homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin-147

#2775 2008-05-15 11:36:21

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Re: Sa radem putin

Kids do say the darndest things!!!!!!!

Mum Test

I was out walking with my 4 year old daughter. She picked up something

off the ground and started to put it in her mouth. I took the item away

from her and I asked her not to do that.

"Why?" my daughter asked..

"Because it's been on the ground, you don't know where it's been, it's

dirty, and probably has germs," I replied.

At this point, my daughter looked at me with total admiration and asked,

"Mum, how do you know all this stuff, you are so smart."

I was thinking quickly.

"All mums know this stuff. It's on the Mum Test. You have to know it,

or they don't let you be a Mum."

We walked along in silence for 2 or 3 minutes, but she was evidently

pondering this new information..

"OH...I get it!" she beamed, "So if you don't pass the test you have to

be the dad."

''Exactly," I replied back with a big smile on my face.

#2776 2008-05-15 11:45:57

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

rotfl fff misto rotfl

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#2777 2008-05-15 12:36:35

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Un preot era recunoscut ca fiind un excelent degustator de vinuri.
La un concurs, i se da un pahar, il ia, bea o gura, o plimba cu limba, si spune:
- Feteasca, 1954.
I se da un alt pahar:
- Valea Calugareasca, 1963.
Cineva, ca sa-l faca de ris, ii da un pahar cu urina.
Preotul il ia, bea o gura, o plimba, si spune:
- Blonda, virgina, da? nu e din parohia mea. lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#2778 2008-05-15 15:31:21

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

rotfl rotfl rotfl imi place topicul asta

#2779 2008-05-15 16:33:57

pinguin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-12-19

Publicitate

loading...

#2780 2008-05-15 16:35:39

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nu-mi vine sa creddd rotfl

ce scumpele is hjarta hjarta hjarta

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#2781 2008-05-15 23:31:17

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

ma prapadesc de ras cand le vad rotfl rotfl cat de bine pronunta cuvintele asa apasat "niste tarani" lol

rotfl

#2782 2008-05-16 08:52:36

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

O doamna a dat plapuma la reparat si, vazind ca se apropie sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare: "Stimate Domnule Plapumar, va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea. Eu pun la dispozitia dvs. fata si dosul si, pe deasupra lina mea, pe care va rog sa o scarmanati bine si sa o bagati toata, pentru ca imi place sa fie cit mai groasa si cit se poate de lunga, cind intind picioarele, sa nu iasa afara. Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea. Dinsei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pina spala fata, care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru. A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba e batrina, si se incalzeste greu

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2783 2008-05-16 08:57:05

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

#2784 2008-05-16 10:36:44

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

Maria tot se ruga de Ion sa faca sex cu ea. Acesta, obosit, incearca sa-i explice: -Mai Marie, stii tu ce fort presupune o partida de sex? -Ce efort? -Uite, mai, e ca si cum eu te-as lua pe tine in spate si te-as duce din Craiova pana-n Timisoara. -Hai mai Ioane! Maria tot insista si pana la urma Ion cedeaza rugamintilor. Dupa o partida de amor salbatic, cand Ion dadea sa se duca in sfarsit la culcare, Maria-l ia la intrebari: -Auzi, mai, Ioane, si acum ce faci, doar nu ma lasi la Timisoara?

Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba: - Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu? Politistul super excitat: - Sefuuuu' ..am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat: "Sa se dezbrace doamnele!". Dupa cateva minute, din nou : - "Si domnii sa se dezbrace!" Imediat aceeasi voce a strigat: -"Si acum ... la lucru! -Si ???!!! ..... - Si, eu intr-un sfert de ora am ajuns...!!!

Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit: - Nici tu n-ai somn?

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu? " exista un raspuns sincer: "Intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct. El ma f..e la cap si pe mine ma doare in c.r!"

Bula suparat ajunge acasa:?- Tata am luat un 4 la matematica! Bang, bang, ii da tata-sau doua palme. A doua zi iar: ?- Tata am luat un 4 la fizica! Bang 2 palme din nou. A treia zi:?- Tata am luat un 10 la muzica! Bang inca doua palme. ?- Ba tata, dar am luat 10!!!?- Dupa ce ca nu inveti, iti mai arde si de cantat, nenorocitule!???

Ea: "Daca eu as muri, te-ai recasatori?" El: "Nu draga mea, niciodata!" Ea: "De ce, ai ceva impotriva casatoriei?" El: "A, nu, nu am nimic impotriva..." Ea: "Si atunci, de ce sa nu te recasatoresti?!" El: "Bine, m-as recasatori... asta doar ca sa-ti fac placere!" Ea: "A, deci te-ai recasatori..." (cam trista) El: "Pai, da..." Ea: "Si te-ai culca cu ea in patul nostru?" El: "Pai unde ai vrea sa ma culc?" Ea: "Si ai inlocui fotografia mea cu a ei?" El: "Pai, e normal..." Ea: "Si ar conduce masina mea?" El: "Nu, ca nu stie sa conduca..."

