Sa radem putin-89
- adriannna
- New member
- Inregistrat: 2008-02-04
- kimy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-08-05
- Site
Re: Sa radem putin
nicolle_rox a scris:Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau... De fapt, dati-mi doua, ca are o mama... au... si pe aia o ard... Ba nu, dati-mi 3, ca are si o sora buna. Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, se aseaza toti la masa, vine si tatal, se aseaza in capul mesei si isi apleaca toti capetele sa faca rugaciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste: - Vai, dragule, dar nu stiam ca esti asa de credincios... - Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist.
f tare
- adriannna
- New member
- adriannna
- New member
vecinu de la etaju 3 nu mai poate dormii de vecinu de la 4 care tot face galagie si intr-o zi il intreaba...mai vecine ce tot faci in fiecare seara ca eu nu pot sa dorm di cauza ta.?....la care vecinu raspunde.......ma mut.......si tot asa trec 3 zile dupa care din nou se intalnesc si iar il intreaba la fel.......la care vecinul ii raspunde .......sunt racit si ma duc la MARMACIE
- dulcinika007
- Sr. member
- De la: strada viselor
- Inregistrat: 2007-12-22
2 blonde se hotarasc sa iasa si ele ca,,fetele'' in oras.intra un bar se imbata crita si se hotarasc sa plece acasa..in drum spre casa se opresc intr'un cimitir sa'si faca nevoile k numai puteau aveau burtile cat butoaiele...una se sterge cu chilotii si ii arunca iar cealalta cu o hartie gasita prin cimitir.a doua zi sotii lor se intalnesc,foarte suparat primul deschide subiectul:cred ca nevasta'mea ma inseala a venit aseara acasa fara chiloti pe ea...la care celalat:mie imi spui???!!!!a mea avea o foaie care ii iesea din c*r scriind fratii popescu niciodata nu te vom uita!
greierele si furnica stateau la taclale: cand te apuci mai greierasule de facut provizii ca vine iarna si o sa ai nevoie.. lasa soro,ca mai e timp nu vezi ce vreme frumoasa e afara! peste ceva timp se intalnesc din nou furnica facuse,bunatati,dulceturi,compoturi.. unde te duci greierasule? uite ma duc in parc sa cant cu baietii,nu vezi ce zi superba e afara.. in cele din urma vien iarna cea friguroasa,furnica iesise in prag sa dea zapada la o parte cand se opreste o limuzina in fata casei ei.. vai greierasule ce bine ai ajuns,unde te duci? pai...la paris ca am avut succes cu chitara pe aci.. pai sti ce..te rog si eu ceva...cand ajungi la paris sa'i zici lu' la fontaine ca'mi bag p**a in fabulele lui!!! sper ca nu v'am plictisit...
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
Interviu cu D-ZEU
-Ai vrea sa-mi iei un interviu? Deci...zise D-zeu -Daca ai timp...am raspuns eu. D-ZEU a zambit spunand: -Timpul meu este eternitatea! Ce intrebari ai vrea sa-mi pui? -Ce te surprinde cel mai mult la oameni? D-ZEU a raspuns: -Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, iar apoi doresc sa fie copii iarasi, ca isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea, faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul, iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul, ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait. D-ZEU mi-a luat mana si am stat tacuti un timp. Apoi am intrebat: -Ca parinte, care sunt lectiile de viata pe care ai dori sa le invete copiii tai? -Sa invete ca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor pe care ii iubesc si ca dureaza mult ca acestea sa se vindece, sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa invete ca exista oameni care ii iubesc, dar pur si simplu nu stiu sa-si exprime sentimentele. Sa invete ca 2 oameni se pot uita la acelasi lucru si il pot vedea in mod diferit; sa invete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si de asemenea trebuie sa se ierte pe ei insisi. -Multumesc pentru timpul acordat,am zis umil. Ar mai fi ceva: ce ai dori ca oamenii sa stie? D-ZEU m-a privit zambind si a zis: -Doar faptul ca sunt aici,intotdeauna...
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
- fallen_angel
- Insomniac member
Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea in casa unei familii instarite. Familia a fost rea si a refuzat sa-i lase pe ingeri! sa innopteze in camera de oaspeti. In schimb, le-a oferit o camaruta in subsol. In timp ce isi faceau paturile, ingerul cel batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o imediat. Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de ce, celalalt inger i-a raspuns: "Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi". In noaptea urmatoare ingerii au ajuns sa se odihneasca in casa unui om foarte sarac, dar foarte ospitalier, taran ce locuia impreuna cu sotia lui. Dupa ce au impartit cu ei putina mancare ce o aveau, i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor, unde se puteau odihni in voie. Cand s-au trezit a doua zi, ingerii i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand. Singura lor vaca al carei lapte era singurul lor venit, murise pe camp. Ingerul cel tanar s-a infuriat si l-a intrebat pe cel batran, cum se poate intampla un asemenea lucru? "Primul om avea tot si totusi l-ai ajutat", a spus el. "A doua familie avea atat de putin, dar era in stare sa imparta totul, si tu i-ai lasat vaca sa moara". "Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi", i-a raspuns ingerul cel batran. "Cand am stat in subsol am observat ca in gaura din perete era depozitat aur. De vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si ! era incapabil sa-si imparta bogatia cu altcineva, am astupat zidul ca sa nu o mai gaseasca. Noaptea trecuta cand am dormit in patul familiei de tarani, ingerul mortii a venit dupa sotia lui. I-am dat in schimb vaca. Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi. Uneori chiar asa se intampla cand lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui. Daca ai credinta, e nevoie doar sa crezi ca orice intamplare este intotdeauna in avantajul tau. S-ar putea sa nu stii (sa nu afli de ce anume te-a pazit Dumnezeu) ... Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede... Unii ne devin prieteni si stau aproape de noi...lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre... si noi nu mai suntem aceiasi pentru ca ne-am facut un prieten bun!!! Ieri a trecut. Maine este un mister. Astazi este un dar. De aceea se cheama prezent (de la present = dar)! Cred ca viata aceasta este deosebita... traieste si savureza fiecare moment...
