homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-108

#2034 2008-06-26 00:27:48

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: s'a terminat

SonneAle a scris:

green si eu cred ca nu dorea sa redeschida sub ziggy ca sa nu te faca sa plangi si mai tare sad

da.
plus ca unii chiar nu stiu sa consoleze... am obs asta... nu oricine are un umar acolo pus deoparte si o ureche care sa fie gata sa asculte.
dar asta nu inseamna ca nu te iubeste green wink

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2035 2008-06-26 00:29:24

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

pai daca el tot zice de tine ca esti asa si asa si pe dincolo e clar ca te iubeste,ca altfel nu si;ar mai raci gura de pomana. Eu nu inteleg totusi de ce sare asa ca ars cand ii zici tu ceva.Bine,eu nici nu stiu ce ii zici tu de il calca asa pe nervi..dar totusi..
Se pare ca asa e el un temperament mai irascibil..Si sunt 2 solutii:fie te schimbi tu si mai lasi din paranoia(care nu stiu in ce consta,dar daca tu insuti(nu stiu daca e corect insuti ca nu gandesc la ora asta lol rodnar ) ai zis ca e paranoia,e clar ca e in neregula),fie se schimba el si cand ii vine sa tipe numara pana la 10 si se calmeaza. Pana la urma nimanui nu ii place sa se tipe la el,si ar trebui sa vada asta. Are el motivele lui sa fie asa nervos,si nu cred ca se poate schimba asa repede.. Uite'te cu el la Anger Management,ca e super funny,si poate invata si el ecva de acolo lol

#2036 2008-06-26 00:29:48

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

come on...nu-s de acord seno sad adik dak iubesti,ai acolo un umar de plans...nu e o arta in a consola p cineva,doar asculta ce are de zis... nu mi se pare greu asta,cand iubesti... neutral
gata,iar is paranoia neutral nu cred k ma iubeste neutral mooor

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2037 2008-06-26 00:38:39

GreenBubbles
Insomniac member

tantosica a scris:

pai daca el tot zice de tine ca esti asa si asa si pe dincolo e clar ca te iubeste,ca altfel nu si;ar mai raci gura de pomana. Eu nu inteleg totusi de ce sare asa ca ars cand ii zici tu ceva.Bine,eu nici nu stiu ce ii zici tu de il calca asa pe nervi..dar totusi..
Se pare ca asa e el un temperament mai irascibil..Si sunt 2 solutii:fie te schimbi tu si mai lasi din paranoia(care nu stiu in ce consta,dar daca tu insuti(nu stiu daca e corect insuti ca nu gandesc la ora asta lol rodnar ) ai zis ca e paranoia,e clar ca e in neregula),fie se schimba el si cand ii vine sa tipe numara pana la 10 si se calmeaza. Pana la urma nimanui nu ii place sa se tipe la el,si ar trebui sa vada asta. Are el motivele lui sa fie asa nervos,si nu cred ca se poate schimba asa repede.. Uite'te cu el la Anger Management,ca e super funny,si poate invata si el ecva de acolo lol

pai ce sa ii zic? nah am si eu fazele mele...i suck sometimes lol
ii zic o data sa mearga sa imi ia inghetata,k oricum mergea la magazin...ii zic sa-mi ia top gun,e vreo 3 ron. si vine inapoi cu un rahat p batz,ieftinatura cu vreo 1,5 ron rotfl a zis k nu luase destui bani la el,se zapacise...si m-am uitat la inghetzata aia asa dezamagita la ea...asa in scarba lol s-a simtit prost saracu,a zis k baga putza in ea inghetata...si mi-am cerut iertare...da oricum ma streseaza ca tot vb asa. o data m-am certat cu el la tel...k a zis k se pisha p minutele mele :f?rbannad: i-am zis k "minutele astea sunt platite de ai mei,te pishi p munca lor si p banii lor??" ce m-a enervat,wtf??