Ion si Maria veneau, noaptea, de la disco si scurtau drumul prin porumb.
Dupa un timp...
Maria: - Auzi, Ioane? Eu am o presimtire!
Ion: - Ce presimtire, ai, Mario?
Maria: - Presimt ca vrei sa ma f*ti!
Ion: - Vai, tu, Marie, nici gand! Pana la nunta, nu ma ating de tine!
Dupa inca 10 minute...
Maria: - Auzi, tu, Ioane? Eu am o presimtire! Presimt ca vrei sa...
Ion: - Vai, Marie! Nu se poate una ca asta, pana la nunta!
Si tot asa, tot lanul.
Mai e putin si se termina porumbul.
Maria, nervoasa: - Auzi, tu, Ioane? F*te-ma odata, sa scap de presimtirea asta!

Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra ?ntr-un pom. Ies am?ndoi dintre fiarele contorsionate iar unul dintre ei:?- Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa de repede la locul accidentului.?????

#2785 2008-05-16 11:01:13

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Believe it or not. Woman has Man in it; Mrs. has Mr . in it; Female has Male in it; She has He in it; Madam has Adam in it; No wonder men always want to be inside women! Men were born between the legs of a woman, yet men spend all their life and time trying to go back between the legs of a woman.... Why? BECAUSE THERE IS NO PLACE LIKE HOME... Okay, Okay, it all makes sense now... I never looked at it this way before: Ever notice how all of women's problems start with MEN? MENtal illness MENstrual cramps MENtal breakdown MENopause GUYnecologist and... When we have REAL trouble, it's a HISterectomy. ... Send this to all the women you know to brighten their day. Send this to all the men just to annoy them ......

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2786 2008-05-16 11:59:03

dulcik21
Full member
Inregistrat: 2007-06-29

DEFINITII NOI DIN DEX 2008:

INFOCARE = transformare in foca

GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"

IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie

BIZAR=zar dublu

MACEL= mac mic

MICROSCOP= scop marunt

INVIORAT = Prevazut cu vioara

LESINA = pe unde merge "le tren"

MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri

RATEU = pateu din carne de ratza

SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.

TRACTOR = actor cu mult trac

TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie

TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna   

BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe

rotfl  rotfl  rotfl

Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!  smile

#2787 2008-05-16 13:45:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

rotfl prea tare, nicolle_rox si dulcik_21!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2788 2008-05-16 13:50:56

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

ce tari sunt rotfl

#2789 2008-05-16 13:52:28

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

TRACTOR = actor cu mult trac
corect

#2790 2008-05-16 16:59:10

Chocolate22
Insomniac member

Cand eram scoala generala nu doream decat o femeie cu tite mari. In liceu m-am intalnit cu o femeie cu tite mari, dar lipsea pasiunea. La sfarsitul liceului m-am intalnit cu o fata si pasiunea nu mai lipsea, dar era prea colerica. Totul era o urgenta si plangea tot timpul. Am decis ca am nevoie de o femeie ceva mai stabila. Am gasit apoi o fata foarte stabila, dar era plictisitoare. Nu prea o interesa nimic. Ulterior am gasit una neplictisitoare, dar nu puteam tine ritmul cu ea. Am cautat una ambitioasa. Dupa facultate am gasit o femeie ambitioasa si m-am casatorit cu ea. Era atat de ambitioasa incat a divortat si mi-a luat totul. Acum tot ce vreau este o femeie cu tite mari.

Merge tiganul la preot sa se spovedeasca si vede cum acesta-si aseaza ceasul jos, langa el. Tiganul ingenuncheaza si ia ceasul.
- Ce-ai pacatuit? il intreaba preotul.
- Fur, parinte...
- Spune ca ai furat nu ca furi!
Tiganul baga ceasul in buzunar.
- Am furat, parinte.
- Ce-ai furat fiule?
- Un ceas...
- Si l-ai dat inapoi proprietarului?
- Vi-l dau dumneavoastra parinte!
- Ei, nu mi-l da mie, da-l proprietarului!
- Am incercat, dar nu l-a vrut inapoi.
- Pai, in cazul asta pastreaza-l, fiule...

Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Gheorghe contrariat se uita spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?!

rotfl

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 17:02:25)

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#2791 2008-05-16 17:43:33

Chocolate22
Insomniac member

Vine Judecata de Apoi. D-zeu cheama la el trei oameni: un rus, un german, un tigan. D-zeu ii roaga sa ii spuna ce fapte bune au facut in timpul vietii pt a-i trimite in Rai.
D-zeu: Tu ce-ai facut rusule?
R: Pai Doamne, eu am salvat un soldat ranit in razboi.
D: Bine mai! Dar tu, neamtule, ce-ai facut bun?
N: Mama prajea ceva si i-a sarit ulei incins in ochi si nu mai vede. Eu i-am inlocuit ochiul cu unul de sticla de vede cu el si prin ziduri.
D: Bine ma! Dar tu, tigane?
T: Fratele meu taia lemne si si-a taiat mana iar eu i-am lipit-o cu scuipat.
N: Cine a mai vazut asa ceva?
T: Ma-ta, cu ochiu' de sticla!

#2792 2008-05-16 23:50:28

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

bai,deci am intels k s-a mai postat asta,dar pt cine nu stie,accesati   bah am ras cu lacrimi rotfl2))))))))))))

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.