Sa radem putin-129
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
Re: Sa radem putin
Ştii semnu' ista bă ? Un şmecher la volanul unei maşini luxoase se grăbea nevoie mare. Av?nd ?n faţa lui o dacie prăpădită, ?ncepu sa facă disperat flashuri cu farurile pentru a-şi face loc pe o strada din Chiatra Neamţ. Văz?nd că individul din dacie nu se dă la oparte, şmecherul se strecoară pe l?ngă acesta şi-i face semnul obscen cu degetul. Depaşeşte dacia şi ajunge la o intersectie unde semaforul avea culoarea roşie. Fiind cald şi av?nd geamul deschis, aştepta culoarea verde. Stand el nepasator deodată il bate cineva pe umar si il intrebă: -Ştii semnu' ista bă? şi trosc, i-a scăpat prin geam un pumn ?n ochi inc?t l-a adormit la volan. Abia după ce s-a schimbat de două ori culoarea semaforului a trecut şi şmecherul! Morala : Şoferi atenţie la semne şi grăbiţi-vă ?ncet !
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- gulia80
- Hero member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2008-01-14
Chocolate22 a scris:Ştii semnu' ista bă ? Un şmecher la volanul unei maşini luxoase se grăbea nevoie mare. Av?nd ?n faţa lui o dacie prăpădită, ?ncepu sa facă disperat flashuri cu farurile pentru a-şi face loc pe o strada din Chiatra Neamţ. Văz?nd că individul din dacie nu se dă la oparte, şmecherul se strecoară pe l?ngă acesta şi-i face semnul obscen cu degetul. Depaşeşte dacia şi ajunge la o intersectie unde semaforul avea culoarea roşie. Fiind cald şi av?nd geamul deschis, aştepta culoarea verde. Stand el nepasator deodată il bate cineva pe umar si il intrebă: -Ştii semnu' ista bă? şi trosc, i-a scăpat prin geam un pumn ?n ochi inc?t l-a adormit la volan. Abia după ce s-a schimbat de două ori culoarea semaforului a trecut şi şmecherul! Morala : Şoferi atenţie la semne şi grăbiţi-vă ?ncet !
http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate !
- blue.butterfly
- Full member
- De la: Din tara si din strainatate
- Inregistrat: 2008-03-13
- Site
Nu avem probleme, ci doar solutii!
- gulia80
- Hero member
Cate persoane lucreaza in birou?
Cate persoane lucreaza in biroul acesta? -Cu sef cu tot, cinci. -Deci, fara sef, patru? -A, nuuuu? fara sef nu lucreaza nimeni!
- micaella4
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-06
Un american, un rus si un roman naufragiaza pe o insula in Pacific. Ii prind canibalii si-i duc la sefu de trib. Asta cand ii vede albi le zice:
Daca stiti vreun oras pe care Buruburu sa-l cunoasca, va dau drumu.
Americanul: New York, ala cu zgarie nori, Wall Street, Manhatan etc. Buruburu: Nu cunosc. Ciorba.
Rusu: Moscova, capitala comunismului, Kremlin, Piata Rosie etc. Buruburu: Nu cunosc. Saramura.
Romanu: Bucuresti Buruburu: Aaa!!! Buruburu cunoaste, acolo facut Politehnica.
- Ce are 70 de dinti si 2 ochi? Un crocodil! - Ce are 2 dinti si 70 de ochi? Un autobuz de pensionari!
Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-03-30 18:52:06)
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
- micaella4
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-06
Profesorul, la examen, isi intreaba studentii: - Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen? Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul? Din ultimele randuri se aude o voce: - Vrea sa ne pice bulangiul! --asta-mi pare cunoscut!
Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa in fata sotiei...
1. Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata. 2. Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic. 3. Daca ea are un serviciu plictisitor si prost platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si prost platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun. 4. Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii. 5. Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa. 6. Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi. 7. Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit. 8. Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti nerecunoascator. 9. Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie. 10. Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti.
Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-03-30 19:01:20)
- alitzy
- Full member
- De la: Cluj Napoca
- Inregistrat: 2008-03-06
Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune: - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci. Tipul se gandeste putin si raspunde: - Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
prea tare
Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
Ion afla ca mai are de trait doar 24 ore. Ii spune Mariei si ii propune sa mai faca o data dragoste. Ea este de acord. Peste 6 ore, Ion ii spune din nou: - Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data? Sotia este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei: - Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor. - Bineinteles, dragul meu... Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme. Ion, agitat, nu poate adormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotie: - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea... ? Sotia se ridica si spune: - Uite care e treaba Ioane, eu trebuie sa ma scol maine dimineata, tu nu!
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- gulia80
- Hero member
Alinuta cu mama la nudisti. Langa ele un domn pe un cearceaf. Nedumerita o intreaba pe mama ei: -de ce domnul are chestia aceea intre picioare? Mama ii raspunde: -aceea e bogatia barbatului Alinuta: --mami, dl acela care se uita la tine se imbogateste vazand cu ochii!!!
