homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-107

#2015 2008-06-25 23:20:32

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Re: s'a terminat

m'am int cu el.....si mi'a fost greu dar am zis ca gata s'a terminat am vb in prezenta lui de ,,noi'' la trecut...si de maine incep lacrimile,durerea in suflet,timpul liber,amaraciunea,etc.....acum nu realizez ca s'a terminat....dar de maine incepe adevarata lupta cu mine,cu inima mea,cu durerea care o simt...gratersmile((smile(((

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#2016 2008-06-25 23:20:54

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

SonneAle a scris:

smile  hai fetele, ne imbarbatam lol

pai drinkdrinkdrink
green.... not again... what? hmm

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2017 2008-06-25 23:21:08

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

rotfl  daaaaaaaa, ironia sortii lol am vb cu buna-mea, ca ea e sg care stie de relatie si toate cele petrecute, ea mi-a zis razand, ca ne vom impaca... neutral  eu nu stiu ce sa mai cred si nu stiu daca as mai vrea s-o lungesc aiurea, s-o ard aiurea practic. neutral  acum cand vad ca nu da semn, m-astup lol si cred ca asta si vrea sa faca si reuseste neutral  asta e...

There ain't no sunshine now that he's gone

#2018 2008-06-25 23:22:19

SonneAle
Addicted member

dulcinika007 a scris:

m'am int cu el.....si mi'a fost greu dar am zis ca gata s'a terminat am vb in prezenta lui de ,,noi'' la trecut...si de maine incep lacrimile,durerea in suflet,timpul liber,amaraciunea,etc.....acum nu realizez ca s'a terminat....dar de maine incepe adevarata lupta cu mine,cu inima mea,cu durerea care o simt...gratersmile((smile(((

of scumpa sad  kram imi pare tare rau... sad  dar ce s-a intamplat? poate e doar o cearta banala... hmm

#2019 2008-06-25 23:24:35

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu'mi doresc din tot sufletul sa fi fericita,dar scuza'ma ca iti zic...asha cum zici si tu...o lungesti..adik ciorba reincalzita..ok ok...dar de cate ori? aveti atatea despartiri la activ...gandeste'te putin la viitor..ce stabilitate shtii ca ai..?

nu judec,doamne fereste...si nici eu nu's mai breaza,ma supar des pe el,si'mi trece la fel de repede
dar niciodata nu a trecut in noapte si noi sa fim suparati

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#2020 2008-06-25 23:31:01

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

el se intampla mai des cu noii lui prieteni decat cu mine....in ultima vreme numai de ei imi povestea,dak stateam 4 ore impreuna subiectul principal erau ei..era rece cu mine:((smile(((numai ieseam in oras,iar cand ieseam ieseam cu pr lui(de cand stam impreuna m'am indepartat de toti pr mei)nici nu mai stiu de cand nu am mai stat decat noi fara x sau y,le ia apararea dak ii spun ca uite x mi'a lasat impresia ca e asa....si multe altele...si acum ma lua cu,,dak nu iesim si cu altii se duce relatia'' si ii raspunsai ca fii linistit ca gata s'a dus,poti sa te intalnesti k si pana acum cu ei,adik in fiecare zi...si am plecat nu vreau sa il mai vad dar sunt 2 ani al mijloc si imi este foarte foarte greu:((smile((((((((((((((((((smile(((((((((((((

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#2021 2008-06-25 23:33:29

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

v-as pove si eu de ale mele...dar nush dak mai scriu chestii de genu p aici,sunt persoane prea rautacioase kre dupaia rad...asa k ma abtin sad

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2022 2008-06-25 23:35:55

GreenBubbles
Insomniac member

ce nasol,si eu m-am cam indepartat de prieteni. de fapt...m-am indepartat de ei din cauza unei vaci idioate,unele stiti povestea.
dar dak m-as desparti de el...mda,m-as cam plictisi (afara de suferinta,etc) dar mi-as face new friends cumva...

