homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

The night before the exam...

#1 2008-03-18 12:00:39

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

the night before the exam...

tocmai mi-am adus aminte de o super-aventura inainte de un examen, mai bine zis de noaptea dinaintea unui examen..
voi ce amintiri memorabile avetzi??

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#2 2008-03-18 12:09:35

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: the night before the exam...

nu-mi amintesc decat ca la mine "grosul" la invatat atunci era, in noaptea aia, cand nu mai nimeream ce sa citesc si/sau sa repet mai rpd... ma "drogam" cu ness amestecat cu cola si trageam tare... aveam palpitatii f mari de fiecare data... si de frica, dar si de la atata cofeina..

nu-mi vine minte ceva deosebit insa tongue

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#3 2008-03-18 12:15:09

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu invat DOAR in noptea dinainte.si la licenta la fel am facut-bine atunci am mai citit si cu cateva zile inainte.in rest, mereu invat noatea de dinainte.
aaaaaaaaaaa : inaintea unui ex la franceza, aveam emotii k era primul meu examen la facultate, si aveam atunci probleme cu calciul, aveam emotii si am luat o fiola de calciu.nu stiu cum am reusit dar cand i-am rupt capacelul ala din sticla mi-am taiat toate degetele de la mana
stanga rotfl am ajuns la urgenta la 1 noaptea si alea au vrut sa ma coasa.io am refuzat, apoi au vrut sa imi faca injectia aia antitetanos si iar am refuzat, k mi-e frica de ace, si cand au zis tipele k dak refuz tre sa semnez, iar dak se infecteaza ceva, eu raspund, atunci am acceptat sa-mi faca TAC rotfl

#4 2008-03-18 12:18:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

la mine sunt toate memorabile...ca mergeam in cluburi si plecam direct la examene, ajungeam acasa si dormeam 30 de ore. si suntttt multteee.... va povestesc odata

#5 2008-03-18 12:30:28

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

in fac am fost fata cuminte big_smile (a nu se intelege ca va critic pe cele care va faceati de cap, kiar imi place ce povestiti), invatam pana seara, dormeam 8 ore cat trebuia big_smile , dimineata imi mancam bananele lol care cica ajuta si plecam la examen, fara fituici, fara alte astea.

dar la examenul de titularizare, am facut-o lata smile
nu voiam sa ma duc la examen (desi depusesem dosarul), in final m-am dus de gura mamei si a unei prietene : "du-te macar sa vezi cum este, lasho !"  neutral . examenul era luni la 8.30. duminica seara am iesit in oras cu el si ne-am intors pe la 12 la mine si ne-am apucat de nebunii cam pana pe la 4. am mai dormit 4 ore si m-am dus la examen. eram rupta de oboseala, cafeaua nu-si facuse efectul... nu mancasem celebra banana lol si  picam de somn. ma uitam in jur si ma intrebam ce naiba caut eu acolo ??? ca oricum nu ma fac profa. nu repetasem nimic inainte; si uite asa am ajuns eu profa lol am luat si post in oras wink  i'm damn good ! tongue

Publicitate

loading...

#6 2008-03-18 12:33:37

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

offtopic off adina 84 ce mistoooo abia astept sa termin si eu licenta si eu vreau sa fiu profa grater(

when god made man she was only kidding.

#7 2008-03-18 12:37:40

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu cu o zi inainte de examen nu mai fac nic. deci nic memorabil. nani pui smile

mami de minuni hjarta

#8 2008-03-18 12:37:57

albinuta_vesela
Insomniac member

offtopic pe buneeee ?  :f?rv?nad: ce vrei sa predai ?
eu predau engleza la 1-8. dar nu vreau sa fac cariera in invatamant. la ce salarii si cat stres.... desi parca imi place ce fac...  neutral momentan e ok, ca stau la mama acasa si nu platesc kirie si altele, si am si program lejer ca sa ma pot ocupa de master. sper sa gasesc altceva dupa master. neutral
apropo, cica punem iar de o greva lol

o sa ai un soc cand o sa intri in cotact cu generatiile astea tinere, in cazul in care nu esti familiarizata...
bafta oricum !  smile

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-03-18 12:39:33)

#9 2008-03-18 12:43:53

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

offtopic moama deci acum simt nevoia sa te bombardez cu intrebari rotfl eu termin o facultate cu dubla specializare jurnalism si filosofie si am sa predau stiinte sociale in liceu dar cred ca se poate si cultura civica in generala sincer mi'as dori sa predau limba romana poate reusesc cu ajutorul masterului big_smile momentan trebuie s arecunosc ca sunt destul de in plop adica nu te atentioneaza foarte multa lume de ceea ce urmeaza! smile
si ca sa fiu si on topic inainte de examen invat pe rupte rod o gramade de unghiute si il mai pun is pe iubi sa ma asculte smile

Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-18 12:45:34)

when god made man she was only kidding.

#10 2008-03-18 12:47:40

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu de obicei cu o noapte inaintea ex dorm de rup...

#11 2008-03-18 12:48:38

senorita
Insomniac member

bvo adinaa!! doamna profesoara, pardon lol

Ready? Steady... Go!

#12 2008-03-18 12:50:50

albinuta_vesela
Insomniac member

senorita a scris:

bvo adinaa!! doamna profesoara, pardon lol

ms ms. tongue
don'soara profesoara rotfl , te rooooog ! lol

#13 2008-03-18 12:51:36

senorita
Insomniac member

ma scuzati din nou lol
sa nu ma puneti la coltz angel

Ready? Steady... Go!

