homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata in camin-11

#191 2011-09-23 22:35:16

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: viata in camin

Ai mei sunt cadre didactice ... am 50 % reducere ... Mai nu stiu ce sa fac, am si chiria asigurata, dar as iesi extreeeeeeeem de bine daca as sta la camin. Oare chefurile sunt dese ? E hardcore pe acolo ? Eu chiar am nevoie de liniste cat de cat ... Nu sunt chiar un party animal lol Nu stiu na, chiar vreau sa stiu ca pot sa dorm cand simt nevoia si sunt obosita lol Nu ma astept sa fie linistea de la garsoniera, dar na ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#192 2011-09-23 22:42:44

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

#193 2011-09-23 22:46:41

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

@deealex
Am citit ca ai rezolvat cu chiria.Ai rezolvat tipic romanesc?(cibucareala)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#194 2011-09-23 22:56:07

deealexx
Hero member
Site

pai ciubucareala e doar la camine, nu? am gasit un cuplu foarte dragut care cauta colegi de apartament. si ei stau tot in chirie, adica nu e al lor.. noi vom plati proprietarului.

#195 2011-09-23 23:27:24

kdeea
Platinum member

kdeea a scris:

Ai mei sunt cadre didactice ... am 50 % reducere ... Mai nu stiu ce sa fac, am si chiria asigurata, dar as iesi extreeeeeeeem de bine daca as sta la camin. Oare chefurile sunt dese ? E hardcore pe acolo ? Eu chiar am nevoie de liniste cat de cat ... Nu sunt chiar un party animal lol Nu stiu na, chiar vreau sa stiu ca pot sa dorm cand simt nevoia si sunt obosita lol Nu ma astept sa fie linistea de la garsoniera, dar na ...

Somebody, anybody ? big_smile

Publicitate

loading...

#196 2011-09-24 07:12:17

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

tot eu iti raspund kdeea puss
de obicei cei din anii I-II sunt linistiti in camine, ca merg sa invete, nu sa faca chefuri. Hai, nu zic..exista zile de nastere, dar sunt pasnici cat de cat. Atata timp cat e camin de stat, nu prea se mai aventureaza lumea sa faca chefuri, mai ales in economica I-II, care sunt langa strada si langa ISE. Cei din anii 3 sunt mai petrecareti, sau, cei petrecareti sunt prin alte camine. Nu am auzit de la colege ca nu au putut adormi sau ca au fost chefuri non-stop prin economica. Totusi, mai aiurea ar putea fi cu colegele de camera care pot sa se apuce sa povesteasca pana la 1-2 noaptea si sa rada, sa asculte muzica, fara ca sa le doara in fund de somnul tau sau cand inveti. Totusi, pentru asta exista sala de lectura (unde uneori e posibil sa nu mai ai loc) sau dopurile de urechi. Deci mai grav cu colegele decat cu restul caminului.
Acum nah, chestiile astea sunt minore, mai bine ai merge la camin sa nu te "frece" cineva cunoscut la cap, unde mergi si ce faci. Si in plus ca ai prins loc si ai 50% reducere...Maaamăăă, n-as mai sta pe ganduri. smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#197 2011-09-24 08:32:21

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

hai_faiv a scris:

\
taisha, depinde de care camine din hasdeu vorbesti. eu chiar sa fac o proba, cu toate ca eu am chirie, am mers si am intrebat care e "taxa" pentru un loc in camin. Se invartea totul in jurul a 1500 euro, in A1 mi s-a cerut chiar 2000 lol ce gluma buna. In caminul 1 si 3, intr-adevar, e vorba de bani mai putini... mi s-a spus undeva la 4-500 euro. poate vroiau sa profite, habar nu am.

In A2 un loc la administratoare a fost anul trecut 350 eur. In caminul 1 am stat eu anul trecut si mi-am cump loc cu 100 de eur, iar la administratoare am dat o sticla de whiskey. Stiu ce vorbesc, nu din auzite si e imposibil sa coste un loc 2000 de euro. Daca stai sa te gandesti, cu banii astia platesti 10 luni o chirie de 200 de euro, deci o garsoniera in care stai singur.
Poate admin ti-a zis la misto, ca sa te refuze cum ar veni; si oricum si chestiile astea se fac cu putin tact, cu o cunostinta comuna, ca nu au nici ei curaj sa vanda locuri la oricine le cere. Au mai fost la tv cazuri cand au fost filmati cu camera ascunsa.

#198 2011-09-24 09:24:45

kdeea
Platinum member

hai_faiv a scris:

tot eu iti raspund kdeea puss
de obicei cei din anii I-II sunt linistiti in camine, ca merg sa invete, nu sa faca chefuri. Hai, nu zic..exista zile de nastere, dar sunt pasnici cat de cat. Atata timp cat e camin de stat, nu prea se mai aventureaza lumea sa faca chefuri, mai ales in economica I-II, care sunt langa strada si langa ISE. Cei din anii 3 sunt mai petrecareti, sau, cei petrecareti sunt prin alte camine. Nu am auzit de la colege ca nu au putut adormi sau ca au fost chefuri non-stop prin economica. Totusi, mai aiurea ar putea fi cu colegele de camera care pot sa se apuce sa povesteasca pana la 1-2 noaptea si sa rada, sa asculte muzica, fara ca sa le doara in fund de somnul tau sau cand inveti. Totusi, pentru asta exista sala de lectura (unde uneori e posibil sa nu mai ai loc) sau dopurile de urechi. Deci mai grav cu colegele decat cu restul caminului.
Acum nah, chestiile astea sunt minore, mai bine ai merge la camin sa nu te "frece" cineva cunoscut la cap, unde mergi si ce faci. Si in plus ca ai prins loc si ai 50% reducere...Maaamăăă, n-as mai sta pe ganduri. smile

Mersi mult de tot, hai_faiv puss

Cum sa zic, eu sunt mai linistita, asa ... Si nu ma intelege gresit, imi plac chefurile, nu sunt absurda, chiar imi place sa have fun and everything, fara doar si poate, dar, de asemenea, am nevoie si de liniste, de somn ... Nu ca m-as culca cu gainile - nu o fac nici acasa - dar vreau sa am sentimentul ca o sa fie cat de cat ok si ca nu o sa ma lovesc de petreceri interminabile si dimineata o sa fiu ca un zombie ... Nu sunt absurda si ma pot adapta, dar na, vreau sa aleg cat mai bine ... Pentru ca am si chiria asigurata, dar as iesi de 10 ori mai ieftin in felul asta.

Poate daca n-as fi prins in Economica ( s-a dat cred un singur loc pe specializare si cum eu am fost prima m-au repartizat acolo ) as fi ales intimitatea garsonoierei ... lol Dar asa, cred ca o sa incerc, sper sa aleg bine smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-09-26 16:26:03)

#199 2011-10-06 12:23:39

deealexx
Hero member
Site

are cineva vreo solutie de camin (loc baiat) in iasi? student la cuza..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.