#2023 2008-06-25 23:36:42

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

senorita a scris:

GreenBubbles a scris:

dar mai ales la Tanto,chiar o admir pt k a trecut peste,sau ca macar se lupta sa treaca...
puss

exact... cred ca fiecare are ceva de invatat de aici.. chiar daca poate n-a fost cazul sa sufere pentru cineva..
eroina topicului si eu tot pe tantzica o consider.. draga de ea, ce lectie de viata ne da signof10

I'ote ca ma barfeste lumea in lipsa lol applause LA's ca e bine,ma simt si eu importanta.. visslar visslar angel
Cat despre daca trece sau nu,asta e discutabil.. big_smile In principiu trece ca a vazut ca nu are de ales..Adica avea de ales intre a se impusca,spanzura sau a trece peste.. Si cum sfoara nu am,daca ma impusc fac mizerie..am ales si eu ultima varianta lol
Acum lasand gluma la o parte,stiu ca in fiecare dintre noi exista o putere mai mare decat stim,credem sau speram..Si iese la iveala puterea asta atunci cand ne asteptam mai putin,dar vine.
Si daca nu ne vindecam noi,ne vindeca timpul..Insa nevindecate nu ramanem in nici un caz,pt ca viata e facuta in asa fel incat sa fie bine pana la urma.Are cineva acolo sus grija de asta big_smile Nu are cum sa fie altfel decat bine big_smile

Asa ca privirea inainte,inima deschisa,zambetul pe buze..Si va fi bine big_smile

Green mama,tu ce ai patit?

dulcinika,eu sincer cred ca prietenii sunt doar un pretext.. Sper sa ma insel,insa ceva imi zice ca nu e vorba doar de prieteni si renuntatul la ei..

Ale,voi va impacati din nou rodnar Parerea mea..hac lol drink

#2024 2008-06-25 23:39:45

GreenBubbles
Insomniac member

tantoo puss
uite am si eu cva probl,dar nu mai scriu aici...am zis si mai sus de ce...unii sunt rai si ar face orice sa rasuceasca cutitul in rana (desigur nu evb de voi) asa k ma abtin puss

#2025 2008-06-25 23:39:46

SonneAle
Addicted member

GreenBubbles a scris:

v-as pove si eu de ale mele...dar nush dak mai scriu chestii de genu p aici,sunt persoane prea rautacioase kre dupaia rad...asa k ma abtin sad

inceteaza! nicio relatie nu e roz, iar daca vine cineva si doar se lauda cat ii merge de bine si de cata iubire are parte, sigur persoana aia are chestii de ascuns... asa vad eu lucrurile, sigur e vb de o persoana frustrata care in loc sa se deschida, sta si acumuleaza si poate, se simte bine, incercand sa atace pe altii mai suferinzi...
feel free, green smile te ascultam
e exact ca atunci cand pretinzi ca esti mare scula pe bascula si de fapt... un zero

#2026 2008-06-25 23:39:59

JanisJoplin
Platinum member

off green......
ce mama masii se tot intampla?

#2027 2008-06-25 23:41:20

JanisJoplin
Platinum member

dar sonne sa shtii ca unii au parte de armonie..pe bune! ori in primul an..cand toate's roz
ori dupa ceva ani,cand toate problemele s'au rezolvat..si sunt hjarta hjarta suuuper ok again...

#2028 2008-06-25 23:42:23

vonda
Platinum member

GreenBubbles a scris:

tantoo puss
uite am si eu cva probl,dar nu mai scriu aici...am zis si mai sus de ce...unii sunt rai si ar face orice sa rasuceasca cutitul in rana (desigur nu evb de voi) asa k ma abtin puss

daca nu zici ce ai,vin acolo la tine si te alerg big_smile Oricum pe mine ma doare in paishpe de ce zic altii care ar avea ceva cu mine..Daca nu ma duc la ciorba la ei,nu vad de ce sa ii intereseze treaba mea.. Asa ca baga mare,ca sa "te facem" bine si pe tine,nu doar tu pe altii.. big_smile

#2029 2008-06-25 23:44:45

JanisJoplin
Platinum member

green,oricine te'ar fi suparat nu mai exista pe forum...am I right?ce te mai feresti..esti free sa zici orice

