|
Nu esti logat.
CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?-2#20 2008-03-18 18:08:05
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?yup,dead is right... dar parca dupa aia faci sport mai cu placere cand vezi ce bine arati... eu n-am chef de sport cand ma vad cum sunt acum,k ma gandesc ca dau jos shuncile la pastele cailor... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #21 2008-03-18 21:01:16
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?eu daca as stii ca raman asa fara eforturi as face si lipo ...da oricum dieta tot trebuie sa tii daca nu vrei sa te faci la loc...deci vrei nu vrei tot la dieta ajungi it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #22 2008-03-18 21:15:27
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?
bravo....asa ar trebui sa faca toata lumea indiferent daca are sau nu bani ... cel putin io una nu mi'as face operatie decat dc ar trebui sa modific forma nasului..in rest, pt greutate chit k as da si noaptea din picioare, dar n'as apela la operatie Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #23 2008-03-19 16:59:52Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?lool atunci ar fi bine sa nu avem bani, none of us, sa ne miscam tartitzuca ca sa scada mai cu talent... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #24 2008-03-19 17:52:00
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?nu te ingrasi dupa ce le-ai oprit?nu au nush ce efecte secundare?adik sa faca ceva cu hormonii p acolo,asa nasol... nush dak is prea bune... cat costa o liposuctie? tare mi-as face,cand ma vad in oglinda imi vine sa plang i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-21 17:24:43
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?eu iau some sort of pastile, dar nu sunt pt slabit... iau niste pastile cu drojdie de bere, si ma simt ok cica scad nivelul de gaze - eu le iau pt ten, dar efectele secundare sunt super benefice Offline #26 2011-02-27 10:28:31
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?Eu as incepe sa slabesc si la sfarsit, cand nu mai pot slabi, daca mai este putin, sau daca mi se lasa pielea, as apela la chirurgie estetica. Caci, daca cum spui tu, iti place sa mamanci, chiar daca faci lipoaspiratie, te poti ingrasa. De fapt, lipoaspiratia doar modeleaza, nu slabeste. Si in nici un caz 30 kg. Offline #27 2011-02-27 10:55:45
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?Topicul asta imi lasa un zambet amar asa... Impresia generala pe care mi-o lasa e ca prea multe fete (multe tinere, de altfel) au luat in brate principiul "Si cu sula-n *** si cu sufletul in rai". Ceea ce nu se poate. La 16 ani sa te gandesti ca vrei sa faci o liposuctie fiindca esti prea pofticioasa? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #28 2011-02-27 11:16:05Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?cand vad fete tinere care se gandesc la 16 ani la liposuctie imi vine sa imi iau campii...pai daca nu faceti la varsta asta miscare si nu aveti vointa sa mancati sanatos cand mama naibii, la 40 de ani cand iti plang copchiii pe langa tine si tre sa ai grija de o casa, cand ai un barbat care tre sa manance si el? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #29 2011-02-27 12:18:26
Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?Adevarul e ca noi ca popor avem niste obiceiuri alimentare ceva de speriat. N-am mai vazut popor, pe unde am umblat care sa manance atata paine si cartofi si sa bea atatea sucuri chimice ca noi. (Probabil americanii, dar acolo n-am fost sa vad). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|