#14 2008-03-18 12:52:16

albinuta_vesela
Insomniac member

senorita a scris:

ma scuzati din nou lol
sa nu ma puneti la coltz angel

te dau afara si iti pun absenta ! rotfl rotfl

#15 2008-03-18 12:56:29

senorita
Insomniac member

o daaa, hit me baby one more time rotfl
nemotivata vreau punish

Ready? Steady... Go!

#16 2008-03-18 12:57:13

albinuta_vesela
Insomniac member

senorita a scris:

o daaa, hit me baby one more time rotfl
nemotivata vreau punish

diablo rotfl

#17 2008-03-18 13:27:38

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Eu nu invatz noaptea niciodata, noaptea dorm, daca pot!!!! In anul 1 de facultate am luat distonocalm in noaptea dinaintea examenului ca sa pot dormi de emotii.. anul asta vad ca nu a mai fost nevoie tongue

Dar: La proba la romana oral la bac.. era prima proba din bacalaureat... mi-era extraordinar de frica/groaza si nu puteam sa adorm.. si mi-era frica sa iau ceva calmant ca sa nu ma duc chiauna la examen... foarte proasta idee.... Nu am dormit DELOC toata noaptea. Dimineatza mi-era rau si nici sa mananc ceva nu am putut.. am plecat asa bolnava aproape la examen si in drum spre liceu am vomat de 2 ori... am crezut ca pic.. dar in momentul in care am extras biletul mi-a trecut tot big_smile

#18 2008-03-18 13:30:27

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

nu invat niciodata noap[tea dar cand eram in cls a4 akum mai bien de 10 ani, am avut examen oral la engleza ca sa intru din cls 5 la cls speciala si noaptea dinainte am avut insomnie m-am dus in bucatarie nu am stiut de mine a venitr mam si ma intrebat ec fac si eu am zis ca invata asta este sg aventura dinainte de examen

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#19 2008-03-18 13:51:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nici eu nu invat noaptea... nu, inca nu s-a inventat examenul care sa-mi deranjeze mie somnicu' de frumusete! rotfl iubi innebuneste cand ma vede cat is de nesimtita, el era genul cu morcov si insomnii si pastile de inima... pe mine ma doare in pix... invat cat pot ziua, cat nu... sanatate. si merge bine sistemul; il recomand calduros.

cat despre aventuri... ohoho, o gramada... 2 mai memorabile aci:

1. in anu' 2, partial la geologia romaniei (materie scarbosica, multa toceala... noroc de prof, un om in varsta, bland si cald... de nota 10). inainte de examen (dimineata), ma trezesc pe la mine cu cel mai bun prieten, coleg cu mine de grupa... nebunu' se plictisea singur in camin, hai pe la mine sa bem o bere... venise si cu berea (pet de 2l)... eu aveam (tin minte si acu) peste la cuptor cu cartofi... scoatem papa, desfacem berea... de, ca inainte de examen. berea s-a terminat... in 2. plecam la examen, usor "inveseliti". prindem loc liber taman in primul rand al amfitatrului. si se dau subiectele. eu invatasem dar... ce mai voiau oare de la mine atunci hac? hac? lol si ma pune necuratu' sa deschid cursurile... doar cat sa-mi amintesc. si, de prea mult spirit de observatie, am ajuns sa stau lungita cu capul pe banca, privind chioras in cursuri. colega de langa mine ma tot striga timid... pana ma enervez si-i zic: "lasa-ma, ma, acu, nu vezi ca-s la copiere?"... si ridic ochii... in fata mea (=la nici jum de metru)... asistentu' (unu naspete). era clar... dat foitza goala... cu permisiunea de a veni sa-l repet cu alta grupa, a doua zi de la 8 dimineata. mi-a fost rusine de prof (nu era in sala, dar....) si atat. a doua zi m-am dus... si am scris de 10.... iar asistentul ala a stat non-stop langa mine, numa in chiloti nu m-a verificat de fituici, nu pricepea de unde stiu eu materia... nu stia, saracu, ca eu chiar invatasem pt examenu' lui, dar... m-am ratacit prin conglomeratele de BUCEGI (2l) rotfl

2. faza relativ asemanatoare... tot in anu 2, tot partial, tot dimineata... si cu acelasi amic binevoitor. hotarata ca nu-i cazu' sa ma joc prea des cu focul, ma apucasem sa invat... si am lasat pe dimineata dinaintea examenului fix 10 pag... eram cam la a 5 a cand imi suna la usa colegul. il primesc, stam la cioace (fara "grade" de asta data), las cele 5 pagini, probabilistic gandind ca, daca am invatat 150, 5 e o abatere mititica. la facultate, colegu' se asaza in spatele meu, pt o colaborare fructuoasa si unidirectionala (eu catre el)... si ne vin subiectele. 2 sub din 3 erau din alea 5 pagini necitite. alti nervi... alta foita goala... o cinste grasa cu 4 beri de inecat amarul de la colegu'... ajuns acasa, adormit cu ochii-n carte si... luat cu bine a doua zi smile.

in rest... chefuri pana dimineata inainte de examene... si cam atat... ar mai fi faze, dar alea DIN TIMPUL examenelor, nu dinainte...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.