homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata in camin-2

#20 2010-03-31 19:34:51

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Re: viata in camin

e faina viata de camin daca ai si persoane cu care sa te intelegi, si aici ma refer in special la colegele de camera..e al 3-lea an in care am stat in camin, imi place viata de camin (cu bune si cu rele) da pacat ca anu asta nu am dat si eu peste niste colege de camera k lumea...in primul anu de faculte aveam colege d camera f faine, si in al doilea an au fost ok colegele, insa din pacate nu si anu asta..am multe amintiri frumoase in camin rodnar big_smile ...in cazul meu am avut noroc sa stau in camin cu baia in camera, conditii bune, per ansamblu ok... viata la camin m-a maturizat, m-a schimbat.. oricum cine e student si are posibilitatea sa stea in camin sa incerce, cine stie poate o sa-i placa...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#21 2010-03-31 19:40:29

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

by the way, ma plictisesc ingrozitor si ma enerveaza asa tare astea...

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#22 2010-03-31 19:43:15

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

blackberry a scris:

well... m-am mutat la camin in cele din urma. smile toate bune si frumoase, pana am ajuns la baie.. ele arata f bine, nimic de zis, insa eu sunt f paranoica si mi-e frica sa nu fie asa curate precum par.. ele se dezinfecteaza vreodata sau sunt asa de 38743742 ani ?

in care camin stai?

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#23 2010-03-31 20:24:46

blackberry
Insomniac member

Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-03-31 21:39:00)

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#24 2010-03-31 20:34:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Vai, mie mi-a lacut foarte tare la camin. Cred ca am stat jumate de an. Aveam camera mea dar imparteam bucataria cu tot etajul, si baia cu inca o fata. A fost foarte fain. Tot timpul era o petrecere, si tot timpul aveam cu cine schimba 2 vorbe si fuma o tigara.

De cand m-am mutat cu prietenul cand mai trec pe la camin ma apuca melancolia. Parca as vera si eu sa am 40 de prieteni la 30 de metri distanta, dar nah, acum am alte bucurii lol

Publicitate

loading...

#25 2010-03-31 20:38:54

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

black mai socializeaza si tu cu colegii...tre sa ai pe cineva cunoscut in tot caminul
eu am stat 5 ani in camin, au fost super, nu i-as da pe nici un stat in chirie cu alte colege, acasa sau singura intr-un apartament.am nimerit in camera cu 2 sau 3 fete, ori am stat cu fostul prieten si inca un cuplu, cu baia si dusul la comun sau cu baia proprie, a depins de an.. cu cat cresteam cu atat "beneficiam" de locuri cat de cat mai bune. sunt si parti rele dar astea sunt peste tot asa ca mai inchizi ochii in acele clipe si te bucuri de momentele super.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#26 2010-03-31 20:40:43

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

miruna25 a scris:

E misto la camin!!! Cand esti student. Si eu am nostalgie de vremurile cand stateam la camin...Pe urma m-am mutat singura, intr-o garsoniera, mi-a fost greu cateva luni, pana m-am obisnuit. Mi se aprea asa o pustietate! Pe urma mi-a placut. Acuma trebuie sa impart apartamentul cu inca 3 tipe si nu prea sutn happy. E misto ca ai cu cine sa mai schimbi o vorba, un sfat despre cum sa-ti creasca sfintisorii, dar....as prefera sa nu ma bazaie nimeni cand nu spal vasele, etc, etc. La varsta mea :-))

what is that ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#27 2010-03-31 21:16:32

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

black nu mai stai cu iubitul tau?  sad

#28 2010-03-31 21:21:51

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Aoleu, sunt o groaza de chestii rele la camin (chiar daca stai in unul curat, cu baia impartita numai cu o persoana). Galagie constanta, prieteni care iti fac vizite chiar cand ai prins si tu curaj sa inveti lol... Oricum, cred ca in ultimul an m-as fi mutat de la camin oricum, pentru ca nu stiu cum m-as fi concentrat. Ma rog, inca nu stiu cat de greu e ultimul an, dar asa presupun.

