homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-111

#2091 2008-06-30 10:35:50

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

persifona a scris:

Pai care noua cucerire, nu se flituisera?

pai s'a despartit de aia pt care m'a lasat pe mine,si s'a cuplat cu cea pt care m'a parasit acum un an jumate rotfl (si cu care a mai fost si acum cativa ani dumbom ) Deci acum e cu aia de prima data lol Poveste incurcata dumbom dumbom
Nu cred ca s'a inteles,dar am explicat intr'un post de acum cateva zile.. rodnar Ma rog,ideea e ca se duce cu aia la mare lol

#2092 2008-06-30 10:36:03

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantosica a scris:

senorita a scris:

tantosica a scris:

ati incheiat'o la telefon? lol

da, la tel neutral
acum vad ca e online si nu da niciun semn neutral
parca vad ca il sterg din lista, barem sa stiu o treaba lol

tantosica a scris:

Nu o sa iau deocamdata nici o decizie,mai astept..ma duc si eu la mare,profit un pic lol

te duci cu el la mare? big_smile
si da.. stiu cum e sa nu te vezi facand 18 cu "anyone but him" hmm

sterge'l seno big_smile diablo E cel mai sanatos wink Daca are ceva de zis,te va contacta el big_smile

done! diablodiablo
si tu... la mare cu tine... ce naiba.. ii dai papucii dupa aia rotfl
ce rea sunt si eu, nu ma lua in seama ca nu merita saracu big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2093 2008-06-30 10:38:33

persifona
Vizitator

tantosica a scris:

persifona a scris:

Pai care noua cucerire, nu se flituisera?

pai s'a despartit de aia pt care m'a lasat pe mine,si s'a cuplat cu cea pt care m'a parasit acum un an jumate rotfl (si cu care a mai fost si acum cativa ani dumbom ) Deci acum e cu aia de prima data lol Poveste incurcata dumbom dumbom
Nu cred ca s'a inteles,dar am explicat intr'un post de acum cateva zile.. rodnar Ma rog,ideea e ca se duce cu aia la mare lol

Un fel de Canutza, om sucit lol

#2094 2008-06-30 10:44:18

vonda
Platinum member

persifona a scris:

Un fel de Canutza, om sucit lol

asa ceva lol

seno,nu fii rea big_smile

#2095 2008-06-30 14:20:48

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mai bine nu intram pe topicu asta de cate ori am auzit eu cuvantele "my sweet wife" ...cred  ca am alergie deja.sa nu mai aud de casatorie si de vrajeli dintr-astea .
bine desi in cazu tau tanto b e sincer si chiar tine la tine ...ai grija de el

Publicitate

loading...

#2096 2008-06-30 14:24:09

senorita
Insomniac member

ce sa mai aiba grija.... ca vrea sa-l trimita la plimbare rotfl

Ready? Steady... Go!

#2097 2008-06-30 16:16:29

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

mda... si eu cu ultime vesti... nu am mai vb cu el de sambata cand m-a cautat la telefon sa vada ce fac, jeeeeeeeeezus, stia clar ca nu eram in oras si ca as fi putut vb cu el abia de ieri incolo  neutral  mda, si foarte iritat de faptul ca eram in oras la bere si cine stie ce i s-o mai fi nazarit, ne-am certat iar neutral  cum plm o visa el la o impacare cand noi ne certam si acum cand suntem despartiti? neutral  gosh, ce cretin

There ain't no sunshine now that he's gone

#2098 2008-06-30 16:28:49

senorita
Insomniac member

alee, am ramas in urma rau big_smile

Ready? Steady... Go!

#2099 2008-06-30 23:27:58

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

off fetelor...ce rau e sa iubesti si sa te desparti....parca s-a rupt ceva din mine. Nu pot sa inteleg ce am gresit, de ce am mi s-a intamplat asha ceva...chiar merit?! era totul asha frumos la inceput...mai ca vorbeam si noi de casatorie....si acum gata; s-a terminat totul...
Rau e....m-am saturat de atata rau grater

Ultima oara a fost editat de danny (2008-06-30 23:28:22)

#2100 2008-06-30 23:30:16

vonda
Platinum member

ai citit ce am scris eu de dimineata,dupa mesajul tau,danny?

#2101 2008-06-30 23:31:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

danny,esti tanara,chiar ai mult timp sa-ti gasesti p altu. nu acum...acum stai si linisteste-te,nu cred k ai gresit cu nik,mai ales dak ai zis k el a jucat mereu in defensiva...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2102 2008-06-30 23:35:05

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

toata lumea imi zice ca o sa treaca , ca sunt tanara ca bla bla bla.....insa cei care ma cunosc stiu cat de matura sunt de fapt....
nu-mi plac deloc relatiile astea trecatoare....vreau sa am pe cinva care sa stiu ca ma iubeste, ca il am alaturi mereu si in care sa am incredere...cer prea mult?!

P.S: da tanto, am citit ce ai scris. Ai spus adevarul poate, dar in momentul asta adevarul doare foarte tare. Imi vine sa blestem soarta ca a fost asha de crunta....

