|
Nu esti logat.
Cum procedez?#1 2008-03-17 13:59:11
cum procedez?Buna!Va intreb si eu ceva... alaltaieri seara,la vreo ora dupa ce am luat pastiluta(mercilon) cu nr. 17 din cele 21 ale blisterului, am vomitat (din cauza de miros ingrozitor care venea de la un catel mort in spatele blocului)...ar fi trebuit oare sa mai iau o alta pastiluta?...si ce urmeaza sa fac acum?7 zile protectie suplimentara ?...si noul blister cand il incep ... dupa cele 7 zile de pauza, sau o iau de la inceput ...in prima zi de menstra? Offline #2 2008-03-17 14:07:51
Re: cum procedez?Da, trebuia sa mai iei una.. acum mergi asa si protejeaza-te suplimentar pana inghiti 7 pastile, deci si dupa pauza. #4 2008-03-17 14:21:58
Re: cum procedez?iar noul blister il iei dupa pauza de 7 zile;si ai grija k dak nu ai luat-o atunci, acum sari peste ea, k sa ai tot 21 de zile de pastilute Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|