Sa radem putin-102
- blue_eyes
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-21
Re: Sa radem putin
- Buna ziua! - Buna ziua, domnule politist! - Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 70 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? - Da! - Bravo, frumos raspuns! Esti smecher? - Nu! Sunt doctor!
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
) nu mai intrasem de mult pe topicul asta. fazele alea cu fotbalul le`am citit si eu..parca pe gsp.ro erau super tari
Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-02-27 14:58:59)
Dragostea nu se stă, se face.
- bobita
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2007-04-27
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
Leo a scris:Dumnezeu in consiliu cu animalele: Girafa: Doamne, pe mine de ce m-ai facut cu gat asa lung? D: ca sa ajungi sa mannci frunze din pomii mai inalti. Girafa: multumesc, Doamne... Elefantul: Doamne, mie de ce mi-ai facut trompa? D: pai... ca sa iei iarba direct cu trompa, ca sa arunci pe tine cu apa, cu nisip... Gaina (foarte iritata) : Auzi? Ori faci gaura mai mare, ori faci oul mai mic !
asta e pentru simy_alexandra... sa stie ce e cu oul as scrie mai multe... dar mi-e lene sa tastez...
Sim y
- blue_eyes
- Full member
Intr-o seara lupul, ursul si magarul au intrat impreuna in carciuma din padure. Se duc la barman si comanda: Lupul: O sticla de votca! Asta seara am intalnire cu o lupoaica frumoasa foc si vreau s-o dau gata! Veni randul ursului. Ursul: Doua sticle de votca! Am intalnire diseara cu o ursoaica si vreau s-o fac praf! Magarul: 50 ml de votca! Ceilalti doi s-au uitat mirati catre magar. Lupul: Bine mai magarule, noi suntem mai puternici ca tine, ursul este chiar mare, si pana si el a cerut mai multa vodca decat tine. Ce faci tu cu doar 50 ml de vodca? Magarul: Ma baieti eu scula am, vodca e doar ca sa-mi sclipeasca ochii.
- bobita
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2007-04-27
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
- Leo
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
Scufita in padure... "Tra la la tra la la..." Lupu: Vai, scufito... ce faci, draga? Scufita: Off... lupule... iar tu? Lupul: Scufito... azi ne jucam de-a ursuletii... ce zici? Scufita: Vaaai... ce dragut... abia astept... Dar cum ne jucam de-a ursuletii? Lupul: Pai... simplu: tu-mi %@# ^+*& si eu mormai
- blue_eyes
- Full member
alo? da esti pe fir? da atunci date jos
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
I: De ce au barbatii burta? R: Pentru ca piticul, somer, sa aibe cel putin un acoperis deasupra capului...
I:Cum arata un barbat care se gandeste la viitor? R:Cumpara doua lazi de bere in loc de una.
I: Ce a zis Dumnezeu atunci cand a creat barbatul? R: Pot face si ceva mai bun.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Leo
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
O blonda isi suna iubitul si-i spune: - "Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep" Tipul intreaba: - "Si ce-ar trebui sa iasa?" Blonda: - "Dupa poza de pe cutie, un tigru" . Tipul se hotaraste si pleaca spre iubita lui. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie si zice: - "In primul rand, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca si tigrul de pe cutie." Apoi ii ia miinile si-i spune: - "In al doilea rand, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi...", ofteaza!!!... "ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie".
- blue_eyes
- Full member
Mama isi duce fiica la doctor. Dupa analize doctorul spune: - Stimata doamna, fiica dumneavoastra are nevoie de distractie. - De ce gen? - De gen masculin.
- dulcinika007
- Sr. member
- De la: strada viselor
- Inregistrat: 2007-12-22
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins...
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
O doamna merge la un chirurg estetician pentru un facelift. Dupa consultatie, doctorul ii spune: - Va pot face acest facelift, dar va trebui sa reveniti dupa 6 luni pentru eventuale retusuri. - O, nu - zise femeia. Vreau ca totul sa fie facut astazi, sa nu mai trebuiasca sa revin. Doctorul se gandeste cateva secunde si zice: - Bine, avem o noua procedura pentru asa ceva. Va voi monta un mic surub in varful capului si de fiecare data cand apare un rid, strangeti usor surubul si ridul va disparea. - Exact asta imi doream - zise femeia fericita. Sunt de acord, sa-i dam drumul. Dupa sase luni femeia revine insa in biroul doctorului. - Cum merge noua procedura? intreba doctorul. - E groaznic - zise femeia. Ia uitati-va la pungile astea de sub ochi! - Doamna, acestea nu sunt pungi,sunt sanii dumneavoastra si daca nu lasati surubul acela in pace, in curind o sa aveti si barba.
