne crezi... mami de minuni Offline #7 2008-03-16 18:34:38
Re: Analiza secretie vaginalaNu e vorba ca nu va cred ... am mare incredere in voi, am mai apelat si cu alte ocazii. Offline #8 2008-03-16 19:12:54
Re: Analiza secretie vaginalacel mai bine ar fi sa mergi sa ti se citeasca rezultatul si la un alt medic. eu nu as pune antibioticul ala. mami de minuni Offline #9 2008-03-16 20:01:29
Re: Analiza secretie vaginalaam si eu o intrebare am cautat dar nu am gasit niciun rezultat am inteles ca acest test babes papanicolau este folosit cu scopul identificarii modificarilor celulare anormale de la nivelul cervixului si pentru screeningul cancerului de col uterin....voiam sa va intreb cum se face...iti ia secretie sa vada sau cum...cum se realizeaza mai exact? Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #10 2008-03-16 20:02:52
Re: Analiza secretie vaginalaiti recolteaza cu un fel de "periuta" de pe col.... si pune pe o lama. atat Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #11 2008-03-16 20:03:01
Re: Analiza secretie vaginalaceva de genul ia ia cu o spatula ca sa zic asa celule de la nivelul colului... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-03-16 20:06:57
Re: Analiza secretie vaginalavoiam sa va intreb ca saptamana trecuta cand am fost la medic m'a intrebat dak mi'a facut frotiul sau ceva de genul(numai tin minte exact)si m'am uitat km mirata la ea si dupaia mi'a zis ceva de papanicolau...acum knd am fost la control a luat ceva cu o spatula din interior(era un betisor cu vata la capat si a luat secretie cred) si pus pe 2lame secretie.....prima lama am dus'o la laborator iar la cealalta s'a uitat doctorita la microscop....seamana cu ce ati descris voi?sau a fost un test de secretie?multumesc Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #13 2008-03-16 20:10:08
Re: Analiza secretie vaginalasincer nu am de unde sa stiu la microscop da probabil ti-a analizat secretia.... poate ti-a luat si papanicolau... cred ca e o idee buna ca de acum in colo sa intrebi doctora ce si cum... ca doar platesti analizele alea... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-03-16 20:11:02
Re: Analiza secretie vaginalaseamana... dar ce rezultate ti-au venit? dupa rezultat iti dai seama cel mai bine.. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-03-16 20:13:15
Re: Analiza secretie vaginalain plus scrie pe buletinul de analiza papnicolau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-03-16 20:16:41
Re: Analiza secretie vaginalapai sa va spun k mie examenele astea mi le face doctorita de la planing la policlinica...iar knd iau rezultatele..totul e pe o hartiuta micuta si scrie acolo ceva dar foarte putin...data trecuta cand le'am luat pe foaia aceea scria numele meu,si ce am(candidoza),data park si ceva de flora..cam atat..ce parere ai sa ma duc si la un cabinet particular? Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #17 2008-03-16 20:17:58
Re: Analiza secretie vaginalavezi cum arata buletinul asta.... si eu as merge la un cabinet particular... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-03-16 21:15:26
Re: Analiza secretie vaginalava intreb si eu ceva... De mult am o nedumerire. la ce se refera "flora gr....". Ce e flora si cum e bine sa fie gradul, mai mic, mai mare? Offline #19 2008-03-16 21:22:17
Re: Analiza secretie vaginalacu cat flora e mai bogata si mai variata cu atat gradul creste mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|