|
Nu esti logat.
S'a terminat-10#172 2008-03-30 09:36:38
Re: s'a terminat
Mda..pacat ca asta nu a inteles'o si el.. Offline #173 2008-03-30 10:07:15
Re: s'a terminatnu ai ce sa ii faci mai ales daca el nu intelege asta.... cum am scris mai sus poate e mai bine asa.... cand un om cere pauza se gandeste la despartire clar... iar daca nu te vrea suficient de mult langa tine si nu lupta si el pt.voi nu ai ce sa ii faci VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #174 2008-03-30 10:13:06
da..cam asta ar fi marea concluzie:ca el a incetat sa mai lupte pt noi. Deci asta e.. O sa ma resemnez cu gandul asta..Chiar daca o sa regret ca nu am apucat sa decoram camera,si sa facem blondutza noastra Dar trebuie sa invat sa ma resemnez,nu? Intr'un fel sau in altul.. Offline #175 2008-03-30 10:16:20
dai pe my account info Offline #176 2008-03-30 10:17:20
i'am raspuns eu pe offtopic Offline Publicitateloading...
#177 2008-03-30 10:21:08
Re: s'a terminatai my account info si pe mess.. deci poti s-o schimbi si direct Offline #178 2008-03-30 10:22:45
Re: s'a terminatok.multumesc fetelor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #179 2008-03-30 11:30:02
Re: s'a terminatsincer..sunt multe lucruri in relatia tantosicai care seamana destul de mult cu a mea....sincer..mi-e frica...ca si la mine s-ar putea termina asa.....intr-o zi poate am sa scriu si eu intreaga poveste....dar stiu ca voi lua certuri urate de la voi,....ar fi foarte multe de scris...tantosica nu fi suparata..inteleg prin ce treci..si eu sunt acu in a 2a pauza in relatia asta.... Offline #180 2008-03-30 11:33:12
pai si a fost mai bine dupa prima pauza? Eu asta nu inteleg:daca ne iubim,cautam sa vorbim,sa rezolvam..nu cautam sa nu ne vedem Offline #181 2008-03-30 11:43:19
Re: s'a terminatpai in prima pauza...nu ne-am intalnit..insa el m-a sunat destul de des...pt k cik"ii era dor de min"..vb la tel..chiar daca ne certam mereu ...dupa ce am oprit pauza..ne-a mers foarte bine...pana cand dupa vreo saptamana s-a fost ofticat el oleaca dintr-un nimic....a fost totu ok..apoi a fost faza cu blonda oxigenata...eu mi-am pierdut increderea...am trecut peste..am zis k va fi bine.....iar peste cateva zile..am gasit yo pe hi5..pe contul lui ceva care sa ma faca sa-l sun si sai zic ca pun punct definitiv....a incercat el sami explice..am ajuns sa ne certam...eu ii vorbeam aiurea...din cauza neincrederii accentuate...si de joi dupa masa sunt in pauza cu el...mam intalnit joi cu el 2 ore si am stat doar ca simpli amici..chiar daca el o incercat sa ma sarute..lam respins..iam zis k eu nu ma sarut cu amicii...deci pauza continua..desi yo nu am incredere in el cand iese seara cu amicii lui...deci nu stiu cum se va mai termina pauza asta...la prima pauza am trecut peste si a fost totu ok..el mia cerut pauza ca sa ma schimb eu...si am facuto...acu pauza e de la amandoi..desi nu stiu daca o voi scurta...mie frik ca sar fi dus la altele(sau poate e doar imaginatia mea bogata)...cand voi vb cu el am sa stabilesc daca ramanem sau nu impreuna...iar la faza cu messu..si mie mi-a facuto asa...mi-a dat parola...dar nici macar nam intrat pe mess ci pe mailu lui...doar atat..si peste cateva zile sia schimbato...k sa nu mai intru eu...in schimb el intr zilnic pe al meu si imi face gat ca se baga altii in seama la mine... Offline #182 2008-03-30 11:49:35
Re: s'a terminatpauzele reprezinta de fapt dorinta de a fugi de responsabilitatea a masculilor ce ne inconjoara...care traiasec cu impresia ca < iubi cea nervozata suparata tracasat geloasa si etc> se va schimba complet cand vom iesi din pauza redevenind <zana buna la pat la bucatarie la toate>!!! am avut si eu o mica pauza de 6 luni in care el se plimba cu gastele ce visau la masina lui si la bani din portofel ... dar nu era de fapt pauza ci eram 100 la suta despartiti dar stiam ca ne vom impaca odata si odata.... si ne'am impacat numai pt ca a refuzat gastele si a venit plangand la <enervanta disperata crizata geloasa posesiva> d mine recunoscand ca nu am cum sa intruchipez toate pacatele de mai sus dat fiind ca ma iubeste cu tot sufletul..am sarit usor peste smiorcaieli (doar nu ne stim trupeste decat unul pe altul) si am incins o partida glorioasa de impacare dupa care m'am imbracat mi'am luat geanta si am plecata la un suc cu fetele! neuitand sa mentionez ca e cam posesiv si cam gelos si cam disperat dupa mine si asta s'ar putea sa ne afecteze relatia si poate ar trebui sa luam o pauza ...final suntem de 7 ani impreuna si ne iubim ca doi nebuni si e aici langa mine sorbandu'si cafeaua si zambind incet... Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-30 11:59:41) when god made man she was only kidding. Offline #183 2008-03-30 11:49:37
