homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-106

#1996 2008-06-25 12:03:17

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: s'a terminat

JanisJoplin a scris:

nu..fara el e nashpa neutral

puss

veeeezi dumbom

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1997 2008-06-25 12:10:36

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

melany , scuze ca ma bag , sa imi dau cu parerea. Nu te mai consuma, de ce vrea sa se insoare asa repede el stie, si nu intelege ca tu nu esti pregatita, sau inca nu vrei, cred ca este si un pic egoist la faza asta, adik conteaza mai mult ce vrea el, iar ce vrei  tu e la etcetera sau cum, e normal sa suferi, dar pune si tu un pic in balanta treburile astea , si incearca sa gandesti, cum se spune ' la rece'.

janis termina ca te batttttt, deci te battttt, nimeni nu e perfect, fiecare avem pasarelele noastre, hai fata ca il iubesti si te iubeste asta-i sigur... puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1998 2008-06-25 12:22:43

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

puss fetelor.................

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1999 2008-06-25 13:28:05

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

janis sper ca nu te superi pe mine, n-o spun cu rautate, da tu suferi de mult prea bine lol. am tot citit de tine si el si se poarta foarte frumos si e clar ca te iubeste si il iubesti. daca mai apar chestii, e normal, daca ar merge prea bine si nu v-ati certa din cand in cand v-ati plictisi. lasa baiatu sa mearga in portugalia ca se va recompensa cand vine cu varf si indesat tongue

melany, imi pare rau sad si imi imaginez cat suferi acum, da eu zic sa profiti de janis ca e "libera" o saptamana si s-o tineti numa in chefuri drink drink drink . asa mai uitati si tu si ea de "nacazuri"

Ultima oara a fost editat de monibv (2008-06-25 13:29:15)

#2000 2008-06-25 14:02:52

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

monibv..si alinutza...poate aveti dreptate..nimeni nu'i perfect..trebuie sa trec peste chestiile astea...si sa nu mai renuntz asha usor
avem 1 an jumate acum,exact cand incep problemele..am auzit n cupluri cu probleme mari si grave la 1 an juma,dar nu credeam ca mi se intampla si mie...

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#2001 2008-06-25 16:32:43

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

ei bine, hai sa va cer si eu parerea in legatura cu o dilema de-a mea, dak pot sa-i zic asha. Relatia mea e de departe de a fi ideala, poate cateva dintre voi mai isi aduc aminte ca m-am mai jelit eu pe forum - atentii, mangaieri, kitzi mitzi n-am mai avut parte de muuuullt, destul de rar mai primesc un pupic (in zilele cand nu suntem ciufutzi unul pe altul si dupa ce mancam -> pt el e un fel de a zis saru-mana pt masa). Acum o sa fim despartiti 2 luni pana in septembrie.
Ce ziceti voi fetelor, in special cele care au trecut prin asha ceva, daca sunt, va mai continua relatia? Va fii mai bine sau mai rau?
Scuzati daca sunt offtopic, dar vreau sa stiu cat de cat la ce sa ma astept ca sa nu stau in "doliu" dupa aceea 2 ani de zile...sad
...adik sa sufar de numa numa

Ultima oara a fost editat de danny (2008-06-25 16:33:54)

#2002 2008-06-25 16:36:36

senorita
Insomniac member

danny, eu am mai auzit cazuri de relatii care si-au revenit dupa o despartire... el plecase la munca in anglia si dupa o luna s-a intors ca si-a dat seama ca nu poate fara ea..
si desi inainte o tineau numai in certuri, acum le e f bine si s-au mutat impreuna..

deci se poate, dar nu face din asta o certitudine

Ready? Steady... Go!

#2003 2008-06-25 16:45:42

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

danny eu zic sa fii pregatita pt orice. poti vb cu el acum inainte sa vedeti care e situatia...sau il lasi sa plece si cand va vedeti in septembrie hotariti.poate are nevoie de spatiu de timp sa isi dea seama ce simte...o fi intervenit obishnuita monotonia...pregateste-i o seara mai speciala si vezi cum reactioneaza.daca nici asa nu e dragastos...ar trebui sa te detasezi putin si sa ii lasi putin timp

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2004 2008-06-25 21:16:25

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

monibv a scris:

janis sper ca nu te superi pe mine, n-o spun cu rautate, da tu suferi de mult prea bine lol. am tot citit de tine si el si se poarta foarte frumos si e clar ca te iubeste si il iubesti. daca mai apar chestii, e normal, daca ar merge prea bine si nu v-ati certa din cand in cand v-ati plictisi. lasa baiatu sa mearga in portugalia ca se va recompensa cand vine cu varf si indesat tongue

melany, imi pare rau sad si imi imaginez cat suferi acum, da eu zic sa profiti de janis ca e "libera" o saptamana si s-o tineti numa in chefuri drink drink drink . asa mai uitati si tu si ea de "nacazuri"

nu prea o pot tine pe janis in chefuri ca eu sunt la munca si termin destul de tarziu
cat despre el...asta e!poate asa a vrut Doamne Doamne sa nu fim impreuna sau poate vreodata ma voi impaca cu el..totul e posibil.sper ca acumsa incep tratamentul ptr a-mi vindeca "ranile"

