homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-100

#1882 2008-06-23 00:39:05

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

Re: s'a terminat

n-as vrea sa se inchida topicul din cauza certei....ganditi-va ca mai ajuta din cand in cand pe cele care au nevoie in unele mom sa se descarce, pe mine m-a ajutat foarte mult , si incercati sa mutati discutia in alta parte sau incheiati-o

ale imi pare rau ca s-a intamplat asa, eu iti doresc sa treci cat mai repede peste si sa gasesti pe altcineva care sa te faca de 10 ori mai fericita

danny poate te legi de el numa pt ca sunteti departe de tara. incearca sa vb cu el, sa-l tragi de limba, sa vezi exact ce vrea

Ultima oara a fost editat de monibv (2008-06-23 00:40:47)

#1883 2008-06-23 00:39:26

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

raman la parerea mea persi. eu nu am zis-o ca sa o enervez. am zis k sper sa nu se apuce si al meu de taxi,k mai nou tot felu de cunostiinte de ale mele,baieti,se apuca de asta. si mi se pare ff aiurea. k la taxi eu am vazut numai inculti si nesimtiti,mitoacani. am groaza uneori cand ma urc in taxi...k se poarta ca niste prosti,merg p rosu,injura,cuvinte obscene,alea alea...cred k stiti despre ce vb.
si am zis k sper k nu ii trece prin cap sa se apuce de asa ceva,mai ales k il duce capu la mai mult.
am intalnit cred k maxim 3 taximetristi kre erau politicosi,si aia erau oameni in varsta,nu am avut nimic cu ei.erau in regula. dar astia tineri sunt ceva de groaza,ma calca p nervi. stau linistita in spate si imi vad d treaba mea,ma uit p tel sau la poze sau ce fac eu,si ei zbiara tot felu de porcarii sau se iau de mine. asa k eu cred k am tot dreptul sa ii consider penibili.
e parerea mea,so?
e ca si cum ai zice k brunetele is penale sau eu stiu cum...crezi k m-as ataca?nici vb,k nu ma consider vizata.
e parerea meaaaa,asta e.

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-23 00:42:06)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1884 2008-06-23 00:44:19

LauraP.
Full member
Inregistrat: 2008-06-20

danny...eu am o relatie de 3 ani cu o persoana care e la facultate in CT si culmea la Academia Marina. suntem din acelasi orash natal, dar eu fac facultate in Iasi.au existat momente in care simteam ca nu mai merge relatia dintre noi doi, dar am trecut cu bine peste toate. poate itzi faci tu o impresie gresita. asa cum a zis si Monibv, putina comunicare nu ar strica...

Ultima oara a fost editat de LauraP. (2008-06-23 00:44:57)

pupici si imbratisari moldovenesti...

#1885 2008-06-23 00:46:57

LauraP.
Full member

oricum eu nu prea reusesc sa imi dau seama ce se intampla cu tine pt ca ai fost un picutz "zgarcita" cu informatiile, dar incerc sa te scot putzin din starea in care esti >big_smile<

Ultima oara a fost editat de LauraP. (2008-06-23 00:47:33)

#1886 2008-06-23 00:52:21

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

da n-am cu cine sa comunic! sad...deja ma simt penibil cand ma mai apropii de el sa il pup sau sa il mangai...numai eu si eu....si iarasi eu?!...ii mai zic cateodata "hai sa te pup, ca daca nu trece si ziua de azi si tu nu ma pupi" iar el imi raspunde "da bine...numa tu ma pupi!" pe un ton super ironic....intradevar, se mai intampla sa avem si zile mai bunicele, cand ma pupa dupa ce manacam (gen saru-mana pt masa), dar cand avem zile proaste nici ca isi da interesul sa faca ceva ca sa se imbunatateasca relatia....
De fapt asta e problema mea ....el nu face nimic ca sa ne fie mai bine, desi vedem ca tot mai rau e pe zi ce trece....pot sa fiu suparata de numa - nici macar un "ce ai" nu aud de la el sad

Publicitate

loading...

