Sa radem putin-161
- skumpi
- Vizitator
Re: Sa radem putin
Tipuri de orgasme:
1. Astmatica: Aahh... ahhh... ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i... da-i... da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good... 10. Tipul Primul proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da... da... da! 13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
eu sunt pozitiva
happy with him...inlove with him...
- LauraP.
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-20
La scoala invatatoarea intreba: Copii ce feluri de mancare stiti? Maria: fasole, varza, Ionel: cartofi prajiti, mamaliga, peste BULA: Lampa Cum Bula, lampa????? Pai da, ca aseara l-am auzit pe tata ca ii spunea mamei: -Stinge lampa si ia-o in gura
pupici si imbratisari moldovenesti...
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Best of Perlele bacului 2008:
?Ghilimelele apar numai atunci cand vorbeste cineva, chiar si in soapta?; ?Adica Ion zacea atat de adanc incat nici nu si-a dat seama ca a uitat lumina aprinsa si era atat de lenes ca nici becul nu la mai sters de praf si de aceea lumina era murdara?; (n.n.: la acest subpunct de la Subiectul 1, cerinta era urmatoarea: Comenteaza in 6 - 10 randuri secventa descriptiva ?. , evidentiind relatia dintre fondul de idei si mijloacele artistice); ?Eminescu a scris Luceafarul pentru ca l-a vazut mai mare decat toate stelele si de aceea ia placut ? Luceafarul s-a transformat intr-un flacau pentru ca altfel nu putea so iubeasca pe fata imparatului dar pe urma s-a nasolit treaba pentru ca fata aia iubea pe altul si Luceafarul s-a intors in cer de unde cazuse?; ?Nichita Stanescu este un poet care se mira de orice. El se mira si de faptul ca oamenii aud si au urechi. Pai de ce? El n-a avut urechi? A vazut el vreun om fara urechi? Ma rog, da se zice ca asa este in poezie, sa te miri de toate si sa le pui pe toate unele subt altele, in randuri scurte, ca sa se vada ca sunt versuri?; ?Basmul este o poveste mai lunga, poate fi chiar cat o carte groasa, si are atatea personaje ca nu le mai tii numarul dar trebuie sa fii atent la fabula ca te intalnesti cu ea si in final?; ?Basmul studiat de noi este Harap Alb si este un basm cult pentru ca este scris de un om cult, Eminescu. Atunci cand cel care scrie basmul este incult si basmul este incult, adica opus basmului cult, dar amandoua basmele sunt frumoase, numai ca unul este scris intr-un fel si celalalt in alt fel?.
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
OMG m-a luat cu nervi de la stomac...daca mai privesc o data fac cu inima...bine ca nu am pus si castile pe urechi...brrr
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- micaella4
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-06
nicolle_rox a scris:Best of Perlele bacului 2008: ?Basmul studiat de noi este Harap Alb si este un basm cult pentru ca este scris de un om cult, Eminescu. Atunci cand cel care scrie basmul este incult si basmul este incult, adica opus basmului cult, dar amandoua basmele sunt frumoase, numai ca unul este scris intr-un fel si celalalt in alt fel?.
- copilu
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-05
senorita a scris:http://www.zoso.ro/2008/06/un-taran-cu-laptop.html
) super tare
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
- greeneyes
- Full member
- De la: mine de acasa
- Inregistrat: 2008-05-24
senorita a scris:http://www.zoso.ro/2008/06/un-taran-cu-laptop.html
la baba de topor ii era..sa nu se fi stricat..
viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Unei tiganci ii veni sa nasca intr-o intersectie. Vine un politist s-o ajute, o incurajeaza, hai ca poti, impinge, alea alea. Asta avea gemeni. Scoate primul capul si-l gaba la loc. - Coaie, hai prin spate ca pe aici sunt gabori
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Suna telefonul si o voce de femeie spune: - Alo? - Cu doamna Ward, va rog. - Eu sunt. - Doamna Ward, sunt doctorul Jones de la laboratorul de teste. Cand doctorul a trimis biopsia sotului dvs ieri la laborator, o biopsie a unui alt domn Ward a ajuns concomitent, iar acum nu stim sigur care este cea a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic. - Ce vreti sa spuneti? A intrebat doamna Ward agitata. - Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt Sida. Nu putem spune care este al sotului dvs. - Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a intrebat doamna Ward. - Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data. - Pai si ce ar trebui sa fac? - Personalul de la clinica va recomanda sa va lasati sotul undeva in mijlocul orasului. Daca gaseste drumul inapoi spre casa nu va mai culcati cu el!
..........................
Ion se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera. Si langa el, un trandafir rosu!
Ion se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei. Ia aspirinele, se sperie cand se uita in oglinda din baie si vede un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: "Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!!"
Se taraste pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata. Fiul lui e si el in bucatarie.
Ion il intreaba: - Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte? - Pai, ai ajuns acasa beat dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai varsat pe coridor si ti-ai facut un ochi vanat cand ai dat cu capul de usa.
- Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa? - Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii i-ai spus "Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!"
Morala: Masuta rupta - $200.26 Micul Dejun - $8.20 Trandafirul rosu - $3.00 Aspirinele - $0.30
Sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit, de nepretuit!
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|