|
Nu esti logat.
Pentru Doctoressa....#1 2008-03-19 14:58:23
Pentru Doctoressa....Tocmai am venit de la ginecologie.Pe examenul de secretie scrie :Sistem Bethesda,adecvarea frotiurilor pt evaluare -satisfacatoare dar limitate,Foarte frecvente PMN,epitelli frecvente,leucocite frecvente,mucus rar,flora grad 3 ,frecventi bacili gram (-) Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-03-19 14:59:09) Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #2 2008-03-19 15:25:56
Re: Pentru Doctoressa....cu klion ai putea inlocui meclozolul...ar fi cel mai aproape, cred eu... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-03-19 15:59:12
Re: Pentru Doctoressa....Iti multumesc din suflet.Gardnerella nu a iesit.....adica pe buletinul de analiza nu este bifat in nici un fel.Nici candidoza.....Offf....tocmai acum cand ma hotarasem si eu sa ma apuc de lucru la un bebe......O sa caut celelalte ovule.....Oare ar trebui sa mai repet analiza intr-un alt loc???, Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-03-19 16:02:00) Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #4 2008-03-19 16:05:24
Re: Pentru Doctoressa....insa bacilii aia gram neg eu cred ca asta sunt Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-07-27 20:08:51
Re: Pentru Doctoressa....as dori o lamurire: la ce intervale de timp se pot utiliza ovulele Klion, sau orice alte combinatii antimicotic-antibiotic? eu am un pap tipII inflamator de 3 ani, am tot pus ovule, am inghitit diverse si e tot asa. azi, pe fuga, doctorita a pomenit ceva gen cind am pus ultima data, in ultimul an. ei bine, acum o luna, tratament dupa capul meu. pot sa-l repet acum, cu cervugid? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-28 12:19:26
Re: Pentru Doctoressa....pai daca doctora ti-a dat ovulele astea , atunci e ok Offline #7 2009-07-28 19:04:58
Re: Pentru Doctoressa....pai, era pe fuga, fiind f.solicitata ca experta in facut bebelusi. asa ca, a scris rapid o reteta clasica. dar problema mea e veche; ba candida, ba leptotrix, ba trichomonas( asta n-a fost, dar am dat peste o dr.de moda veche care punea dg prin semne indirecte), in fine am incercat de toate. acolo e un ectropion, care in timp banuiesc ca a dus la o cervicita cronica. cauza? n-am idee, nici ginecoloagele la care am fost. o sa incerc acum cu naturiste. Offline #8 2009-08-03 11:58:29
Re: Pentru Doctoressa....doctoressa.... am si eu niste intrebari...am 16 ani si am inceput viata sexuala,iar mama vrea sa ma duca la ginecolog sa vada daca eu sunt virgina....as vrea sa te intreb daca ginecologul ii va spune adevarul mamei mele??? mama va intra cu mine in cabinet??cum pot rezolva situatia ??nu vreau ca mama mea sa afle adevaru...multumesc si astept raspunsul tau Ultima oara a fost editat de fsexygirl90 (2009-08-03 11:59:46) Offline #9 2009-08-03 12:04:50
Re: Pentru Doctoressa....din cate stiu medicul e obligat sa respecte confidentialitatea medic-pacient. Offline #10 2009-08-03 14:37:26
Re: Pentru Doctoressa....Am si eu o intrebare... In urma unei vizite la ginecolog mi s-a spus ca incepe sa se formeze pe colul uterin o rana si mi s-au prescris cervugid-ovule, cate unul timp de 4 zile dupa fiecare menstruatie(cam 2 cutii). Este suficient acest tratament? Offline #11 2009-08-03 14:40:34
Re: Pentru Doctoressa....Dupa ce termini tratamentul o sa mergi din nou la control si o sa-ti spuna medicul daca a fost suficient sau nu... fiecare organism reactioneaza altfel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|