#1887 2008-06-23 00:54:03

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

moni kram si eu imi doresc acelasi lucru smile  cred ca toate ne dorim
ce m-a frapat lol  a recunoscut si el ca nu merge relatia... dar tare cred ca el ar fi continuat si asa neutral  noah, n-are rost...  nici n-am apucat sa vb cu el, ca deja au intervenit prietenii lui pe langa mine, sunt convinsa ca se va repeta, maia ales ca in 2 ani de zile si mai ales recent, prietenii aia au devenit si prietenii mei... aiurea
imi striga ca sper sa-mi gasesc unul mai bun daca el n-a fost sa fie lol pai plm, l-am impiedicat eu sa-mi arate ce poate? l-am trimis eu in bratele altora ca eu mai apoi sa-mi pierd increderea in el? nuuuuuuuuu... noah, pai placa-i si vad eu, asta daca n-o fi jucat iar teatru, ca nu i-a picat bine despartirea... vorba aia: la ce naiba s-o mai fi zbatut sa ne impacam acum 4 luni?  nush, sa piarda vremea? plm

There ain't no sunshine now that he's gone

#1888 2008-06-23 00:55:33

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

GreenBubbles a scris:

treaba mea cum vb. macar eu pot avea si o discutie elevata,dar si una mai..."colorata". eu invatz,fac o scoala si mai citesc o carte din cand in cand. tu?ma indoiesc...in fine.
gata,tzaranoaia

asa si de unde stii tu ca eu nu fac scoala?sau ca nu citesc?imi ti lumanarea cumva?si la ce facultate faci mai bine abtine-te ca acolo merg toti prostii si doar timp sa ai sa te prezinti la examene iti trebuie,nimic in plus(eventual ceva bani).Ciudat ca faci facultate,dar nici s ascrii corect nu stii.
Choco....eu nu mai spun nimic ...daca cum vb green se vb pe forum.......atunci ....... chiar nu mai am cuvinte.Nu va voi mai deranja multa vreme,stati linistite.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1889 2008-06-23 00:57:39

LauraP.
Full member

danny, asa s-a comportat de la bun inceput sau are atitudinea asta de ceva timp incoace? si eu sunt o tipa mai rece si ma gandesc ca poate el a fost mereu asa distant insa tu ai ajuns sa percepi aceasta distanta abia acum...

Ultima oara a fost editat de LauraP. (2008-06-23 01:02:00)

#1890 2008-06-23 01:00:46

danny
Full member

nu, nici vorba...la inceput era super dragastos si atent si toate alea....mai ca ma si lua de nevasta in vreo 3 ani, dupa ce terminam fac, dupa cum zicea el..de asta zic ca i s-a cam urat baiatului cu mine. Asta e, da macar de as avea curajul sa ma pun in fata lui si sa ii zic "hey, zi-mi clar daca mai vrei sa fim impreuna sau nu!".....dar poate ca mie frica de raspuns sad

#1891 2008-06-23 01:03:15

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

bey fetelor ...pt ce va certati si voi..sad ...

when god made man she was only kidding.

#1892 2008-06-23 01:04:35

LauraP.
Full member

offf... frica de raspuns...tu pana unde ai fi in stare sa mergi? adica in cazul unui raspuns negativ din partea lui, ai incerca sa continui relatia sau ai avea puterea sa ii pui capat? astea sunt 2 dintre intrebarile la care ar trebui sa gasesti un raspuns...

#1893 2008-06-23 01:05:51

GreenBubbles
Insomniac member

Andra123 a scris:

GreenBubbles a scris:

treaba mea cum vb. macar eu pot avea si o discutie elevata,dar si una mai..."colorata". eu invatz,fac o scoala si mai citesc o carte din cand in cand. tu?ma indoiesc...in fine.
gata,tzaranoaia

asa si de unde stii tu ca eu nu fac scoala?sau ca nu citesc?imi ti lumanarea cumva?si la ce facultate faci mai bine abtine-te ca acolo merg toti prostii si doar timp sa ai sa te prezinti la examene iti trebuie,nimic in plus(eventual ceva bani).Ciudat ca faci facultate,dar nici s ascrii corect nu stii.
Choco....eu nu mai spun nimic ...daca cum vb green se vb pe forum.......atunci ....... chiar nu mai am cuvinte.Nu va voi mai deranja multa vreme,stati linistite.