Intr-un templu shaolin: Discipolul: - Prea intelept si onorabil Maestru, poti sa-mi explici diferenta dintre o perla si o femeie? Maestrul: - Diferenta, gandacel mic si umil, consta in faptul ca perla poate fi insirata pe la ambele capete, iar femeia numai pe la un capat. Discipolul (confuz): - Dar, Maestre, da-mi voie sa contrazic intelepciunea ta himalayana,dar am auzit ca unele femei se lasa insirate pe la ambele capete! Maestrul (cu un suras): - Pai acelea nu sunt femei, sunt adevarate perle!
- Sotia mea afirma ca este foarte sanatos sa consum alimente crude. - Da, nici nevestei mele nu-i place sa gateasca.
Unde au femeile ficatul? - Cum intri, pe stanga
intr-o zi se intalneste iepurasul cu vulpea si-i zice: - n-ai vrea sa facem si noi ceva? - Mi-ar placea dar vreau sa raman virgina. - Nu-i asta o problema, cunosc eu pe cineva care te poate coase la loc. Asa ca cei doi se pun pe treaba si dupa aia iepurele o duce la un arici care o coase la loc. A doua zi lupul ii propune acelasi lucru. - Mi-ar placea dar chiar vreau sa raman virgina. - Nu-i asta o problema, te duc la un prieten si te coase la loc. Vulpea accepta iar apoi lupul o duce la arici si acesta o coase din nou. A treia zi si ursul ii propune. - As vrea dar vreau sa raman virgina. Ursul ii spune acelasi lucru ca si ceilalti doi, iar dupa ce-si termina si el treaba o duce si el la arici. La care ariciul suparat: - Daca stiam ca esti asa cu*va iti puneam fermoar
Un tip dorea sa scape de motanul sau si il ducea cat mai departe de casa, dar motanul se intorcea de fiecare data inapoi. Si asa de cateva ori. In sfarsit, tipul a dus motanul foarte departe alegand un drum cu cotituri, dorind sa-l incurce. Ca rezultat, la intoarcere se rataci singur. O suna pe sotie: - Motanul a venit? - Da! - Cheama-l, te rog, la telefon...
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS!!!
Ultima oara a fost editat de taisha (2008-02-27 16:59:56)
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
taisha a scris:O doamna merge la un chirurg estetician pentru un facelift. Dupa consultatie, doctorul ii spune: - Va pot face acest facelift, dar va trebui sa reveniti dupa 6 luni pentru eventuale retusuri. - O, nu - zise femeia. Vreau ca totul sa fie facut astazi, sa nu mai trebuiasca sa revin. Doctorul se gandeste cateva secunde si zice: - Bine, avem o noua procedura pentru asa ceva. Va voi monta un mic surub in varful capului si de fiecare data cand apare un rid, strangeti usor surubul si ridul va disparea. - Exact asta imi doream - zise femeia fericita. Sunt de acord, sa-i dam drumul. Dupa sase luni femeia revine insa in biroul doctorului. - Cum merge noua procedura? intreba doctorul. - E groaznic - zise femeia. Ia uitati-va la pungile astea de sub ochi! - Doamna, acestea nu sunt pungi,sunt sanii dumneavoastra si daca nu lasati surubul acela in pace, in curind o sa aveti si barba.
e mortallll
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- brunetzik
- Insomniac member
- De la: cluj-napoca
- Inregistrat: 2007-02-23
dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
taisha a scris:Un tip dorea sa scape de motanul sau si il ducea cat mai departe de casa, dar motanul se intorcea de fiecare data inapoi. Si asa de cateva ori. In sfarsit, tipul a dus motanul foarte departe alegand un drum cu cotituri, dorind sa-l incurce. Ca rezultat, la intoarcere se rataci singur. O suna pe sotie: - Motanul a venit? - Da! - Cheama-l, te rog, la telefon...
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS!!!
YESSSSSSSS!!!! CAT'S ROCK!!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|