#2005 2008-06-25 21:24:36

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

meeeeel pusspuss
danny,nush ce sa iti zic... si eu l-am asteptat o data pe un ex iubit 2 luni. eram impreuna de,wow,2 saptamani si el a plecat si 2 luni nu l-am vazut! vorbeam la tel,mesaje si cam atat... si mi-a fost greu sa am incredere in el k nu ma inseala,fusesem doar 2 saptm impreuna si nah... dar din cate stiu eu nu m-a inselat. ulterior ne-am despartit din alte motive.dar am avut rabdare 2 luni,am stat frumos si l-am asteptat. si s-a intors la mine.
oricum,poate pt voi pauza asta de 2 luni va fi benefica,isi va da seama cat de mult iti simte lipsa,si cat de mult te iubeste si are nevoie de tine... eu zic sa stai chill,sa vezi ce se mai intampla. deocamdata nu prea ai ce face...
bafta puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2006 2008-06-25 22:33:11

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

buna fetelor....azi ma inscriu si eu in acest topic....acum o jumatate de ora m'am despartit de un om cu care am stat 2 ani si o luna....imi este greu as vrea sa fug in bratele lui sa ne impacam sa ne sarutam sa ii privesc ochii sa'l sufoc cu dragostea mea sa'l iubesc...dar vreau sa cred ca asta nu o sa se mai intample niciodata....poate e mai bine asa...sper sa am putere sa trec peste...prieteni nu am nu am cui sa ma descarc am renuntat la toti pentru el....si cu ce m'am ales.gratersmile(((( ,, te iubesc dar relatia noastra s'a dus''??

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#2007 2008-06-25 22:33:17

senorita
Insomniac member

offtopic
greeeeeeeeeeeen puss

draga de ea, cum da ea sfaturi la toata lumea.... in ultimul timp am tot vazut-o pe aici si imi place tare big_smile

Ready? Steady... Go!

#2008 2008-06-25 22:41:47

GreenBubbles
Insomniac member

seno puss pup mare hjarta pai nu-mi place ca sunt p aici,adik sper sa nu fiu p aici din motivu k se termina si la mine neutral
sfaturi,da... sincer chiar mi se rupe inima cand citesc ce scriu fetele p aici.uneori parca chiar simt durerea aia,k ma gandesc cum ar fi sa ma desprt de al meu si atunci le inteleg p fetele...
Zic eu "uita-l,nu merita" dar dak as fi in locul lor...tot asa as suferi probabil neutral
oricum am invatzat una alta de aici,din topciul asta cel putin... si ca se poate uita si incepe din nou,si ma refer la tine seno,dar mai ales la Tanto,chiar o admir pt k a trecut peste,sau ca macar se lupta sa treaca...
puss

#2009 2008-06-25 22:42:52

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

dulcinika incearca sa reiei legatura cu prietenii, si niciodata nu-i mai lasa pt o puta, pt ca in mom d'astea ei sunt singurii care te scot din starea asta. poate o sa inteleaga, daca sunt prieteni dupa o morala buna o sa te ajute. pare rau sad

#2010 2008-06-25 23:01:32

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

fetelor,  la mine au inceput sa se mai vindece ranile smile adica sufar cand mai vorbesc cu el, sau cand ne mai intalnim (se intampla inevitabil) dar am inceput sa ies cu un tip..nu imi place extrem de mult dar mcara mai fac si altceva... incet incet scap de fantoma fostului ...smile

#2011 2008-06-25 23:13:10

senorita
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

seno puss pup mare hjarta pai nu-mi place ca sunt p aici,adik sper sa nu fiu p aici din motivu k se termina si la mine neutral
sfaturi,da... sincer chiar mi se rupe inima cand citesc ce scriu fetele p aici.uneori parca chiar simt durerea aia,k ma gandesc cum ar fi sa ma desprt de al meu si atunci le inteleg p fetele...
Zic eu "uita-l,nu merita" dar dak as fi in locul lor...tot asa as suferi probabil neutral
oricum am invatzat una alta de aici,din topciul asta cel putin... si ca se poate uita si incepe din nou,si ma refer la tine seno,dar mai ales la Tanto,chiar o admir pt k a trecut peste,sau ca macar se lupta sa treaca...
puss

exact... cred ca fiecare are ceva de invatat de aici.. chiar daca poate n-a fost cazul sa sufere pentru cineva..
eroina topicului si eu tot pe tantzica o consider.. draga de ea, ce lectie de viata ne da signof10
pup green puss

anda.. ne bucuram pentru tine!!!! deci e valabila regula cu "better in time" buga
treci fuguta la "a inceput" si da detalii diablo

Ready? Steady... Go!

#2012 2008-06-25 23:17:12

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

smile  hai fetele, ne imbarbatam lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#2013 2008-06-25 23:19:09

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

ale imi pare tare rau...shtiu ca dupa ultima cearta ai vb cu mama ta si'l acceptase...e demn de roman de dragoste...dupa ce a fost acceptat..n'a mai aparut sad

6 ani de dragoste  hjarta

#2014 2008-06-25 23:20:06

GreenBubbles
Insomniac member

grater grater grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.