- alitzy
- Full member
Scrisoare din partea sotului catre sotie - Draga mea iubita, nu pot sa iti trimit salariul meu pe luna aceasta, astfel incat iti trimit 100 de saruturi. Cu dragoste, sotul tau. Raspunsul sotiei - Dragul meu iubit, iti multumesc pentru cele 100 de saruturi. Iti trimit lista cu cheltuielile. 1. Laptarul a acceptat 2 saruturi pentru laptele pe o luna. 2. Electricianul a cazut de acord doar dupa 7 saruturi. 3. Proprietarul vine in fiecare zi si imi fura doua-trei saruturi in locul chiriei. 4. Proprietarul supermarketului nu a acceptat doar saruturi, astfel incat i-am mai dat cateva articole....5. Alte cheltuieli - 40 de saruturi. Te rog sa nu-ti faci griji pentru mine, mai am un sold de 35 de saruturi si sper sa pot incheia luna doar cu acestea. Ar trebui sa planuiesc la fel si pentru urmatoarele luni? Te rog sa ma instiintezi!! Iubita ta sotie.
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate de Valentines pt sotii. Zice primul: - Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - da... inseamna ca e o masina tare. - Sigur, un porsche negru, sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde. - Vaaai... zic ceilalti, precis e un ferrari - Da da, raspunde tipul, un ferrari rosu, pt ca se potriveste cu hainele sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic dar pentru ca tot insista astialalti, raspunde si el: - Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. Astialalti mirati: - Asa ceva nu se poate, o masina mai rapida decat ferrari nu exista... - Iata solutia: i-am cumparat un cantar...
This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!
- alitzy
- Full member
Precum legile lui Murphy
FORMULA PT A FACE SA SUNE TELEFONUL: 1. intra sub dus. 2. samponeaza-ti bine parul. 3. numara pina la 3. IN ACEL MOMENT VA SUNA TELEFONUL! REZOLVARE (avem 2 posibilitati) A) Daca raspundem - era o greseala. B) Daca nu raspundem - dupa cateva zile vom afla ca era o veste foarte importanta! FORMULA PT A FACE SA PLOUA: 1. Spune la cateva persoane: "ce vreme frumoasa, sa speram ca va continua asa..." 2. spala-ti masina si lustruieste-o. 3. uda gradina. 4. spala-ti rufele si atirna-le afara. 5. organizeaza o excursie cu gratar in aer liber. 6. pleaca la plimbare fara umbrela si fara geaca. FORMULA DE FACUT SA VINA AUTOBUZUL: 1.. vino punctual in statie. 2. asteapta cel putin 20 minute fara sa te asezi. 3. Aprinde-ti in fine o tigara... si la al treilea fum va aparea autobuzul! Nota: exista cazuri in care au aparut chiar si 3 autobuze unul dupa altul! FORMULA PENTRU A NU PUTEA PARCA APROAPE DE CASA: 1. Invarte-te cel putin de 3 ori in jurul casei, cautind cu atentie vreun loc in care sa-ti poti parca. 2. Mai continua inca 20 minute invartindu-te pe stradutele invecinate de locuinta ta. 3. Cind deja esti cu nervii la pamint, parcheaza in cartierul vecin, la 30 minute de mers pe jos de casa ta!. 4. Astfel, cand ajungi acasa vei vedea cel putin 2-3 locuri libere de parcare direct sub fereastra ta!.
Moare toata lumea de pe pamant si se duce in rai. Dumnezeu vine si spune: "Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost dominati de ele. Iar femeile sa plece cu sf. Petru." Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada barbatilor dominati de neveste avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om. Dumnezeu se enerva: "Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el. Invatati de la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?" Iar barbatul raspunse: "Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici."
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
?: De ce sunt barbatii ca viscolul? R:Nu stii c?nd vin(e), nu stii c?ti centimetri va atinge, si nu stii nici c?t va dura...
?:Ce i se ?nt?mpla unui barbat daca i se taie pu*a? R:Automat capul preia comanda...
Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-31 18:10:24)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- persifona
- Vizitator
Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: - Cine este salvatorul nostru? adoarme tipu?nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat: - ISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi: - Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar: - Doamne DUMNEZEULE! Popa iar: - Bravo! Mai trece un timp? Popa iar intreaba: - Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace? asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla: - Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! Dupa care se aude corul bisericii: AMIN !
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
Ce zice sotul programator: Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or file name. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error.Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found... Sotia: Bine,da-mi cartea de credit,merg eu la cumparaturi... Sotul: Sharing Violation.Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios,glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too meny parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use...Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb...ce insemn eu pentru tine? Sotul:Unknown Virus.
Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky.? Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui. In total erau 53 de fotografii alaturi de scrisoarea care spunea: ?Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc!? foarte tare..
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|