#2103 2008-06-30 23:35:32

Myutza
Vizitator

deea87 a scris:

si cum puteti fetelor sa fiti?spuneti ne si noua secretul big_smile si in ce consta sa fii rea si daca se merita lol

eu n-o fac cu el....si el s roaga...si eu ii zic k nu....pt k merita:P

#2104 2008-06-30 23:46:56

vonda
Platinum member

danny a scris:

P.S: da tanto, am citit ce ai scris. Ai spus adevarul poate, dar in momentul asta adevarul doare foarte tare. Imi vine sa blestem soarta ca a fost asha de crunta....

nu a fost cruda..O sa vezi candva ca ti'a facut un bine,soarta..
Eu dupa 5 ani am terminat'o,nu dupa 2.. Si nu a fost ca la voi..A fost aproape perfect neutral
Dar acum stiu ca o sa imi fie si mai bine cu altcineva,sau cel putin asta imi place sa cred.
Stiu cum e sa te doara fiecare particica din corp doar la gandul ca nu va mai fi al tau.Si poate suna a cliseu cand se zice ca suferi din dragoste,dar nu este cliseu.Eu aveam momente cand ma durea tot corpul,fizic..nu ma durea doar inima.. neutral
Eram zombi, nu mancam si nu dormeam.. Sad story..Si acum mi'am revenit cat de cat..Deci se poate.O sa iti fie si tie bine,nu are cum sa nu fie bine. Si mie imi plac relatiile lungi,eu cu ex'puiul deja ne imaginasem in detaliu viata impreuna,deja aveam labrador si blondutza. Si peste o zii,nu mai aveam nimic.
Crede'ma danny,ca stiu prin ce treci..Si mai stiu ca o sa fii bine.. kram kram puss

#2105 2008-07-01 02:20:32

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

senorita a scris:

alee, am ramas in urma rau big_smile

n-ai pierdut nimic... a sunat si azi... de doua ori, sa vada ce fac si apoi sa vorbim una alta despre noi, nici de data asta n-am ajuns la vreo intelegere...
mah, toate se intampla cu un rost!  eu chiar sunt convinsa ca el n-a fost the one in cazul meu si, mai mult, ca o sa imi gasesc si eu candva pe cineva pe aceeasi lungime de unda...  zicea careva ca pana iti gasesti printul, saruti multi broscoi... noah, eu abia am sarutat 2 si pe ultimul chiar bine neutral  c'est la vie lol neeeeeext smile  la vremea potrivita
tanto, sa nu-ti para rau totusi ca dai cu piciorul... nu ai nevoie deocamdata sa te indragostesti tu de un el, ci mai degraba sa fii cocolosita si iubita... si daca baiatul tau da astfel de semne, poate ca si pofta ta va veni "mancand" smile nu stii de unde sare iepurele smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#2106 2008-07-01 02:31:10

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

senorita ai un now ex? sad  vad ca nu esti prea bulversata tongue chiar deloc
danny imi pare rau...cred ca e oribil sa stai si sa privesti cum va instrainati.stand in aceeasi camera
si sa incheie asha frumos,printr'un "vreau sa vb ceva..adik sa iti zic ca vreau sa ne desp" deci nimeni nu poate intelege cu adevarat ce e in sufletul tau puss fi tare!!!

6 ani de dragoste  hjarta

#2107 2008-07-01 10:07:55

senorita
Insomniac member

janis... da... i have a new one cool lol
nu pot sa zic ca sunt intr-o suparare crunta, dar nici bine nu mi-e. oricum nu e capat de tara. o sa-mi fie un pic greu ca ma cam obisnuisem cu el, cu iesitul, cu el ca persoana..
acum back to me myself and I. Mai ales ca prietenele mele de suferinta au inceput si ele sa iasa cu cate unul.. deci e cam trista treaba. cu banii sunt in pom.. deci !! is bright lol
eh... a fost taran si m-a enervat, ca poate nu se ajungea aici... sincer nu ma asteptam sa se ajunga aici, dar aia e.
oricum vara asta o sa fiu ceva plecata si ma indoiam eu ca m-ar fi asteptat atat...

Ready? Steady... Go!

#2108 2008-07-01 10:13:40

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

e bine dak nu suferi seno... adik nici la putzi putzi nu s-a ajuns din cate am inteles... ceea ce ar fi insemnat o implicare sentimentala,asta vreau sa zic.
eu cand am citit ce a scris tanto ieri,ca 5 ani cu exu,k a fost aproape perfect,k isi imaginau deja viata in 2,aveau labrador,k nu o durea doar sufletu,ci tot... mi-au dat lacrimile,jur

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2109 2008-07-01 10:21:04

senorita
Insomniac member

pai da... ca de-aia e tantzica eroina topicului buga

si da green.. in cazul meu nu s-a ajuns acolo. poate d-asta a si clacat si el ca mereu aveam cate o scuza si s-a tot temut ca n-am reusit sa il uit pe fostul...  roll

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.