#29 2010-03-31 21:21:53

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

pink_martini a scris:

miruna25 a scris:

E misto la camin!!! Cand esti student. Si eu am nostalgie de vremurile cand stateam la camin...Pe urma m-am mutat singura, intr-o garsoniera, mi-a fost greu cateva luni, pana m-am obisnuit. Mi se aprea asa o pustietate! Pe urma mi-a placut. Acuma trebuie sa impart apartamentul cu inca 3 tipe si nu prea sutn happy. E misto ca ai cu cine sa mai schimbi o vorba, un sfat despre cum sa-ti creasca sfintisorii, dar....as prefera sa nu ma bazaie nimeni cand nu spal vasele, etc, etc. La varsta mea :-))

what is that ?

rotfl2

sfantul 5... zic eu ?  huh

miruna, te rog, lamureste-ne lol

Dragostea nu se stă, se face.

#30 2010-03-31 21:41:28

blackberry
Insomniac member

nu, pentru ca dadeam o groaza de bani la chirie si intretinere, in loc sa i cheltuim pt noi... dar oricum sta in caminul de langa mine big_smile

#31 2010-03-31 22:27:30

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

eu recunosc ca sunt foarte pretentioasa...ca sa nu zic fitoasa. nici nu vreau sa-mi imaginez ca va fi nevoie sa stau la camin cesafac mi s-ar parea cel mai groaznic lucru posibil lol sa stau cu altele, sa fie nevoie sa le suport, sa fie niste idioate cu care sa nu te poti intelege, sa n-ai chef de nimeni si nimic si sa nu poti fi singura, sa impart baia cu altcineva...mi se pare ceva de neconceput lol + ca eu sunt traumatizata in urma celor povestite de al meu care sta la camin si a trecut prin niste chestii din cauza colegilor de nedescris. prefer sa ma plictisesc singura intr-o garsoniera decat sa n-am liniste deloc si sa ma consum psihic din cauza altora

bebe V., soarele si luna

#32 2010-03-31 22:53:21

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mie imi pare foarte rau ca nu am avut ocazia sa stau la camin. mi`ar fi placut. as fi simtit ca sunt studenta in adevaratul sens al cuvantului. tongue dar asta e, in alta viata o sa stau la camin rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#33 2010-03-31 23:31:21

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nici eu n-am stat in camin deloc dar nici nu mi-am dorit pentru ca singurul pe care l-am vazut era Observatorul din Cluj si m-au socat baile murdare si fara colac la toaleta, etc. Nu stiu ce distractie ar trebui sa fie aia incat sa merite compromisul.
Asta daca ai de ales, bineinteles.
Eu am stat la bunica-mea in facultate si ma enervau o gramada de chestii dar cand m-am tot plans la mama, mi-a zis "muta-te in camin" si brusc bunica-mea n-a mai parut asa de cicalitoare.
Asta e, eu am o obsesie cu baile si toaletele peste tot pe unde merg.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#34 2010-04-01 00:17:05

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

cand ai o situatie financiara mai buna iti poti permite mici "mofturi" sa le zic asa, adik sa nu fii deranjata, sa ai intimitatea ta, sa fii singura knd simti acest lucru, sa te bucuri de liniste (si sa nu-mi luati in nume de rau cand spun asta, eu cred persoanele acestea pt k la urma urmei fiecare cu pretentiile si cu felul lui de a fi).. insa sunt destul de multi studenti care se bat pt locuri din camin, multi dintre ei stiu cum este viata in camin cu tot ceea ce implica ea: conditii, lipsa intimitatii, galagie, dar avand in vedere  ca la camin nu dau asa de multi bani accepta..oricum este destul de multa bataie pe locurile de la camin si k sa nu spun p la inceputul facult cum vin studentii p la administratorii de camin sau p la pers care le-ar putea facilita un loc in camin se roaga de ele si platesc si 300 d euro spaga... cum spuneam eu am avut norocul sa stau la camin cu baia in camera, dak nu as fi avut baia in camera imi era fff greu pt k eu am o obsesie cu microbii si cu curatenia, insa chiar si asa oricum am trecut prin destul cat am stat la camin, dar dupa ce trec toate astea , uiti ce s-a intamplat mai rau si iti aduci aminte de alea bune...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#35 2010-04-01 00:59:13