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
- fallen_angel
- Insomniac member
- fallen_angel
- Insomniac member
Iata o istorioara care merita pusa in circulatie:
Rob este tipul de om pe care ti-ar placea sa-l urasti: e intotdeauna bine dispus si are intotdeauna ceva pozitiv de spus.
Daca cineva il intreaba cum ii merge, el raspunde: "Daca ar fi mai bine de atat, ar fi nevoie de doi oameni pentru atata bine!" E un optimist. Daca un coleg are o zi rea, Rob reuseste intotdeauna sa-l faca sa vada partea pozitiva a situatiei.
Am devenit curios si intr-o zi l-am intrebat: "Nu inteleg, nu este cu putinta sa fii optimist in toate zilele, tu cum reusesti?" Rob imi raspunse: "In fiecare zi cand ma trezesc, stiu ca am doua posibilitati: Pot sa aleg sa fiu bine dispus sau pot sa aleg sa fiu rau dispus. Si aleg sa fiu bine dispus.
Cand mi se intampla ceva rau, pot sa aleg intre a fi o victima sau pot sa aleg sa invat din ce mi s-a intamplat. Si eu aleg sa invat. De fiecare data cand cineva vine la mine sa se lamenteze pentru ceva, pot sa aleg intre a-i accepta plangerile sau pot alege sa-l ajut sa vada latura pozitiva a vietii. Si eu aleg intotdeauna partea buna a vietii. "Dar asta nu este intotdeauna asa de usor" i-am spus . "Ba da, zise Rob, intreaga viata este o problema de optiuni.
Cand indepartezi din viata tot ceea ce nu conteaza cu adevarat, totul devine o chestiune de optiuni. depinde de tine sa alegi cum sa reactionezi la diverse situatii, tu trebuie sa decizi cum sa-i lasi pe altii sa-ti influenteze atitudinea fata de viata. Tu alegi sa fii bine sau rau dispus. Pana la sfarsit tu esti acela care decizi cum sa-ti traiesti viata".
Dupa aceasta discutie am pierdut legatura cu Rob fiindca mi-am schimbat locul de munca, dar adesea ma regaseam gandindu-ma la cuvintele lui atunci optam pentru ceva in viata in loc sa reactionez la evenimente. Apoi am aflat ca Rob a avut un accident groaznic la locul de munca, a cazut de la 18 metri inaltime si dupa o operatie de 8 ore si dupa o indelungata spitalizare a iesit avand o placa de otel in spate. M-am dus sa-l vad si l-am intrebat daca se simte tot atat de bine. "Vrei sa vezi cicatricile mele? " "Dar cum faci sa ramai pozitiv dupa ce ti s-a intamplat? "In timp ce cadeam, primul lucru care mi-a venit in minte a fost fetita mea. Apoi in timp ce zaceam pe pamant, mi-am zis ca pot sa aleg intre a muri si a trai. Si am ales sa traiesc" "Dar nu ti-a fost frica?" "Atunci cand m-au dus la spital si am vazut expresiile fetelor surorilor si doctorilor, mi-a fost frica fiindca era de parca se uitau la un om mort. Apoi un infirmier m-a intrebat daca am alergie si am raspuns : DA! Toti m-au privit si atunci am urlat: sunt alergic la gravitatie! Toti au izbucnit in ras, si eu le-am spus: acum operati-ma ca pe un om viu, nu ca pe unul care e deja mort!"
Rob m-a invatat ca in fiecare zi avem posibilitatea de a alege sa traim o viata deplina. Si este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie sa traim, si maine ne vom gandi la problemele de maine. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ban "ontopic", ca sa zic asa
Ilena Cosanzeana la Ginecologie. O vede un medic si o intreaba: -Ce-i cu tine pe aici, Ileana? -Ce sa fie, domnule doctor, am venit si eu sa Fat-Frumos.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Intra un cowboy in saloon si vede o femeie frumoasa. Nu stie cum sa intre in vorba cu ea, asa ca ii impusca pe toti, dupa care o intreaba: - Si... singurica, singurica...?
- micaella4
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-06
- blue*girl
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-06-26
singura cuc
~ _orice sfarsit e un nou inceput_~
- camysh
- Moderator
- camysh
- Moderator
- blue*girl
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-06-26
suna telefonu: -Alo... familia Buca? -Da -Doamnul Buca este aks? -Da, eu sunt! -Shi doamna Buca este aks? -Nu! dc? -A.. credeam k e tot fundu aks...
Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-02-09 13:58:00)
~ _orice sfarsit e un nou inceput_~
- milana
- Sr. member
- De la: orasul de pe deal
- Inregistrat: 2006-09-14
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|