|
Nu esti logat.
Sa radem putin-147#2775 2008-05-15 11:36:21
Re: Sa radem putinKids do say the darndest things!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #2776 2008-05-15 11:45:57
Re: Sa radem putinfff misto Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #2777 2008-05-15 12:36:35
Re: Sa radem putinUn preot era recunoscut ca fiind un excelent degustator de vinuri. There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2778 2008-05-15 15:31:21
Re: Sa radem putinimi place topicul asta Offline #2779 2008-05-15 16:33:57
Re: Sa radem putinOffline Publicitateloading...
#2780 2008-05-15 16:35:39
Re: Sa radem putinnu-mi vine sa creddd Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2781 2008-05-15 23:31:17Re: Sa radem putin Offline #2782 2008-05-16 08:52:36
Re: Sa radem putinO doamna a dat plapuma la reparat si, vazind ca se apropie sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare: "Stimate Domnule Plapumar, va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea. Eu pun la dispozitia dvs. fata si dosul si, pe deasupra lina mea, pe care va rog sa o scarmanati bine si sa o bagati toata, pentru ca imi place sa fie cit mai groasa si cit se poate de lunga, cind intind picioarele, sa nu iasa afara. Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea. Dinsei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pina spala fata, care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru. A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba e batrina, si se incalzeste greu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2783 2008-05-16 08:57:05#2784 2008-05-16 10:36:44
Re: Sa radem putinMaria tot se ruga de Ion sa faca sex cu ea. Acesta, obosit, incearca sa-i explice: -Mai Marie, stii tu ce fort presupune o partida de sex? -Ce efort? -Uite, mai, e ca si cum eu te-as lua pe tine in spate si te-as duce din Craiova pana-n Timisoara. -Hai mai Ioane! Maria tot insista si pana la urma Ion cedeaza rugamintilor. Dupa o partida de amor salbatic, cand Ion dadea sa se duca in sfarsit la culcare, Maria-l ia la intrebari: -Auzi, mai, Ioane, si acum ce faci, doar nu ma lasi la Timisoara? http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #2785 2008-05-16 11:01:13
Re: Sa radem putinBelieve it or not. Woman has Man in it; Mrs. has Mr . in it; Female has Male in it; She has He in it; Madam has Adam in it; No wonder men always want to be inside women! Men were born between the legs of a woman, yet men spend all their life and time trying to go back between the legs of a woman.... Why? BECAUSE THERE IS NO PLACE LIKE HOME... Okay, Okay, it all makes sense now... I never looked at it this way before: Ever notice how all of women's problems start with MEN? MENtal illness MENstrual cramps MENtal breakdown MENopause GUYnecologist and... When we have REAL trouble, it's a HISterectomy. ... Send this to all the women you know to brighten their day. Send this to all the men just to annoy them ...... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2786 2008-05-16 11:59:03
Re: Sa radem putinDEFINITII NOI DIN DEX 2008: Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! Offline #2787 2008-05-16 13:45:47
Re: Sa radem putinprea tare, nicolle_rox si dulcik_21!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #2789 2008-05-16 13:52:28#2790 2008-05-16 16:59:10
Re: Sa radem putinCand eram scoala generala nu doream decat o femeie cu tite mari. In liceu m-am intalnit cu o femeie cu tite mari, dar lipsea pasiunea. La sfarsitul liceului m-am intalnit cu o fata si pasiunea nu mai lipsea, dar era prea colerica. Totul era o urgenta si plangea tot timpul. Am decis ca am nevoie de o femeie ceva mai stabila. Am gasit apoi o fata foarte stabila, dar era plictisitoare. Nu prea o interesa nimic. Ulterior am gasit una neplictisitoare, dar nu puteam tine ritmul cu ea. Am cautat una ambitioasa. Dupa facultate am gasit o femeie ambitioasa si m-am casatorit cu ea. Era atat de ambitioasa incat a divortat si mi-a luat totul. Acum tot ce vreau este o femeie cu tite mari. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 17:02:25) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2791 2008-05-16 17:43:33
Re: Sa radem putinVine Judecata de Apoi. D-zeu cheama la el trei oameni: un rus, un german, un tigan. D-zeu ii roaga sa ii spuna ce fapte bune au facut in timpul vietii pt a-i trimite in Rai. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2792 2008-05-16 23:50:28
Re: Sa radem putinbai,deci am intels k s-a mai postat asta,dar pt cine nu stie,accesati bah am ras cu lacrimi )))))))))))) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #2793 2008-05-17 01:12:49
Re: Sa radem putinpt cunoscatori happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|