Sa radem putin-20
- orchid_girl
- Full member
- De la: cloud no.9
- Inregistrat: 2006-08-30
Re: Sa radem putin
)
so in love ...
- orchid_girl
- Full member
- De la: cloud no.9
- Inregistrat: 2006-08-30
ramona-maria:hopa....stai ca nu's unguroaica nu m'am suparat
Ultima oara a fost editat de orchid_girl (2006-11-12 16:59:39)
so in love ...
- kittyyy
- Full member
- Inregistrat: 2006-09-11
Tipuri de prezervativePrezervativul PRIMOLA - Ce-i al tau e pus de-o parte!Prezervativul GARNIER ESSENTIALS - Special pentru ten uscat si sensibil!Prezervativul ORANGE - 10 minute de vis in orice retea!Prezervativul POIANA - Da gust iubirii tale!Prezervativul ECOLPAST - Simplu de aplicat!Prezervativul COLA VANILLA - Rasplateste-ti curiozitatea!Prezervativul SUGUS - Mesteci si faci fata distractiei!Prezervativul DIN DRAGOSTE - Iubiti-va mult!Prezervativul FANTA - La distractie se cunoaste!Prezervativul REXONA - Dureaza 19 zile!Prezervativul EUCERIN - Hidratare intensiva, regenerare rapida,eficienta demonstrata!Prezervativul VELAFLEX - 24 de ore, volum si fixare!Prezervativul ARCTIC - Garantie 3 ani
- kittyyy
- Full member
- Inregistrat: 2006-09-11
Ion si Maria divorteaza; Maria provenea dintr-o famile buna, iar Ion dintr-una modesta. Judecatorul, intr-o ultima incercare de impaciuire, ii intreaba: - Maria, de ce vrei sa divortezi de Ion? - Pentru ca am ajuns la concluzia ca nu e de rangul meu! - Si tu Ioane, de ce vrei sa divortezi de Maria? - Pentru ca am ajuns la concluzia ca nu e de ...ranga mea!
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Rockerii americani isi scriu cu rockerii rusi.Rockerii americani: "Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu ni i-am dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai mrdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile...si ca sa va aratam cat de adevarati rockeri suntem noi ne stergem la cur cu scrisoarea asta" Primesc raspuns de la rockerii rusi: "Rockerii adevarati nu se sterg la cur "
Un balbait suna la politie: - P-p-politia? - Da. - A-a-aici este un cadavru. - Care e adresa? - Strada S-s-s... - Sadoveanu? - Nu. S-s-s... - Seniliu? - Nu. S-s-s... - Nu ocupati telefonul. Ganditi-va si mai apoi sunati. Peste ceva timp, iarasi acelasi dialog. A treia oara: - P-p-politia? - Da. - A-a-aici este un cadavru. - Care e adresa? - Strada S-s-s... - Sadoveanu? - Da. L-am dus a-acolo.
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- Penellope
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-12
Autobuzul pleaca din statie , dupa el alerga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa: - Am reusit... Biletele la control!
Carpe diem!
