|
Nu esti logat.
Viata in camin-2#20 2010-03-31 19:34:51
Re: viata in camine faina viata de camin daca ai si persoane cu care sa te intelegi, si aici ma refer in special la colegele de camera..e al 3-lea an in care am stat in camin, imi place viata de camin (cu bune si cu rele) da pacat ca anu asta nu am dat si eu peste niste colege de camera k lumea...in primul anu de faculte aveam colege d camera f faine, si in al doilea an au fost ok colegele, insa din pacate nu si anu asta..am multe amintiri frumoase in camin ...in cazul meu am avut noroc sa stau in camin cu baia in camera, conditii bune, per ansamblu ok... viata la camin m-a maturizat, m-a schimbat.. oricum cine e student si are posibilitatea sa stea in camin sa incerce, cine stie poate o sa-i placa... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #21 2010-03-31 19:40:29
Re: viata in caminby the way, ma plictisesc ingrozitor si ma enerveaza asa tare astea... zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #22 2010-03-31 19:43:15
Re: viata in camin
in care camin stai? Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #23 2010-03-31 20:24:46
Re: viata in camin*** Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-03-31 21:39:00) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #24 2010-03-31 20:34:52Re: viata in caminVai, mie mi-a lacut foarte tare la camin. Cred ca am stat jumate de an. Aveam camera mea dar imparteam bucataria cu tot etajul, si baia cu inca o fata. A fost foarte fain. Tot timpul era o petrecere, si tot timpul aveam cu cine schimba 2 vorbe si fuma o tigara. Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-31 20:38:54
Re: viata in caminblack mai socializeaza si tu cu colegii...tre sa ai pe cineva cunoscut in tot caminul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #26 2010-03-31 20:40:43
what is that ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #27 2010-03-31 21:16:32
Re: viata in caminblack nu mai stai cu iubitul tau? Offline #28 2010-03-31 21:21:51Re: viata in caminAoleu, sunt o groaza de chestii rele la camin (chiar daca stai in unul curat, cu baia impartita numai cu o persoana). Galagie constanta, prieteni care iti fac vizite chiar cand ai prins si tu curaj sa inveti ... Oricum, cred ca in ultimul an m-as fi mutat de la camin oricum, pentru ca nu stiu cum m-as fi concentrat. Ma rog, inca nu stiu cat de greu e ultimul an, dar asa presupun. Offline #29 2010-03-31 21:21:53
Dragostea nu se stă, se face. Offline #30 2010-03-31 21:41:28
Re: viata in caminnu, pentru ca dadeam o groaza de bani la chirie si intretinere, in loc sa i cheltuim pt noi... dar oricum sta in caminul de langa mine zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #31 2010-03-31 22:27:30
Re: viata in camineu recunosc ca sunt foarte pretentioasa...ca sa nu zic fitoasa. nici nu vreau sa-mi imaginez ca va fi nevoie sa stau la camin mi s-ar parea cel mai groaznic lucru posibil sa stau cu altele, sa fie nevoie sa le suport, sa fie niste idioate cu care sa nu te poti intelege, sa n-ai chef de nimeni si nimic si sa nu poti fi singura, sa impart baia cu altcineva...mi se pare ceva de neconceput + ca eu sunt traumatizata in urma celor povestite de al meu care sta la camin si a trecut prin niste chestii din cauza colegilor de nedescris. prefer sa ma plictisesc singura intr-o garsoniera decat sa n-am liniste deloc si sa ma consum psihic din cauza altora V., soarele si luna Offline #32 2010-03-31 22:53:21
Re: viata in caminmie imi pare foarte rau ca nu am avut ocazia sa stau la camin. mi`ar fi placut. as fi simtit ca sunt studenta in adevaratul sens al cuvantului. dar asta e, in alta viata o sa stau la camin Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #33 2010-03-31 23:31:21
Re: viata in caminNici eu n-am stat in camin deloc dar nici nu mi-am dorit pentru ca singurul pe care l-am vazut era Observatorul din Cluj si m-au socat baile murdare si fara colac la toaleta, etc. Nu stiu ce distractie ar trebui sa fie aia incat sa merite compromisul. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #34 2010-04-01 00:17:05
Re: viata in camincand ai o situatie financiara mai buna iti poti permite mici "mofturi" sa le zic asa, adik sa nu fii deranjata, sa ai intimitatea ta, sa fii singura knd simti acest lucru, sa te bucuri de liniste (si sa nu-mi luati in nume de rau cand spun asta, eu cred persoanele acestea pt k la urma urmei fiecare cu pretentiile si cu felul lui de a fi).. insa sunt destul de multi studenti care se bat pt locuri din camin, multi dintre ei stiu cum este viata in camin cu tot ceea ce implica ea: conditii, lipsa intimitatii, galagie, dar avand in vedere ca la camin nu dau asa de multi bani accepta..oricum este destul de multa bataie pe locurile de la camin si k sa nu spun p la inceputul facult cum vin studentii p la administratorii de camin sau p la pers care le-ar putea facilita un loc in camin se roaga de ele si platesc si 300 d euro spaga... cum spuneam eu am avut norocul sa stau la camin cu baia in camera, dak nu as fi avut baia in camera imi era fff greu pt k eu am o obsesie cu microbii si cu curatenia, insa chiar si asa oricum am trecut prin destul cat am stat la camin, dar dupa ce trec toate astea , uiti ce s-a intamplat mai rau si iti aduci aminte de alea bune... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #35 2010-04-01 00:59:13
Re: viata in caminmie personal imi e foarte bine in camin.viata de camin te schimba,te maturizeaza,intalnesti fel si fel de oameni ,fel si fel de situatii si trebuie sa le faci fata. expect the worst , hope for the best! Offline #36 2010-04-01 11:23:13
Re: viata in caminjoy sunt persoane si persoane...unii accepta ca nu au, altii se duc de bunavoie Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-04-01 11:25:05) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #37 2010-04-01 11:36:12
Re: viata in caminviața de cămin a fost un coșmar pentru mine. 4 ani de stat acolo m-au ajutat să văd c?t de ai dracu sunt oamenii și cum te pot ur? niște tipe pe simplul motiv că măn?nci o m?ncare mai bună ca a lor și că ai c?teva haine mai drăguțe, dar nu neapărat și mai scumpe ca ce poartă ele. mi s-au făcut tot felul de mizerii, inclusiv să-mi arunce la coș cererea de cazare pentru anul următor, ca nu cumva să mai prind loc ?n cămin, lucruri aflate, din fericire, mai devreme de terminarea facultății, ca să pot să le săpunesc pe toate cum meritau... Offline #38 2010-04-01 11:39:49
Re: viata in caminwow anabella,ai patit k in Mean Girls :)) nasol,dar ai dreptate. am avut si eu parte de destule "prietene" din astea,chiar daca nu am stat in camin. si de atunci,inceredere totala am numai in iubit si familie,care orice s'ar intampla raman acolo pt mine,in orice situatie :) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|