Sa radem putin-53
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
Re: Sa radem putin
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- mariuta
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-11
De trimis dimineata sefului... Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine . - Ce s-a intamplat? intreaba el. - Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa . - Da' ce naiba e glaucomul anal? - Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...
Ce-ai facut azi la serviciu? isi intreaba o blonda sotul. - Am o secretara noua. Si are un sutien misto, alb-violet, stii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simti bine. A doua zi, femeia ii pune aceeasi intrebare. - Cam acelasi lucru. Dar secretara cea noua are, pe langa sutienul de care ti-am zis, si o pereche de chilotzei in aceleasi culori. Nu-i mare lucru, dar te simti bine. A treia zi, sotul isi intreaba sotia cum a fost la serviciu. - Bine. Am un sef nou. Scula lui e cu 10 cm mai mare decat a ta. Nu-i mare lucru, dar te simti bineeee!
Ultima oara a fost editat de mariuta (2007-11-07 15:19:49)
- dida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-11-20
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
mariuta a scris:De trimis dimineata sefului... Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine . - Ce s-a intamplat? intreaba el. - Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa . - Da' ce naiba e glaucomul anal? - Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...
Ce-ai facut azi la serviciu? isi intreaba o blonda sotul. - Am o secretara noua. Si are un sutien misto, alb-violet, stii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simti bine. A doua zi, femeia ii pune aceeasi intrebare. - Cam acelasi lucru. Dar secretara cea noua are, pe langa sutienul de care ti-am zis, si o pereche de chilotzei in aceleasi culori. Nu-i mare lucru, dar te simti bine. A treia zi, sotul isi intreaba sotia cum a fost la serviciu. - Bine. Am un sef nou. Scula lui e cu 10 cm mai mare decat a ta. Nu-i mare lucru, dar te simti bineeee!
ha ha... fetele care gasiti linkuri cu momente hazlii de la megastar va rog puneti`le si aici..m`as uita non stop la ele..numa ca nu gasesc ..ma refer la megastarul nou
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
- Lili_delfi
- Sr. member
- De la: nowhere and everywhere
- Inregistrat: 2007-09-26
doamne sunt criminali astia. ei chiar nu se vad k nu au talent?
Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in tara ?"
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:
20% dintre respondenti au spus "Si" 10% dintre respondenti au spus "No" 70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu"
- Lili_delfi
- Sr. member
care este avantajul cand faci sex in grup ? daca ai treaba poti sa pleci
- kimy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-05
- Site
misto
Un tata ingrijorat isi asteapta fiul acasa. Intr-un tirziu soseste, si este luat la intrebari: - Unde ai stat pana la ora aceasta? - Tata, azi mi-am pierdut virginitatea. - Extraordinar! Aseaza-te si bem un pahar pentru acest eveniment. - Putem sa bem, dar nu pot sa ma asez.
- Lili_delfi
- Sr. member
Un homosexual intra intr-o alimentara si ii cere vanzatoarei un salam. vanzatoarea: doriti sa il feliez? homosexualul: da, ce draga, crezi ca fundul meu e pusculita?
- kimy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-05
- Site
Un tip se suie intr-un autobuz, se duce si perforeaza un bilet, dupa care mai perforeaza inca unul. Un calatotor il intreaba: - Scuzati-ma, de ce ati perforat 2 bilete? - Pai daca il pierd pe primul si vine controlorul sa il am pe al 2-lea. - Bine, si daca le pierdeti pe amindoua? - Pai am abonament, ma baiatule!
- micaella4
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-06
- brut
- Hero member
- Inregistrat: 2007-06-17
ce tare )))))
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
Un preot mergea prin pustiu si se ruga continuu. La un moment dat ajunge fata in fata cu un leu. Si se roaga preotul "Da-i Doamne leului gand crestinesc!". Minune mare, se ridica leul, isi face semnul crucii si spune "Binecuvanteaza Doamne aceste bucate !"
Un tip racoleaza o tipa. O plateste si intra intr-o camera de motel unde, in timp ce tipul facea dusul de rigoare, tipa constata cu stupoare ca e in aceea perioada a lunii... "Ce ma fac? Am primit banii...tipul e chiar dragut...as vrea si eu ...o sa sting lumina ...n-o sa-si dea seama si cand se va trezi eu voi fi demult plecata." Zis si facut. Dupa o noapte furtunoasa, plina de sex, tipul se trezeste si linga el o balta mare de sange si tipa nicaieri... -Am omorat-o! si se duce sa-si verifice pistolul, acesta avea toate gloantele... -Am taiat-o cu cutitul! verifica in bucatarie cutitul, acesta fara urme de sange... -Am taiat-o cu lama! merge in baie , verifica aparatul de barbiarit... intact. Cand ridica capul si se vede in oglinda, striga: -Am mancat-o!
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- mariuta
- New member
- Inregistrat: 2007-10-11
Doi copii stau in sala de asteptare la medic, iar unul dintre ei plange. - De ce plangi? il intreaba celalalt. - Pai, am venit aici pentru un test de sange si o sa ma taie la deget... Cand aude asta, celalalt copil incepe si el sa planga. - Dar tu, de ce plangi acum? - Eu am venit aici pentru un test de urina!...
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani,sot,tata,bunic,strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia:sotia,toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune: -Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate:masini bune,femei frumoase,multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor , ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii. Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical.In loc sa merg la discoteca cu femei..stau acasa si ma uit la seriale ,cu sotia. Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu,la mare. Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre .Zilele frumoase si libertatea mea...le-a luat vantul! Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate? -Ce,dragul noastru tata?il intreaba cu totii -Nu mi-e sete!
Ultima oara a fost editat de mariuta (2007-11-08 13:36:44)
- micaella4
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-06
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
tipete de natura sexuala - casina sau electrocasnica )))))))
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|