Re: s'a terminatla noi e prima "pauza". Niciodata nu am stat o zii fara sa vorbim. Acum avem deja 2 zile. Pauza intr'un fel de a spune,pt ca din pct. meu de vedere,daca a aceptat ca pt mine pauza=despartire,inseamna ca a acceptat despartirea. Nu vorbim la tel.nu vb. pe mess..Nu mai vb. deloc. Cat despre parola,vad ca si al tau are "apucaturi" d'astea.. (Poate e acelasi ).Acum sper ca ii e mai bine,cu parola lui secreta,si cu "pseudo-libertatea" de a vb. cu cine vrea. (de parca pe mine m'a deranjat vreodata ca vb cu fetele.Pana a aparut fufa asta in peisaj,chiar nu aveam nici o pb. Nu a facut niciodata ca a lui evil-sa le stearga pe toate din lista,deci nu vad problema.) Ma rog.. Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-30 11:51:37) Offline #184 2008-03-30 12:00:05
Re: s'a terminatpai nu cred ca e acelasi...a meu e aci cu mine la suceava..la o departare de 20 de minutele de mine....sunt multe apucaturi...nici la min nu a fost problema ca el vb cu altele pe mess..iar eu nu mai intram deloc ca el imi schimbase parola si nuo stiam..nu iam zis nimic..dar apoi au aparut blondele in peisaj care se bagau in relatie..prima se oferea de 1 martie sa il scoata la suc...ii dadea smsuri..il suna...si el ii cam raspundea...o mai suna...si restu..apoi sa calmat aia..si a fost sarutu cu oxigenata de la el la liceu...care pe mine ma deranjat enorm...iar acu tot aia ia lasat pe hi5 un comentariu ceva de genu"vreau sa ma trezesc dimineata langa tine...vreau sa fim copii..vreau sa fim adulti..sa plecam amandoi in lume bla bla bla...si se incheia cu pup bebe"..care pe mine ma scos din sarite si lam zunat si iam zis k are liber..la care el foarte calm "da ce sunt eu vinovat ca aia mia lasat un comentariu deasta"...si abureli deastea.. Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-03-30 12:01:23) Offline #185 2008-03-30 12:01:35
Re: s'a terminattantosica vai de capul lui sa fi avut langa el o crizata ca mine eu nu as fi stat la multe povesti iar discutia aia de la el de acasa am fi avut'o in trei cu <parasuta de la metrou>atarnand pe geam!!! :f?rbannad: when god made man she was only kidding. Offline #186 2008-03-30 12:03:03
Re: s'a terminatapi inseamna ca eu sunt calma...mimo..mai intrecut cu mult..))..deci nu's crizata.. Offline #187 2008-03-30 12:05:26
pana aici si la mine a fost asa. Si apoi a aprut in peisaj o fosta prietena,si el i'a trimis coment pe hi5. Am aflat,si i'am dat liber.Dupa vreo 2 luni ne'am impacat,ca a zis ca regreta. Apoi a fost ok un an si ceva(sau poate nu a fost chiar ok,ca nu prea aveam incredere in el.). Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-30 12:07:16) Offline #188 2008-03-30 12:06:52
daaaa..eu am vb. calm,ca doi oameni maturi,si el zice ca eu sunt geloasa,si posesiva..si ca s'a saturat.. Deci asta nu e nod in papura? Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-30 12:09:55) Offline #189 2008-03-30 12:08:30
Re: s'a terminatnu nu dar la mine nu merge cu dume de genu te iubesc dar intre noi ceva nu mai este ok si hai sa luam o pauza..... sau sti atata timp cat eu te las sa vb cu cine vrei si eu pot...poti pe dracu!!! ce sa poti sa vb cu rachete care se dau la tine pai d apoti cum sa nu da la mamata acasa departe d emine si de sufletul meu cu cel putin 100 de kilometri!!!!!!!!!!! si tantosica ai fost rea scumpo ..de ce nu ai lasat fata sa se afirme .. <parasuta> daca isi doreste asa mult sa aiba o relatie in trei trebuia sa o aduci sa participe la discuti poate sa face'ti o conferinta pe mess!!!!!mai bine ai facut ca l'ai lasat desi imi pare rau ca te doare dar meriti mult mai mult decat un idiot frustrat ( si pune'l sa citeasca si asta) nu stie s apretuiasca iubirea o vinde ieftin pe nimicc b-( tantosica te pup si scuze daca am exagerat dar mi'a crescut nivelul la nervi Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-30 12:10:01) when god made man she was only kidding. Offline #190 2008-03-30 12:14:57
unu' la mana:iar m'ai facut sa rad La faza cu conferinta si la aia cu gogosile
trei la mana:nu mai conteaza daca citeste sau nu aici,eu nu il pot pune sa citeasca(decat telepatic ),si oricum cred ca o sa fie fix 0 o alta parere ca nu face bine ce face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|