homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

???

#1 2008-03-16 18:08:54

blue girl
New member
Inregistrat: 2008-02-28

???

am avut o intarziere de ciclu si am mers la doctor.mia facut o eco intravag sau cv de genu si a zis k am un sindrom(nu iam retinut denumirea)care consta in intarzierea ciclului.mia dat utragestan si mia zis sa incep diane.leam inceput de ieri iar azi ma simt asa de rau.ma doare capul si am o stare de voma.din moment ce mia venit ciclul ar mai fi vreo sansa sa fiu insarcinata???sau ma simt rau de la diane???inainte luam marvelon.

Ultima oara a fost editat de blue girl (2008-03-16 18:16:40)

#2 2008-03-16 18:24:36

ympulse
New member
Inregistrat: 2007-11-21

Re: ???

blue girl a scris:

am avut o intarziere de ciclu si am mers la doctor.mia facut o eco intravag sau cv de genu si a zis k am un sindrom(nu iam retinut denumirea)care consta in intarzierea ciclului.mia dat utragestan si mia zis sa incep diane.leam inceput de ieri iar azi ma simt asa de rau.ma doare capul si am o stare de voma.din moment ce mia venit ciclul ar mai fi vreo sansa sa fiu insarcinata???sau ma simt rau de la diane???inainte luam marvelon.

nu stiu sigur daca sunt kiar in masura sa iti raspund, mai exista si ciclu peste sarcini dar asta se intamplafoarte rar, si daca spui ca ti a venit ciclu si iei si antibebe acum, durerile de cap si starile de voma pot fi de la ele, mai ia cateva zile si daca te simti la fel de rau, mergi la doctor sa ti skimbe pastilele si fa un test de sarcina ca sa nu stai cu frica.

..::nu conteaza CE ai in viata, conteaza PE CINE ai::..

#3 2008-03-16 18:31:10

blue girl
New member

pai am facut vreo 2 teste de sarcina si au iesit negative.dar am avut prietene care nu erau insarcinate si lea iesit pozitiv.deci nu am prea mare incredere in ele.dar mai am o intr:din moment ce mia facut ecografia aia de care am zis si mia spus k sunt inainte de ciclu mai e vreo posibilitate sa fiu insarcinata???pt k primul lucru p care mi la zis doctorita la eco a fost "esti inainte de ciclu".va rog sa ma lamuriti si p mn k iar incep sa fiu stresata

#4 2008-03-16 18:38:59

ympulse
New member
Inregistrat: 2007-11-21

smile parerea mea e ca te stresezi prea mult, nu'ti mai face atatea probleme atat timp cat spui ca ti'a si venit.. tu crezi ca esti insarcinata doar pentru ca te simti rau? ti am spus, poate fi de la pastile, eu in prima luna am avut dureri de cap si ameteli aproape zilnic

..::nu conteaza CE ai in viata, conteaza PE CINE ai::..

#5 2008-03-16 18:40:58

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

de la pastile te simti asa. daca chiar iti e rau, du-te la medic sa ti le schimbe

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#6 2008-03-16 18:49:51

blue girl
New member

poi le pot schimba si akuma??nu trebuie sa termin folia???plus k eu am luat marvelon pt aceeasi problemaiar doctorita la care am mers akuma a zis k diane sunt cele mai bune.nush.dak imi mai este rau ma duc urgent la doctor.ma gandesc k e asa la inceput.

#7 2008-03-16 20:14:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

trebuie sa termini folia....mergi sa vb.cu doctora ta...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.