- iona
- New member
- Inregistrat: 2006-11-14
- nelisor
- New member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2006-10-30
Un batran cu o sacosa se impiedica si cade peste ea.O femeie care trecea se opreste sa-l ajute si-l aude plangand:"aoleu ouale mele"."Aveati oua in sacosa?",intreaba doamna."Nu.Cuie"
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
Saddam Husein il suna pe Bush in 11 septembrie, imediat dupa atac: Saddam: Domnule presedinte, doresc sa imi exprim condoleantele pentru tragedia suferita... atat de multi oameni... niste cladiri atat de frumoase... Doresc sa va asigur ca nu avem nici o legatura cu ce s-a intamplat. Nu am fost noi... Bush: Care cladiri? Care oameni? Despre ce vorbesti? Saddam: Pai... cat e ceasul acum in America? Bush: E 8 dimineata! Saddam: Ooooops! Scuze, revin intr-o ora... *********************************** Omul nu e facut sa munceasca! Dovada: faptul ca oboseste ********************************* Motto-ul zilei de luni: Daca cineva rade – razi impreuna cu el! Daca cineva canta – canta impreuna cu el! Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze
- mika
- Insomniac member
Queen Elizabeth II, George W Bush & Traian Basescu died & went straight to hell. Queen Elizabeth II said "I miss Britain , I want to call Britain and see how everybody is doing there". She called and talked for about 5 minutes, then her Majesty asked : "Well, Devil how much do I owe you?" .The devil replied "Five million dollars". She wrote him a cheque and went to sit back on her chair. George Bush was so jealous, he began screaming, "My turn! I wanna call the United States, I want to see how everybody is doing there too". He called and talked for about 10 minutes, then he asked "Well, Devil how much do I owe you?" The devil replied "Ten million dollars". With a smug look on his face, he made a cheque and went to sit back on his chair. Traian Basescu was even more jealous & started screaming, "I want to call Romania , I want to see how everybody is doing there. I wanna talk to the ministers, to the deputy, I wanna talk to everybody". He called Romania and he talked for about twenty hours, he talked & talked & talked, then he asked "Well, Devil how much do I owe you?". The devil replied "One dollar". Basescu is stunned & says "One dollar??? Only one lousy dollar??". The Devil says "Well if you make a call from one hell to another hell, it's local".
- ela_is_sweet
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-08-10
- mika
- Insomniac member
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
3 politisti dau examen de grad (2 sunt pilele cuiva de mai sus, unul e fara pile ). intra primul politist ( pila colonelului x ): dupa cum stiti in anul1907 a vut loc o rascoala la cre au participat peste 40000 de tarani. puteti sa-mi spuneti in ce an a avut loc rascoala? ... in 1907. ... bravo, sunteti admis. intra al doilea politist ( pila generalului Z ): dupa cum stiti in anul 1907 a avut loc o rascoala la care au participat peste 40000 de tarani. puteti sa-mi spuneti cam cati tarani au participat la rascoala? ... cam 40000. ... bravo,sunteti admis intra si al treilea politist (cel fara pile): dupa cum stiti in anul 1907 a avut loc o rascoala la care au participat peste 40000 de tarani. puteti sa-mi spuneti numele si adresa exacta a fiecarui taran participant?
intrebare:de ce costa un kg de creier de savant 1200 euro si un kg de creier de politist 9500 euro? raspuns: pai ai idee cati politisti a trebuit sa sacrificam ca sa strangem un kg?
am astazi ceva cu politistii... ca am luat amenda pt ca am parcat neregulamentar... in fata la politie
Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-11-17 16:29:29)
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- ramona-maria
- Full member
fetele isi iau revansa!!!!
1.i: cum se numeste un barbat cu 99% din creier amputat? r: eunuc
2. i: cum se defineste amantul perfect? r:un tip cu o limba de 25 cm care poate sa respire prin urechi
3. i: care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece? r: amandoi trag la gaura
4. i; ce este un sot? r: un amant care si-a fortat prea mult norocul
5. i: care este asemanarea dintre un barbat si o telecomanda? r: ambii sunt simpli, usor de folosit si de obicei ii gasesti langa televizor
6. i: de ce sunt barbatii ca zapada? r: nu stii cand vin(e), nu stii cati cm va atinge si nu stii nici cat va dura...
7. i: ce isi zice mireasa dupa noaptea nuntii? r: bine ca n-am aruncat vibratorul...
8. i: de ce sunt barbatii ca si cabinele telefonice? r: ori sunt "ocupate" ori e "telefonul" defect...