#2038 2008-06-26 00:49:00

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

apropo de fza cu inghetata.. mi'am amintit o treaba urata tare pe care i'o facusem ex-puiului de craciun..Doamne ce om rau sunt lol
Deci tot ii bateam eu apropouri ce sa imi ia de craciun,ca ne tot intrebam ce vrea fiecare..Si eu i;am zis ca nu vreau nimic..si ma rog,sa zicem ca ocazional ii mai bateam apropouri ca as vrea un parfum: All about eve,de la joop..
Boon..si vine Sf Nicolae,si vine matzul meu la mine cu un parfom de la joop.. Il scot eu,era cu totul altceva,nici decum All about eve,care nu mirosea bine..adica mirosea,dar nu pt cineva de varsta mea.
Bineinteles ca mi s'a pus pata pe el: ca nu e in stare sa tina minte un parfum,ca nu ma iubeste,ca daca ma iubea tinea minte.. neutral Am regretat mult atunci iasirea,eram nervoasa din nush ce motive,dar ar fi trebuit sa tac si sa il iau,si sa ii multumesc:pana la urma gestul a contat.. rodnar
Saracul i l'a dat mamei mele,ca era mai de varsta ei,si s'a dus si mi'a luat imprimanta lol
Morala: chiar daca nu a nimerit exact ce vroiai tu,ar fi fost dragut sa il pupi si sa ii multumesti big_smile Si iti luai tu top gun cand ieseai afara,ca mai produc astia de la delta suficienta (asa am auzit lol )
Nu de alta dar pt ei top gun si vafa e acelasi lucru,si pun atata pret pe detaliile de genul asta,cat punem noi pret pe campionatul mondial lol
Incearca si tu sa te schimbi,ca iesirile astea se aduna si la un moment dat rabufnesc wink

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-26 00:56:44)

Publicitate

loading...

#2039 2008-06-26 00:50:49

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

top gun e preferata mea inghetata ca tot a venit vb offtopic
te inteleg, si eu faceam urat lol pai eu zic una si el alta?? cum vine asta? lol

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-26 00:51:27)

There ain't no sunshine now that he's gone

#2040 2008-06-26 00:58:10

GreenBubbles
Insomniac member

faza e ca stie k i love top gun. k si lui ii place. dar ramasese fara destui bani,si mi-a luat aia mai ieftina,k plecase fara destui bani de zapacit ce e lol si s-a simtit prost si a zis k in loc sa apreciez k mi-a adus totusi o inghetata,si k nu a venit cu mana goala,eu am comentat si s-a simtit prost. mda,si eu faze de CACAO,recunosc... dar m-a enervat de cum a vb atunci...eu in locul lui adoptam alta strategie lol
cand el face faze d genu cu mine,cum am facut eu,eu ma intristez ff tare,nu urlu,ceea ce-l face sa se simta si mai penal...
oricum m-a calcat p nervi faza cu minutele.
Oricum,stie parfumul meu preferat pt k it drives him crazy lol stie k e today de la avon... ala de la hugo boss nu-l tine minte lol stie ce-mi place sa manc sau sa beau,berea preferata,etc...
oricum fie k vrea fie k nu,tot tre sa-mi cumpere un top gun,a pierdut un pariu rotfl
vazusem un caine ieri si fac: uite un cocker big_smile
evident k s-a contrazis cu mine,desi mereu il fac la rasele de caini. si am mers dupa caine si am intrebat stapanu si clar era cocker...apoi a zis k cik nu seamana ff bine,k poate e corcit,nush ce...oricum he lost.and now he ows me one big_smile

#2041 2008-06-26 12:05:16

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

da da..tantica noastra eroina topicului..rotfl2) pusspusspuss

#2042 2008-06-26 23:09:56

senorita
Insomniac member

ancu.. tu esti bine? puss

Ready? Steady... Go!

#2043 2008-06-27 00:30:26

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

eu da...rotfl2) traiesc..big_smile ..big_smile poat apar si eu cu noutati in curand la "a inceput"..big_smile

#2044 2008-06-27 00:38:44

senorita
Insomniac member

f bine ca esti vesela... there u go girl! diablo

si hai cu vestile big_smile

Ready? Steady... Go!

