Sa radem putin-114
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
Re: Sa radem putin
vai persifona, e ingrozitor!!! mananc!!
- persifona
- Vizitator
Mananci, apoi un latipc cald si la nani cu tine Hai nu te mai scarbi asa, ca nu cred ca-i asa de rau
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
Io tocmai am venit din bucatarie unde am baut cu pofta ... ce credeti? ... o cana de lapte cald
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
persifona a scris:Un portughez, un american si un englez s-au pierdut in Alaska si cum nu mai aveau nimic de mancare, au inceput sa manance din fiecare cate ceva. La micul dejun, americanul a fost primul, si-a > > taiat un picior si a zis: -Acum mancam pulpa. La cina a fost randul englezului. Si-a taiat o parte din spate si a> > > zis: -Acum avem costita de mancare. Pe la 11 noaptea, a venit randul portughezului. Si-a desfacut pantalonii, si americanul si englezul au exclamat: > - ce bine, mancam carnacior!! > La care portughezul: Mancati carnacior pe naiba!! Beti un laptic cald > si la culcare!!
bine k am mancat
- @adriana
- Banat
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
persifona a scris:Un portughez, un american si un englez s-au pierdut in Alaska si cum nu mai aveau nimic de mancare, au inceput sa manance din fiecare cate ceva. La micul dejun, americanul a fost primul, si-a > > taiat un picior si a zis: -Acum mancam pulpa. La cina a fost randul englezului. Si-a taiat o parte din spate si a> > > zis: -Acum avem costita de mancare. Pe la 11 noaptea, a venit randul portughezului. Si-a desfacut pantalonii, si americanul si englezul au exclamat: > - ce bine, mancam carnacior!! > La care portughezul: Mancati carnacior pe naiba!! Beti un laptic cald > si la culcare!!
)))))))))))
There ain't no sunshine now that he's gone
- persifona
- Vizitator
IN SFARSIT cineva care rade la bancul meu!!!!! Deja ma gandeam ca-s eu nebuna ca mi se pare funny..
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
persifona a scris:IN SFARSIT cineva care rade la bancul meu!!!!! Deja ma gandeam ca-s eu nebuna ca mi se pare funny..
Da' e funny rau de tot io dupa ce ca am baut laptic si inca mai rad
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
There ain't no sunshine now that he's gone
- iony
- Sr. member
- De la: stres
- Inregistrat: 2007-09-11
- diana13_87
- Full member
- Inregistrat: 2008-01-19
Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia.Vine direct la nevasta si, proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre bine in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu e lege!!! Ai inteles?Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, iar dupa ce mananc te duci sa-mi pregatesti baia,ca sa ma relaxez.Iar dupa baie, ghici cine ma barbiereste si imi aranjeaza parul?! Uitandu-se calma la el, nevasta intreaba sincer interesata: - Aia de la pompe funebre?!
intr o zi,la usa unei batrane bate un domn,elegant imbracat,cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida,ca tipu incepe:
- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea,arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand:
- Stati linistita,daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor,promit ca mananc eu ce ramane!
Dupa ce asculta toata povetea,tremurand de nervi,batrana ii raspunde:
- Sper ca ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata!!!
Intr-o noapte, pe la ora 2, vine Gheo' la Ion si incepe sa bata de nebun la geam. Dupa vreo jumatate de ora iese Ion adormit si intreaba: - Cine-i? - Io, Gheo'! - Ce vrei ma, la ora asta? - Ioane, ai vopsea verde? - Nu! - Bine. Si pleaca. Dupa vreo doua ore, cand tocmai atipise Ion, iar batai in geam. - Cine-i? - Tot eu, Gheo'! - Si acum ce mai vrei? - Ti-am adus vopsea verde!
Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune: -Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie:
"Sub aceasta pietrisoara Doarme-a noastra Marioara. S-a nascut fecioara, A trait fecioara, Si-a murit fecioara."
Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce:
"E Maria dedesubt; Nu are sigiliul rupt."