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mie personal imi e foarte bine in camin.viata de camin te schimba,te maturizeaza,intalnesti fel si fel de oameni ,fel si fel de situatii si trebuie sa le faci fata.

expect the worst , hope for the best!

#36 2010-04-01 11:23:13

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

joy sunt persoane si persoane...unii accepta ca nu au, altii se duc de bunavoie
eu personal am avut de ales intre chirie sau  camin...ia ghici ce am ales? si asta nu pentru ca nu as tine la intimitatile mele sau la igiena. sunt foarte drastica in ceea ce priveste curatenia dar am vrut sa fiu studenta in adevaratul sens al cuvantului si nu imi pare rau absolut deloc. uneori mai dadeai cu ochii de ceva naspa pe la baie, era prea multa galagie, dar toate astea nu mai conteaza pt mine pe langa toate momentele super. cum zicea si yohana, statul in camin te schimba, te maturizeaza, te invata sa socializezi cu tot felul de oameni ca vrei sau nu.
   acele "mofturi" inveti sa le ai si cand sunt 2-3-4 persoane alaturi ca doar nu vei sta o viata singura in "puf"  chicot

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-04-01 11:25:05)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#37 2010-04-01 11:36:12

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

viața de cămin a fost un coșmar pentru mine. 4 ani de stat acolo m-au ajutat să văd c?t de ai dracu sunt oamenii și cum te pot ur? niște tipe pe simplul motiv că măn?nci o m?ncare mai bună ca a lor și că ai c?teva haine mai drăguțe, dar nu neapărat și mai scumpe ca ce poartă ele. mi s-au făcut tot felul de mizerii, inclusiv să-mi arunce la coș cererea de cazare pentru anul următor, ca nu cumva să mai prind loc ?n cămin, lucruri aflate, din fericire, mai devreme de terminarea facultății, ca să pot să le săpunesc pe toate cum meritau...
ba am fost făcută chiar și lesbiană de o dezaxată care se dădea prietena mea și a visat ea ?ntr-o noapte că mă vede st?nd l?ngă patul ei și admir?nd-o lol
doamne și c?nd mă g?ndesc că-n fața mea erau cele mai bune prietene pe care le poate avea un om, ?mpărțeam aceeași m?ncare, le-am luat și acasă la mine, ca să-mi aud apoi vorbe pline de venin, despre mobila super tare pe care considerau ele că o au ai mei ?n casă și de c?t de mult mă urăsc pentru că eu am, iar ele nu, că sunt o prefăcută ordinară care se dă săracă pentru a se integra ?ntr-un mediu din care nu face parte...
a fost perioada ?n care m-am lecuit definitiv de ?ncrederea ?n altcineva ?n afară de familie, pentru că n-am cunoscut o singură fată ?n cămin care să nu urască pe cineva și să nu moară de drag să b?rfească persoana respectivă pe la spate, deși ?n față erau best friends forever. iar traiul ?n comun al mai multor fete, cu siguranță naște cei mai mulți monștri

#38 2010-04-01 11:39:49

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

wow anabella,ai patit k in Mean Girls :))  nasol,dar ai dreptate. am avut si eu parte de destule "prietene" din astea,chiar daca nu am stat in camin. si de atunci,inceredere totala am numai in iubit si familie,care orice s'ar intampla raman acolo pt mine,in orice situatie :)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.