rotfl rotfl rotfl
eu nu stiu sa scriu coreeeeeect??EU?? acum chiar rad. scriu foarte corect. poate ca nu pun litera mare la inceput de propozitie,dar aia e de lene. facultate de prosti? rotfl e mai faina facultatea aia decat iti imaginezi tu,e super ! Eu aveam medie si de ISE dar am ales asta pentru ca vroiam management turistic...
Si da,poti sa nu te duci la cursuri,pentru ca sunt carti publicate. Asa ca le cumpar si invat acasa. La seminarii merg mai tot timpul,asa ca vezi pe cine faci tu proasta...
Ma abtin sa nu-ti mai spun vreo 2,3... Oricum...de unde stiu ca nu faci scoala? toata ziua esti p forum,si nu faci nimic,nu zici nimic de nici un examen..."A,si daca nu zic,inseamna ca nu dau examane?" probabil e intrebarea ta urmatoare. Nu,nu inseamna. Dar ori nu faci scoala,ori stai toata ziua acasa si mergi doar la examene,asta insemnand ca tu faci o scoala de prosti. Eu nu te-am facut proasta,deci vezi cum vorbesti!
si da,facultatea e pe bani,pt ca e privata.si toate facultatile private iau bani,mi se pare normal.
Ai grija pe cine faci proasta si analfabeta. Tu esti cea care nu stie sa scrie smile
se scrie "tii",nu "ti"....din "imi ti lumanarea" wink e doar un exemplu din o gramada.
acu hai,da-mi pace

#1894 2008-06-23 01:08:29

mimoo
Sr. member

fetelor v'am zis ca am varicela?smile

#1895 2008-06-23 01:12:04

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

da mimoo ne-ai zis. cum te mai simti? puss

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1896 2008-06-23 01:12:45

danny
Full member

Inca un coment in plus pe tema asta si raportez!....Forumul asta nu cred ca este facut pentru niste fete care se cearta mai ceva ca la liceu ("la seminarii merg mai tot timpul, asa ca vezi pe cine faci tu proasta" - am intepenit la replica asta), asha ca orice comentariu pe aceasta tema inceteaza ACUM!

Ultima oara a fost editat de danny (2008-06-23 01:16:53)

#1897 2008-06-23 01:13:14

LauraP.
Full member

hip hip hooray pt mimoo...:*

#1898 2008-06-23 01:14:08

GreenBubbles
Insomniac member

doamne,cat offtopic a fost aici in seara asta,mai mult decat ontopic neutral ne scuzati fetele,imi pare rau k discutia a avut loc aici...really.
si iar offtopic lol mimo speram sa te simti mai bine... puss
mai bine acum,macar stii k o singura data in viata faci...

#1899 2008-06-23 01:15:18

mimoo
Sr. member

...poi sincer imi  e mai bine da m'am bagat numa asa in sperantza ca va luati de mine si uitati una de alta rotfl2) ...

#1900 2008-06-23 01:19:44

GreenBubbles
Insomniac member

danny a scris:

Inca un coment in plus pe teme asta si raportez!....Forumul asta nu cred ca este facut pentru niste fete care se cearta mai ceva ca la liceu ("la seminarii merg mai tot timpul, asa ca vezi pe cine faci tu proasta" - am intepenit la replica asta), asha ca orice comentariu pe tema asta inceteaza ACUM!

danny draga mea,eu am incetat. nu mai am nimic de zis. si scuza-ma ea a fost cea care a zis ca facultatea in care eu studiez este de prosti. implicit si eu as fi proasta ca merg acolo. asa ca scuza-ma...dar aveam tot dreptul sa ii spun "vezi p cine faci proasta" .
eu am spus k merg la seminarii,pt ca asa e. ma duc sa discutam materia de la curs. la cursuri nu merg pt k am manualele,am gresit cu ceva spunand asta?

si inca ceva,tu nu stii vechiile discutii dintre mine si ea,asa ca te-as ruga sa nu te amesteci. eu mi-am cerut scuze k am avut aceasta discutie cu ea aici,sincer am fost ambele egoiste si nu v-am respectat topicul,voi va spuneati offul si noi...neutral.
asa ca eu una imi cer scuze ca nu te-am ascultat pe tine in cele scrise,despre probl tale...
Sper sa ne intelegem in continoare.

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-23 01:20:41)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.