|
Nu esti logat.
Sa radem putin#1 2006-08-24 14:28:28
Sa radem putinam observat ca a disparut si subiectul "siteuri" sau "site". ata ete. fac eu altul unde sa punem linkuri funny. sau povestioare scurte / bancuri, chestii ca sa radem. Nobody home Offline #2 2006-08-24 14:33:07
Re: Sa radem putin"3. In Cali, Columbia,o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora! Adevarul este ca soacrele sunt mai curioase din fire..." OMG.. sa se uite maicamea cnd fc sex???!!! jesusssss.c idiotenieee Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-08-24 14:37:49) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2006-08-24 14:41:58
Re: Sa radem putinpe mine m-a provocat la gandire a 2-a. In Nevada sexul fara prezervativ este ilegal. pai aia cu dreaq fac copii? sparg prezul? Nobody home Offline #4 2006-08-24 14:46:37
Re: Sa radem putinpai exista inseminare in vitro nu? mie una mi se par niste porcarii porcarioase legile de acolo..si my zicem d noi romanii k sunt asa si p dinkolo Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-08-24 14:51:43) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2006-08-24 14:55:18
Re: Sa radem putinNashira: imi amintesc parca de acel topic dar cu toata sinceritatea iti spun ca eu nu l-am sters. Poate a fost sters persoana care l-a creat sau topicul a fost vechi si nu a fost actualizat de ceva timp. Periodic se face o curatenie generala:) de unde rezulta ca topicurile vechi si neactualizate se sterg. NU stergem un topic pe care se discuta fara sa anuntam motivul si faptul ca a fost sters. Cat despre link-urile pe care le postati pe forum cred ca ar fi timpul sa spun ca atata timp cat nu fac obiectul unei discutii le voi edita, NU VOI STERGE POSTUL. Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-24 14:59:11
Re: Sa radem putincamelia, eu am scris ca exista un topic pe tema asta pt eventualitatea in care acel topic inca exista, dar nu mi l-a aratat (am patit-o pe alt site). am inteles din discutii anterioare ca topicurile nu se sterg ca asa vrea cineva, ca i s-a pus pata. nu mi-o lua in nume de rau. n-am vrut sa te supar. *kiss* Nobody home Offline #7 2006-08-24 15:07:13
Re: Sa radem putinStai linistita ca nu ma supar eu pe voi . Chiar a existat candva un topic de genul asta dar se pare ca a disparut cu timpul si chiar nu doresc sa se creada faptul ca stergem de nebuni topicuri. Oricum e bine ca ai intrebat tu lucrul asta pentru ca am avut si eu posibilitatea sa va spun ca se face curatenie din cand in cand. Stiu ca voi retineti tot si in felul acesta ma asigur si eu ca daca vine cineva care a avut un topic de mult timp si nu il mai gaseste, voi ii veti spune de ce Offline #8 2006-08-24 15:16:38
Re: Sa radem putinuite ce am gasit pe un site serios, al contabililor: Nobody home Offline #9 2006-08-24 18:06:16
Re: Sa radem putinTaaare forumul de conta!!! Vrea cineva un bec cu lumina neagra?? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2006-08-24 18:07:36
Re: Sa radem putinhttp://fizzlebot.com/sinthai/room.htm eu zik e mijto,merita jukt pan l capat..va sfatuiesc s dati si drumu l muzik sau s opriti sunetul ,jukati ziua Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2006-08-25 11:58:40
Re: Sa radem putinNashira sunt fata draga mea...ce tea facut sa crezi ca sunt baiat??Banuiesc ca pe situl acesta sunt numa fete nu?sau ma insel??papa Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #12 2006-08-25 12:02:10
Re: Sa radem putinmai intra si baieti. promit ca iti spun ce m-a facut sa cred ca esti baiat. cand am timp sa caut postul ala. :-* Nobody home Offline #13 2006-08-25 12:05:51
Re: Sa radem putinG&O se pare ca postul acela a fost sters, probabil de cel care l-a scris...are cineva acces la mailul tau?? Offline #14 2006-08-25 13:46:12
Re: Sa radem putinblue_elf, ce-i cu joculetzul asta? deci eu acum am intrat pe site si deja mi-e frica. parca sunt nebuna il fac mic, iar il fac iar mare. mi-e super friiiica. sunt shi singura acasa, dar nici nu-mi vine sa-l inchid. what to do, what to do? Offline #15 2006-08-25 14:07:53
Re: Sa radem putinmisto jocul,dar ma cam sperie.... A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #16 2006-08-25 14:27:47
Re: Sa radem putinjokuletzu e un fel the ring,stiti filmu nu?yo v-am avertizat s nu-l jukati seara sau cnd sunteti singure. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2006-08-25 16:37:46
Re: Sa radem putinAm intrat si eu pe pagina de curiozitate...la noapte o sa am cosmaruri Ce muzica sinistra...nu mai vreauuuuuuuuuuu !!! Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #18 2006-08-25 22:33:48
Re: Sa radem putinDoamneee....blue_elf...ce joc!!!! Am tras niste sperieturi groaznice pt ca aveam volumul mai tare la boxe....noroc ca nu`s singurica acas`.... ...gata ...e groaznic jocu`...mai ales cand apar umbrele alea... Ultima oara a fost editat de nikkol (2006-08-25 22:38:23) Offline #19 2006-08-25 23:26:23
Re: Sa radem putinati ajuns careva la final??? ca eu nu am rezistat...mi-e frica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|