Sa radem putin-105
- persifona
- Vizitator
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
Re: Sa radem putin
suuuuper poze deja imi ploua in gura. parca as fi copil mic. treb sa invat sa fac si eu asa sandvisuri
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- persifona
- Vizitator
Stati sa-mi fac curaj sa le uploadez, ca va arat altele si mai beton
- kimy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-08-05
- Site
f misto si interesante persi...sa ai ceva o masa festiva si sa te chinui sa le faci... sau si daca ai copil mic cred k e misto...f tare
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Intr-o zi, in gradina Eden, Eva ii spune lui Dumnezeu: - Doamne, am o problema! - Care e problema ta, Eva? - Doamne, stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si toate aceste animale fantastice si mi l-ai pus si pe acest sarpe groaznic de hazliu langa mine, dar pur si simplu nu sunt fericita. - De ce nu esti fericita, Eva? veni intrebarea de sus. - Doamne, sunt singura, si m-am si saturat sa tot mananc mere. - Bine, Eva, in acest caz am gasit o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul, si ti-l voi pune alaturi. - Dar ce este acela, un barbat? - Acest barbat este o creatura ratata, cu multe greseli si trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos si increzut. Intr-un cuvant, iti va face viata un calvar. Dar va fi mai mare, mai puternic si mai rapid, si va avea placerea de a vana si ucide lucruri. Va arata comic atunci cand se excita, dar fiindca te-ai plans il voi crea astfel incat sa iti satisfaca nevoile carnale. Va fi lispit de umor si va iubi mai mult decat orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a putea gandi corect. - Pai suna fantastic, spuse Eva ridicand din spranceana. Unde-i buba? intreba ea. - Ei bine, il poti avea cu o singura conditie. - Si care e aceasta, o Doamne? - Dupa cum am spus, va fi mandru si arogant si se va admira mai tot timpul pe sine. Va trebui sa il lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, acesta trebuie sa ramana micul nostru secret. Stii tu...ca de la femeie la femeie."
happy with him...inlove with him...
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
crys_ty_na a scris:Intr-o zi, in gradina Eden, Eva ii spune lui Dumnezeu: - Doamne, am o problema! - Care e problema ta, Eva? - Doamne, stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si toate aceste animale fantastice si mi l-ai pus si pe acest sarpe groaznic de hazliu langa mine, dar pur si simplu nu sunt fericita. - De ce nu esti fericita, Eva? veni intrebarea de sus. - Doamne, sunt singura, si m-am si saturat sa tot mananc mere. - Bine, Eva, in acest caz am gasit o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul, si ti-l voi pune alaturi. - Dar ce este acela, un barbat? - Acest barbat este o creatura ratata, cu multe greseli si trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos si increzut. Intr-un cuvant, iti va face viata un calvar. Dar va fi mai mare, mai puternic si mai rapid, si va avea placerea de a vana si ucide lucruri. Va arata comic atunci cand se excita, dar fiindca te-ai plans il voi crea astfel incat sa iti satisfaca nevoile carnale. Va fi lispit de umor si va iubi mai mult decat orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a putea gandi corect. - Pai suna fantastic, spuse Eva ridicand din spranceana. Unde-i buba? intreba ea. - Ei bine, il poti avea cu o singura conditie. - Si care e aceasta, o Doamne? - Dupa cum am spus, va fi mandru si arogant si se va admira mai tot timpul pe sine. Va trebui sa il lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, acesta trebuie sa ramana micul nostru secret. Stii tu...ca de la femeie la femeie."
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Intr-un sat unguresc din Ardeal, vine un fotograf nou, cam fara experienta, care ?ncadra aiurea pozele si de cele mai multe ori la portrete, oamenilor nici nu li se vedeau ochii... Satul fiind micut, i s-a dus repede vestea... Intr-o zi, vin la el doua femei, mama si fiica, ce voiau sa faca niste portrete pentru trimis la neamurile din Ungaria... Femeia mai in v?rsta zice: - Bune ziua, domnu foto! Venit noi la dumnevostre se foteti la noi!... Acuma, pe mine foteti in fund si pe fata in p?ciore!... Da' stiti ce rughem la dumnevostre, domnu foto?!... Foteti la noi ase, de se ne iese ochii, bine!...
Dragostea nu se stă, se face.
- persifona
- Vizitator
- persifona
- Vizitator
- persifona
- Vizitator
- persifona
- Vizitator
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
<rpetre> deci super planul meu de imbogatire rapida e sa fac niste ciocolati care sa se cheme "Muie" <dudu> "vrei o muie" "da, da-mi doua" <rpetre> toata lumea o sa vrea muie, macar pt. joke value <dudu> rpetre: pot sa investesc in bisnis? <rpetre> dap <dudu> ok, sa vii sa-ti dau o muie <rpetre> hai nu radeti ca e super viral <cmatei_> da, for your week of internet fame <rpetre> parca vad reclamele "Dam muie la toata Romania" <same> haha <dudu> "fii si tu un muist" <cmatei_> La doua mui luate, capatati un parlamentar <dudu> "pachetul Mituc" <same> un individ a intrat in cladirea Parlementului si a impartit muie la parlamentari <cmatei_> a dat... <rpetre> mergem sa donam muie pe la diverse asociatii guvernamentale si non-guvernamentale <blue> bwhahaha <blue> pachetul mituc <blue> rotfl <rpetre> de ocazia sarbatorilor, primarul capitalei a dat o muie tuturor celor veniti in parcul izvor <rpetre> samd <rpetre> Ia Muie! Acum cu mai mult lapte! <blue> nu ba <rpetre> "aveti muie cu gust de banana?" <blue> cu ocazia sarbatorilor primarul a impartit cite o muie batrinilor de la azilul "comunistul vesel" <rpetre> e mai tare decat aia cu fanta roz
Nobody home
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Dragostea nu se stă, se face.
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
de unde le iei?
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
de la zoso. http://bash.zoso.ro/top50.htm (daca e reclama, il sterg . doar sa ma anuntati..)
Nobody home
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
nu e
- Paws
- Sr. member
- De la: everywhere and nowhere
- Inregistrat: 2008-02-28
- Un mut ii spune unui surd: "Vezi k ne urmareste un ciung" - Doi pereti vorbesc: "Ne intalnim la colt!" :))
Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !
- jeeez
- New member
- Inregistrat: 2007-09-29
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
persi, super tari pozele
There ain't no sunshine now that he's gone
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|