|
Nu esti logat.
Hernia Inghinala#1 2008-03-17 00:50:33
Hernia InghinalaBuna. Sunt Adina, din Pitesti, am 29 de ani si sunt urmarita de o nesansa. De cand m-am maritat (facem 3 ani in octombrie) imi doresc un copil. De cate ori ne hotaram amandoi, de atatea ori intervine ceva. De data asta e vorba de o hernie inghinala, de care se pare ca nu scap fara operatie. Ma ajutati si pe mine? Indrumati-ma spre un chirurg bun din Bucuresti, caci in Pitesti nu am curaj. As prefera, sincera sa fiu, Spitalul Universitar. Mi s-a parut OK. Si e si destul de aproape de autostrada Bucuresti-Pitesti. Va multumesc. Offline #2 2008-03-17 00:58:44
Re: Hernia Inghinaladin bucuresti iti va spune sigur maine doctoressa cand va intra Offline #3 2008-03-17 01:18:54
Re: Hernia Inghinalasau leo ca si el stie multi doctori buni Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-03-17 01:20:12© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|