- @adriana
- Banat
diana13_87 a scris:Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune: -Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie:
"Sub aceasta pietrisoara Doarme-a noastra Marioara. S-a nascut fecioara, A trait fecioara, Si-a murit fecioara."
Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce:
- Paws
- Sr. member
- De la: everywhere and nowhere
- Inregistrat: 2008-02-28
diana13_87 a scris:Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia.Vine direct la nevasta si, proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre bine in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu e lege!!! Ai inteles?Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, iar dupa ce mananc te duci sa-mi pregatesti baia,ca sa ma relaxez.Iar dupa baie, ghici cine ma barbiereste si imi aranjeaza parul?! Uitandu-se calma la el, nevasta intreaba sincer interesata: - Aia de la pompe funebre?!
Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune: -Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie:
Criminale bancuri ... chiar eram nervoasa si acu nu ma mai opresc din ras
Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !
- diana13_87
- Full member
- Inregistrat: 2008-01-19
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
cele 3 cosmaruri din viata unui barbat:
1. LIFE SUCKS 2. JOB SUCKS 3. WIFE DOESN'T
- gulia80
- Hero member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2008-01-14
diana13_87 a scris:Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia.Vine direct la nevasta si, proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre bine in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu e lege!!! Ai inteles?Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, iar dupa ce mananc te duci sa-mi pregatesti baia,ca sa ma relaxez.Iar dupa baie, ghici cine ma barbiereste si imi aranjeaza parul?! Uitandu-se calma la el, nevasta intreaba sincer interesata: - Aia de la pompe funebre?!
intr o zi,la usa unei batrane bate un domn,elegant imbracat,cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida,ca tipu incepe:
- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea,arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand:
- Stati linistita,daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor,promit ca mananc eu ce ramane!
Dupa ce asculta toata povetea,tremurand de nervi,batrana ii raspunde:
- Sper ca ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata!!!
Intr-o noapte, pe la ora 2, vine Gheo' la Ion si incepe sa bata de nebun la geam. Dupa vreo jumatate de ora iese Ion adormit si intreaba: - Cine-i? - Io, Gheo'! - Ce vrei ma, la ora asta? - Ioane, ai vopsea verde? - Nu! - Bine. Si pleaca. Dupa vreo doua ore, cand tocmai atipise Ion, iar batai in geam. - Cine-i? - Tot eu, Gheo'! - Si acum ce mai vrei? - Ti-am adus vopsea verde!
tare de tot
http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate !
- dulcinika007
- Sr. member
- De la: strada viselor
- Inregistrat: 2007-12-22
Un betiv intra intr-un bar, se opreste in fata unui cuplu si ragaie. Tanarul, furios: - Cum indraznesti sa ragai inaintea prietenii mele? - Scuze nu stiam ca e randul ei!
Un nebun scria o scrisoare. Un tip vine si il intreaba cui ii scrie scrisoarea. Nebunul zice: - Mie. - Si ce scrie in ea? - Nu stiu, ca inca nu am primit-o!
-De ce nu mananca blondele banane?
- Pentru ca nu le gasesc fermoarul!
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins...
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
Dedicatie pt JJ Cum se curatza toaleta
*Instructiuni detaliate*
1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna ?n bazin 1/8 cana de sampon pentru animale de companie.
2. Prinde pisoiul si m?ng?ie-l linistitor ?n timp ce-l duci catre baie.
3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul ?n toaleta si ?nchide cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.
4. Pisoiul ?ncepe sa se agite si face multi clabuci. Nu lua ?n seama zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar ?i place foarte mult sa te ajute.
5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune provoaca fenomenul de spalare Turbo si clatire.
6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te ca pe traseul baie-usa nu e nimeni.
7. Stai c?t de departe poti de toaleta si ridica rapid cele 2 capace.
8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa. Odata ajuns afara, se usuca.
9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.
10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi, pentru o toaleta impecabila.
*Cu respect,* *C?inele*
Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-11 23:40:33)
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- @adriana
- Banat
choco dak te vede mica
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|