#2045 2008-06-27 00:51:23

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

dc oare ma gandesc tot la el? uuoofff fraiera mai este eu

#2046 2008-06-27 01:03:04

senorita
Insomniac member

Mel... e absolut normal.. give it time. wink
puss

Ready? Steady... Go!

#2047 2008-06-27 01:06:41

Melany1
Banat

puss
da eu nu vreaaaauuuu...ce ma enerveaza ,e vara toata lumea cu iubi la mare ,la munte...cat as fi vrut sa plec vara asta la munte.da sa merg singura nu ma mai tenteaza.chiar vorbeam ca dupa ce termin eu promotia la tigari sa fugim la munte,ptr ca voiam sa am si banii mei fara sa le cer alor mei...
da uite ca n`a fost sa fie sa plec...acum mi`e indiferent daca muncesc pana`n toamna...cred ca ar fi mai bine ca-mi umplu timpu

#2048 2008-06-27 10:34:37

senorita
Insomniac member

Mel, cred ca niciun moment din an nu e bun pt o despartire.. sau nu pot sa spui: mai bine se termina in ziua x, luna y.
eu m-am despartit inainte de Craciun... si scriam pe aici cat de tare doare treaba asta... sa ne petrecem momentele alea frumoase separat...
inainte de Paste la fel am avut momente grele... dar e normal.. asa a fost sa fie. zi mersi ca ai ceva de facut si nu stai toata ziua acasa.
cred ca e o idee buna sa mergi cu fetele la munte, de ce nu le zici? s-o iei ca pe o evadare asa.. ti-ar prinde bine, macar un weekend...
daca nu, umple-ti timpul cu ceva. si eu am facut ani de zile promotii si imi placeau la nebunie... nu te plictiseai niciodata wink

Ready? Steady... Go!

#2049 2008-06-27 15:15:20

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

am vb azi finally pe mess dupa ce disperat imi scria msg pe tel si pe mess la 4 dimi neutral  evident ne-am cam certat, o tineam numai in contradictii
mi-a dat de inteles ca ma iubeste si ca nu ar vrea sa ne despartim, dar i-am zis ca nu mai vad un viitor impreuna neutral  this it was!  sper sa ma mentin pe pozitie... neutral    si sper sa nu ma caute prea curand. sad   me a bit bit sad

There ain't no sunshine now that he's gone

#2050 2008-06-27 21:37:23

Melany1
Banat

mi`a dat sms si mi`a spus ca mai bine ne vedem fiecare de viata lui.i-am dat sms inapoi si i`am spus ca nu ma mai asteptam sa-mi confirme el..eu renuntasem la idea de relatie cu el.oricum sper ca data viitoare cand spunei cuiva sa se casatoreasca sa aibe sentimente si sa fie stabil ,ptr ca eu am fost doar un capriciu.
am incheiat discutia si am pus punct.fie ce vrea Doamne Doamne....viata merge inainte si imi doresc ca atunci cand ma voi casatorii sa fie sentimentul de iubire reciproc.ma mai gandesc la el putin...din cand in cand...si stiu ca usor usor mi se va rupe asa cum i se rupe lui de mine acum.

#2051 2008-06-27 21:38:52

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

#2052 2008-06-27 22:12:03

GreenBubbles
Insomniac member

oooofff mel sad chiar e trista povestea! tu chiar ai fost un capriciu pt el! stiu k orice ti-as zice acu nu te face sa te simti mai bine...oricum esti tanara,arati bine,si ai o multime de calitati de kre sigur se va indragosti un baiat. baiatul potrivit pt tine...
Lasa k tembelu asta o sa aiba de pierdut,oricum te-a pierdut p tine deja si asta e destul,dar nu cred eu k va avea o casnicie asa fericita,mai ales k el cum o cunoaste p una,gata!se insoara. nici n-o va cunoaste destul d bine si tot lui o sa-i fie greu.
tu sa fi sanatoasa,asta e important...si baieti mai sunt destui.
n-ai tu nevoie de un tzaran ca asta.
pup pusspusspuss
ale,eu cred k iar va impacati lol cand aud la tine fraza "sper sa ma mentin p pozitie" niciodata nu te mentii lol cristos te mai intelege si p tine...zau... puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.