9. i: cum se numeste un barbat aratos, cu bani, inteligent, atent si sensibil? r: basm
10.i: de ce sunt barbatii ca ceapa? r: daca dai jos invelisul iti vine sa plangi
11.i: de ce sunt barbatii imuni la boala vacii nebune? r: pt ca sunt porci
12.i: de ce exista barbati? r: pt ca vibratoarele nu aduc bani in casa
13.i: care e diferenta intre barbati si pedigree (mancare pt caini)? r: pedigree este si in varianta cu creier
14.i: ce are o femeie cu doua oua in mana? r: atentia totala si nepartinita a barbatului
15. i: de ce barbatii sunt ca betele de chibrit? r: daca ii aprinzi isi pierd capul
16. i: ce are 6 picioare, un IQ de 100 si miroase a bere? r: 3 barbati care stau la tv si urmaresc un meci de fotbal
17. i: de ce le e greu femeilor sa gaseasca un barbat care arata bine, e ingrijit si e sensibil? r: pt ca astfel de barbati au deja un prieten
18.i: de cati barbati e nevoie pt a schimba o rola de hartie igienica la baie? r: nu se stie, un astfel de fenomen nu a mai fost observat pana acum
19. i: ce este cand un barbat sta in apa pana la brau? r; apa trece peste nivelul lui de intelegere...
20. i: cum se numeste un barbat care si-a pierdut 99% din capacitatea de gandire? r: vaduv
21.i: care e asemanarea dintre un barbat si o vacanta? r: nici vacanta, nici barbatul nu tin cat ai vrea
22. i: ce intelege un barbat prin a te ajuta la curatenie? r: sa-si ridice picioarele sa poti da cu aspiratorul
23. i: ce indica cravata la un barbat? r; terenul de joc
24.i: cum iti trimiti un barbat la culcare? r: ii spui ca vrei sa vorbesti cu el
25 i: cum defineste un barbat o seara romantica? r: sex
Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-11-17 13:54:16)
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- deadrose
- Banat
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- deadrose
- Banat
Un tip cu o maimuta intra intr-un bar. Se duce omul la bar si comanda o bere. Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8. Barmanul stupefiat, il intreaba pe tip ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde: - Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc. Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi tip, aceeasi maimuta, acelasi bar. Incepe maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina o baga in fund, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireasa. Barmanul, mirat, se adreseaza tipului: - Ce-a patit maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face! - De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara!
- ramona-maria
- Full member
un tip intra in bar cu cainele lui. dupa cateva pahare incepe: cainele meu vorbeste si e cel mai destept! ceilalti ocupanti din bar il ignora complet. dupa un timp iarasi: cainele meu vrbeste si e cel mai destept. ceilalti: mah, noi te batem daca nu-i adevarat ce spui! ...ok, intrebati cainele ceva si o sa vedeti ca o sa va raspunda. intrebare: ce se pune la cal ca sa traga carutza? cainele: ham pai mah, tu ne-ai mintit, asta numa' latra. asta stie orice caine. tipul este batut si aruncat afara din bar. cinele vine dupa el: "trebuia sa spun capastru?"
Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-11-17 16:42:53)
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
Aveam nevoie de cateva zile libere de la serviciu, si imi tot scremeam creierii cum sa-l induplec pe sef sa-mi acorde zilele dorite. Mi-am dat seama ca numai facand pe nebunul, o sa inteleaga ca nu se poate folosi de serviciile mele In acea zi am ajuns mai devreme la munca, si m-am agatat de tavan, punandu-mi totodata si picioare pe tavan. Cateva secunde mai tarziu, seful si-a facut aparitia in birou, si desigur ca m-a si intrebat ce fac. - Sunt un bec luminos ! am exclamat eu. - Ai inceput sa deviezi, omule ! a zis el. Iti dau o saptamana libera ca sa-ti revii la normal. Cum a zis asta, am si sarit jos si am iesit din birou. Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine, iar seful a si intrebat-o unde se duce. - Imi pare rau, sefu', dar nu pot sa lucrez pe intuneric ! a raspuns ea cu seriozitate.
Nobody home
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|