#2030 2008-06-25 23:45:30

GreenBubbles
Insomniac member

rotfl rotfl
faza e ca...nush ce se intampla...adik ne iubim si ramanem impreuna...dar,are uneori niste faze neutral
eu mereu trebuie sa-l inteleg,adik nu ca trebuie...o fac pt k il iubesc.cand are orice probl il inteleg,sau dak nu pot sa o fac,ii sunt alaturi macar.
el park nu e asa cu mine.
Dupa ce a murit Ziggy eu am dormit la el in noaptea aia. si am ajuns la el,nu a pomenit nimic de moartea lui ziggy,ca si cum nimic nu se intamplase... Eu stateam cu plansu in gat,muream de durere si de nervi si el nimic. Si am vb pana la urma si i-am zis k m-a deranjat si durut k el nu a vrut sa vb cu mine depsre asta... A zis k nu vroia sa rasuceasca cutitul in rana... ok,intr-un fel poate a avut intentii bune. Dar el e iubitul meu,e cu mine si la bine si la rau,nu? si dak nu cu el vb despre ce ma doare,atunci cu cine? adik eu nu iau relatia noastra ca un joc,cred k suntem parteneri de viata,fie k doar p moment,fie k p toata viatza.... si nah,nush ce sa zic de faza asta,k nu a vrut sa vb despre ziggy sad
chiar m-am simtit prost,am interpretat-o ca si cum nu avea chef de mine..
Plus k in ultima vreme se enerveaza des,cel putin cu mine asa e. Probabil si cu altii,dar asta nu stiu pt k nu-s de fatza cand e cu altii... a avut o perioada mai grea,stiu... vorbeste cam urat,habar n-am ce sa zic,sper sa treaca odata.
Duamni,cat am scris

#2031 2008-06-25 23:51:43

vonda
Platinum member

waii..greu merge forumul.. hmm
mai green'utzo mai..pai astea nu's motive de suparare. Si daca nu ma insel,tu ai plans mult in ziua cu ziggy..Deci cand te'ai dus la el erai deja plansa,cu ochii rosi si umflati,si alte detalii plangacioase.Asa ca eu cred ca baiatul a avut intentii bune,a vrut sa te menajeze,si probabil i se rupea sufletul daca te vedea plangand (asa sunt baietii care iubesc.. tongue Nu vor sa vada lacrimi,ca se moaie lol )
Iar la faza cu nervii..E cald,suntem toti mai irascibili (asta e o scuza care merge mereu lol )
Sau pur si simplu e o perioada din viata lui mai stresanta..Cand il vezi ca se enerveaza,ia'l de gat si pupa'l apasat,sa vedem,ce face atunci? lol

#2032 2008-06-25 23:54:26

SonneAle
Addicted member

green si eu cred ca nu dorea sa redeschida sub ziggy ca sa nu te faca sa plangi si mai tare sad

#2033 2008-06-25 23:58:03

GreenBubbles
Insomniac member

da,inteleg k poate nu a vrut sa ma mai vada plangand... a venit sa ma ia de acasa si m-a luat in brate in fata blocului,p drum n-am vb despre asta k mai era cu un cunoscut de al lui...dar nici acasa sad oricum eu plangeam,fie k el deschidea sub,fie k nu...dar mai mult ma ajuta sa vb cu el...mie mi-e greu sa ma deschis in fata oamenilor de obicei,si cand vreau sa o fac si sunt respinsa sau asa,si mai rau ma inchid in mine si mi-e si mai greu sa ma deschid iar,chiar dak isi cere scuze persoana aia...
Caldura? mda...si mie mi-e cald dar nu ma ratsesc ca o nesimtita sad
si dak l-as pupa m-ar pupa si el si apoi am reveni la sub de dinainte lol
el tot zice ca "pffoai ce pretena am eu...altii numa viseaza la asa una...e frumoasa,e buna,e inteligenta,si ma si intelege la multe faze big_smile " si ma bucur...dar recent mi-a zis k parca nu il mai inteleg asa k inainte...dupa aia a zis k oricum ma iubeste,in fiekre zi mai mult...nush dak a vb serios sau a zis-o sa ma imbuneze. adevarul e k si eu is ff paranoica,de aia va cer parerea...
ii zic ceva si imediat sare in sus: ce kktu naibii sa fac?!
sau alte replici. i-am zis k nu ma deranjeaza dak vorbeste colorat cand are nervi,dar nu cu mine....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.