S'a terminat-110
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
Re: s'a terminat
eh, asta e... daca era dupa mine se termnina de mult... el a tot tras saracul pana i s-a luat probabil
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
danny,eu zic ca pur si simplu nu erati unul pt altul.. Am mai spus si o mai repet: atunci cand ai o relatie in care pui in balanta pt o clipa ce e bine si ce e rau,si balanta inclina in favoarea raului,mai bine inchei. Din cate ai povestit tu,lasand la o parte certurile,sau mai stiu eu ce neintelegeri..faptul ca nu aveati comunicare,nu aveati viata sexuala,deja indica lipsa de relatie. Ce relatie e aia in care te pupa doar ca sa iti zica sarumana pt masa? :f?rv?nad: Eu si cu un coleg din generala cu care nu eram impreuna,dar caruia ii placea sa ma pupe..si cu ala ma pupam mai mult decat voi 2 Si cand ai zis ca faceati sex doar cand insistai tu..Vai de mine..pai eu cu ex'ul eram disperati si dupa 5 ani de ralatie..si o faceam pe unde apucam si de cate ori apucam Iar faptul ca dupa 2 ani a hotarat sa produca el ruptura definitiva,imi arata ca era deja o problema mai veche..El stie ce problema,ca vad ca nu comunicati,dar el a decis finalul pt ca se apropie plecarea,si va va fi mai usor sa treceti peste,fiind la departare,dar decizia era luata de mult.. Eu citeam felicitarile de la ex-pui si am vazut ca apogeul relatiei,cu cele mai multe cuvinte frunoase si surprize,a fost tocmai in jurul a doi ani de relatie,deci la voi,daca acum s'a ajuns la asta,e clar ca nu mergea. Deja cred ca stii si tu ca nu mai mergea,dar ai sperat intr'o minune..pt ca doar pe el il ai acolo.Insa acum ne ai si pe noi,si stim majoritatea din noi cat iti e de greu,si ce simti..Asa ca daca ai nevoie,suntem aici. Ce vreau sa stii sigur,sigur,sigur..este ca va trece.Este sansa ta de a o lua la inceput cu cineva care intr'adevar sa te merite,sa te rasfete,sa te pupe nu doar de sfarsit de masa. Priveste inainte,esti tanara..prea tanara sa iti faci probleme..Deschide'ti sufletul,zambeste,fii radioasa,pt ca ce e al tau e pus deoparte..si te asteapta
seno,cred ca urmez si eu cu un new ex
Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-30 09:07:30)
- vonda
- Platinum member
senorita a scris:tantosica a scris:seno,cred ca urmez si eu cu un new ex
aoleu.. si tu brutus?? cum asa?
pai daca nu merge,nu merge si pace.. Faza comica e ca ma simt super bine cand sunt cu el,radem,glumim..avem ce vorbi..E super de treaba tipul..Dar daca eu nu simt nimic..mai bine ii dau liber,ca nu vreau sa ma trezesc ca imi face serenade la balcon (noroc ca stau la casa )indragostit pana peste cap. Si asa cred ca a inceput sa se indragosteasca oleaca..cred ca ne'am vazut prea des,si de'aia In secunda 2, dupa ce ma aduce acasa,e istorie Si cand imi da sms,uri,alea alea..Eu stau si le citesc si ma gandesc daca merita sa sacrific 5 centi sa ii raspund Eram mai entuziasta la inceput,chiar ma gandeam ca nici el nu o sa se ataseze,nici eu de el..si o sa fie bine.Acum insa,chiar mi'ar fi mila sa il ranesc,ca e baiat prea bun
later edit: ca sa nu mai precizez ca imi zice ca sunt nevasta lui Nevasta in sus,nevasta in jos..Cand il intreaba prietenii cu cine vorbeste: cu nevasta
Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-30 09:16:31)
- senorita
- Insomniac member
tanto.... dar de ce nu maia stepti putin?? nu stii de unde sare iepurele eu am o prietena... a avut o relatie mai lunga, s-au despartit, ma rog, a fost ffff dureros si ea a stat luuuni de zile singura... si a gasit un tip, de fapt el pe ea... o innebunea, o coplesea cu cuvinte frumoase, se purta super.. si ea facea: Doamneee, innebunesc numai cand ii aud numele... nu-l suport!! si sambata vorbea cu el la tel "ce faci iubire?" deci se poate nici eu nu am fost vreodata atrasa in mod deosebit de tipul asta.. dar mi-am zis ca nah, poate poate, mai ales daca el insista si are rabdare acum nu'sh, in cazul tau e cam aiurea intr-adevar, daca zici ca omul se aprinde si tu chiar nu constati niciun progres in cazul tau...
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- vonda
- Platinum member
senorita a scris:acum nu'sh, in cazul tau e cam aiurea intr-adevar, daca zici ca omul se aprinde si tu chiar nu constati niciun progres in cazul tau...
pai asta e aiurea tare..Sambata imi zicea sa vin la el la piscina.Eu nu,ca am de invatat (si chiar aveam,nu am fost rea) El: ok,cand terminci cu examenele? Pe 7 parca,nu? Eu: da..El:deci pe 11 mergem la mare Adica nush..ma include asa in viata lui,prea mult..Si eu acum nu vreau sa mai fiu implicata in viata nimanui.Ne vedem,bem un suc,ne ducem acasa..Dar nici asa,sa isi faca planuri pana peste 2 saptamani,de parca am fi impreuna de n'shpe ani Cat despre daca se poate sau nu,apropo de faza cu amica aia a ta.eu la inceput nu il iubeam pe ex.Imi facea placere sa stau cu el,sa vorbim,mergeam impreuna spre casa..alea alea.Dar cu timpul,am inceput sa il iubesc,si deja nu mai puteam fara el si uite cum s'a terminat Deci mai bine fara inceputuri d'astea Mai bine cu unul dupa care sa fiu moarta din prima (glumesc acum )
- vonda
- Platinum member
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
- vonda
- Platinum member
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
pai am citit ce ai scris.... dar tot e dulce
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- vonda
- Platinum member
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
tanto de groaza esti... Saracu de el... Nu ma mir de ce se mai intreaba si ei ce naiba om vrea noi, femeile? Decat sa faci calcule de economii pe vdf-orange,eu zic mai bine lasa-i verde... K dupa aia sa nu te trezesti cu crize dalea urate la despartire
Poor is the man whose pleasure depends on another
- senorita
- Insomniac member
- vonda
- Platinum member
ati incheiat'o la telefon? Cat despre a vorbi cu el,el stie de fosta mea relatie,i'am povestit tot inca de la inceput.. Si nu a luat'o repede in nici un fel,poate doar la planuri Doar ca nu stiu,daca ma intreaba cineva daca sunt cu cineva,primul impuls e sa zic ca sunt singura Nu stiu de ce.. Plus ca mai e si latura cealalta,nu am reusit niciodata sa ma imaginez facand alea alea cu el Parca nu ma atrage..Cu ex' ieseau scantei mereu,era de ajuns sa fim la 10 cm unul de altul si.. Cu asta.. sufletul.. Bine,stiu ca e prea devreme,dar oricum.. Nu o sa iau deocamdata nici o decizie,mai astept..ma duc si eu la mare,profit un pic
- vonda
- Platinum member
- vonda
- Platinum member
- persifona
- Vizitator
Pai care noua cucerire, nu se flituisera?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|